Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Te bagi ca musca-n lapte!MuskMd scrie:![]()
![]()
![]()
20-22 ? nu se zicea in lege de la 25 ?
in functie de tigaie nenea.MuskMd scrie:![]()
![]()
![]()
20-22 ? nu se zicea in lege de la 25 ?
Ai vazut acuma despre ce vorbim? Glumele tale sunt bune... destul de frecvent... cred ca-i mai bun salaul tau cu maionezasemlecangheorghe scrie:Parol,dottore,nu prea stii da gluma..
Ocolesti, ocolesti atunci cand ai batai de cap. Pe apele de munte doar o musca costa 4 lei si un vobler bun de la 25 in sus. Ma intreb la cat de zgarcit esti ai reusi sa faci fata unui asemenea pescuit?lucky_51 scrie:Daca-l eliberez pe cel mic trezesc suspiciuni, daca-l iau pe cel mare care la dimensiunea de 20-22 de cm a reprodus cel putin o data iar nu-i bine, daca nu ar fi permisul ala gratuit la care sa se adauge si o taxa cat mai mare in asa fel incat sa poti sa-ti construiesti un gard in jurul apei sa poti pescui numai tu ar fi bine. Te macina gandul ca datorita permisului gratuit tu nu poti sa-ti recuperezi banii dati pe permisul tau ca nu mai e peste in balta din cauza pensionarilor si nu mai ai ce vinde, te crezi nedreptatit de tot ce este gratuit si crezi ca doar tu ai avea drepturi si altii nu, cu alte cuvinte esti un egoist si nu meriti nici un pic de atentie.tavistan scrie:Jiji, tu stii ce inseamna pistruiati mari la noi? Daca nu stii exact, atunci stai tu la salaii tai si pofta mare; ca nu te deranjeaza nimeni. In plus, la cat este de periclitat pastravul prin apele noastre un plus de respect pentru potentialii reproducatori nu ar strica... dar deh, pan'la urma sa eliberezi este nimic altceva decat un gest fatarnic si ingamfat, iar cei care cu sinceritate pastreaza pastravii "mari" (mari la noi inseamna 20cm+) nu fac decat - nu-i asa??? - sa-si respecte statutul pe care si l-au platit cu un permis de 2 lei...
Va doresc pofta mare!
Ps . Pentru a prinde un pastrav mare intodeuna sant cheltuieli suplimentare cauzate de locul unde exista si de autorizatiile suplimetare pe care trebuie sa le platesti.
tavistan scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nu stiu nici eu...rcorbu scrie:intrebare de nestiutor ( pentru ca nu am avut ocazia sa incerc ): e chiar mult mai buna carnea de pastrav salbatic decat a celui de crescatorie ?