eu nu inteleg de ce tot aduci in discutie profitul .... si de ce generalizezi cand spui ca pe toata lumea intereseaza asta.... Surpriza, exista unii pe care ii intereseaza alte chestii, care au niste valori morale usor diferite..... , da din pacate majoritatea e cum zici tu, dar asta nu inseamna ca noi astilalti care ne gandim si ca un peste e mai misto in apa decat in ulei ar trebui sa acceptam asta si sa nu ne zbatem pt schimbarea acestei mentalitati de 2 lei ( parerea mea personala

) ... te deranjeaza ca se dezbate subiectul pensionari care retin orice marle de 25 cm? Te asociezi cu una din categoriile discutate aici ? Te astepti sa scoti banii bagati in scule si momeli ? Nu stiu si nici nu voi aflata vrodat....
Ce stiu este ca solutia adoptata de masa asta mare , fara respectarea nici macar a legilor tarii, d'apoi a unor principii de bun simt si protectie a mediului ne-au adus in situatia asta in care ne minunam ca mai prindem peste, in conditiile in care avem un bazin hidrografic si niste ape care ar putea bate la coor niste cehii , slovenii , polonii si ungarii la un loc .....
Parerea mea e ca alaturi de pescuitul industrial si poluarea voluntara sau involuntara a apelor cel mai mare dezastru il fac pescarii buni cu principii rele. Congelatoarele tipa, vorba cuiva ......

...
Eu voi continua sa imi invat copiii ca mai intai sa avem peste in ape...si abia dupa aia poa' sa mai ajunga si in ulei ...