Nu mie trebuie sa-mi spuna ceva, ci celor in drept sa se pronunte.apsalba scrie:Da, dar condițiile în care a obținut utilitatea publică, nu-ți spune nimic?
Si se pare ca lor nu le spune nimic, chiar daca i-ai "invitat" sa-si dea cu parerea

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu mie trebuie sa-mi spuna ceva, ci celor in drept sa se pronunte.apsalba scrie:Da, dar condițiile în care a obținut utilitatea publică, nu-ți spune nimic?
Nu m-am adresat, încă, dar o voi face!lazarini scrie:Nu mie trebuie sa-mi spuna ceva, ci celor in drept sa se pronunte.apsalba scrie:Da, dar condițiile în care a obținut utilitatea publică, nu-ți spune nimic?
Si se pare ca lor nu le spune nimic, chiar daca i-ai "invitat" sa-si dea cu parerea
Daca platesti numai la trezorerie atunci cine iti da permisul? trebuie sa mergi la ANPA!bogdansalk scrie:concluzie...prea multa vorba...imi platesc eu frumos la trezorarie cei 30-35lei si multumesc frumos...nu stiu care a fost controlat de 7 ori intr-un an si tot esti in avantaj...ideea este ca dupa o saptamana de munca stresanta vreau si eu sa ma duc pe malul muresului sau sebesului si sa dau cu bata in apa asta nenorocita si sa ma simt bine...veniti dati amenzi ,taiati chitante sau faceti ce vreti voi ca eu am sa imi vad de treaba in continuare...