Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Ionut Petrea
- veteran

Nu iau partea nimanui, dar atata timp cat un permis de pescuit costa 30 de lei( 7 Euro) / an , putem spune ca ne prefacem ca platim, iar autoritatile se prefac ca au grija.
In alte tari, un permis costa muuult mai mult, acolo pescarii nu se prefac ca platesc, autoritatile sunt interesate sa aiba grija
Abia am aflat, de pe alt forum, ca in Serbia, care nici macar nu e membra UE, un permis la Dunare costa 35 Euro/ an, si asta pe un singur "judet".Daca vrei sa te duci in alt "judet", alti 35 de Euro/an.
Intotdeauna C&R
-
jhonny
- veteran

Foarte corect!!
Noua ne trebuie chilipiruri. ne uitam la 10 lei, pai de 10 lei sunt toate serviciile.
-
bogdansalk
- junior

-
[quote="jhonny"]
PPS Citeste legislatia in legatura cu pescuitul si nu mai pune intrebari prostesti!!

[/quote]
Bravo voua,asa da...iar in leg cu legislatia nu ma intereseaza...fapte nu vorbe...si la noi promite cineva(nu sunt in asociatia lui deocamdata)) si chiar am sa urmaresc sa vad ce se intampla.
Si in legatura cu banii ,in viata de zi cu zi pe mine unul ma intereseaza unde se duc si ce se face cu ei...daca au un scop si se si finalizeaza dau si 100 lei nu 30lei...cum ma duc pe balti si dau 75lei?zi,noapte...
sa vad romanul cum elibereaza pestii sub dimensiunile legale
-
jhonny
- veteran

"asociatia domnului Popescu nu este acreditata?...pacat ca eu unul am incredere in el si ceea ce vrea el sa faca dar nu este ajutat,trebuie sa merga prin alte jud sa rezolve ceea ce vrea sa faca pt jud alba. "
Si eu tot cu FFFF votez, dar nu ma ajuta nimeni

-
Mister Fisherman
- veteran

Nu mai bagati infama cooperativa in discutia despre permisele de pescuit , adunatura aia condusa de seful escrocilor ... nu are treaba cu permiselede pescuit sau cu pescuitul ca activitate de hobby
Cat despre acreditate , mda , este acreditata ... la balamuc

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
rcorbu
- veteran

Ionut Petrea scrie:
Abia am aflat, de pe alt forum, ca in Serbia, care nici macar nu e membra UE, un permis la Dunare costa 35 Euro/ an, si asta pe un singur "judet".Daca vrei sa te duci in alt "judet", alti 35 de Euro/an.
Si in Italia un permis este 36 euro/an si este valabil pe tot teritoriul Italiei, in afara apelor cu salmonide si unele lacuri protejate, si este in UE.
La pariu ca daca dau atat la ANPA sau oriunde vreti voi, tot nu se va misca nimic !!!!!
-
bogdansalk
- junior

-
SUNT DEACORD CU RCORBU
-
rcorbu
- veteran

"Si nu stiu cum se face ca vina este aruncata tot pe "prostu" care plateste an de an cotizatia la asociatie, si nu pe staful acesteia care a propus cuantumul taxelor.
Asa ca inainte sa mai scrieti de genul: sa nu aveti pretentii ca nu sunt bani, mai uitati-va in oglinda, sa vedeti ca voi ati propus acele taxe la anpa, voi permiteti cotizatie 0 la pensionari si redus la elevi si studenti, si acestia reprezinta peste 50% din membrii asociatiilor voastre.
Si acum ce vreti: ca noi astia platitorii sa scoatem banii din buzunar si sa acoperim proasta voastra administrare ?
Putem sa facem si asta, dar si voi trebuie sa raspundeti daca vreti banii astia.
Si desigur vinovatul este Fane, ca el va conduce acociatiile, nu-i asa ?
-
jhonny
- veteran

Totusi eu vreau cu FFFF, ca numai EL stie sa administreze.....TOT, dezinteresat, spre binele pescarilor.
Ce bine, ape publice, asociatii puternice, taxe mici, populari, pesti nenumarati, C&R.
Cum???? Nu e bine C&R? De ce? Aaaaa ca sa aratam la colegi, vecini, frigiderul plin???

-
bogdansalk
- junior

-
PT binele pescarului ar trebui sa fie cel putin 2 asociatii/municipiu...din experienta acumulata in domeniul(vanzari) in care lucrez ...trebuie sa existe competitie si in domeniul asta al pescarilor astfel una din parti ar avea de pierdut(asociatii vs pescari)