PERMISE 2013
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: PERMISE 2013
Poi ce ai cu pensionarii brae?
Acu'pa bune,ati gasit sursa relelor si distrugerii pe apele noastre-pensionarii???
Hai mah,ca puteti mai mult de atita...
Acu'pa bune,ati gasit sursa relelor si distrugerii pe apele noastre-pensionarii???
Hai mah,ca puteti mai mult de atita...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
ce aveti bre cu pensionarii, vi ciuda hai? ca atunci cand o sa aveti si voi 70j de ani nu o sa puteti mere cu "bateria" de bete la pescuit , la ce bun vo fi atunci , si un batz o sa fie prea mult pentru singurul peste care "poate" va mai fi in balatau
o sa vorbiti de ghiborti cum vorbiti de mihalt si lostrita acu

Sunt clar impotriva gratuitatii permiselor la pensionari.Motivele ar fi:
-dau cu parasute si din aceasta cauza nu mai au loc "saracii industriasi" sa bage kilometri de plase...li se restrange perimetru.
-stau pe malul apelor si nu fac altceva decat scandal...nu poti sa mai bagi si tu un curent sau altceva productiv ca trebuie sa te iei cu ei la bataie
-nu mai poti face si tu un chef cu banii din "protocol"(ca acolo se duc toti banii din cotizatii)la filiala...asociatie,etc., ca te suna sa-ti zica de nu stiu ce neregula pe malul apei si-ti strica ziua
-pe apele de frontiera sunt si mai rau de acceptat deoarece avand timp liber mai mult, stau toata ziua la peste si asa strica afacerile diferitilor "carausi"
......................................................................................................................
Si un ultim motiv(am sarit peste multe):ii incurca pe multi care scriu pe forumul asta si din umbra calculatorului fac pe sfintii.
Lasand gluma...vorbiti domnilor de cele rele cu adevarat din pescuitul romanesc...lasati-i pe pensionari;majoritatea chiar se bucura de ciorba facuta din pestisorii aia care altii ii elibereaza(cati cu plase de kilometri or elibera macar un pestisor?!).Faceti abstractie de aia cativa(pensionari) care chiar au bani si la peste nu merg pe jos, cu bicicleta,caruta sau autobuzul ci cu cine stie ce masina.Eu zic ca ar trebui lasati in pace si luati in discutii aia care chiar au stricat si strica pescuitul in Romania.
PS...Sa nu ziceti ca exista topicuri care se iau si de aia si postati si acolo....mai bine puneti 2 posturi acolo decat unu acolo si unul aici
-dau cu parasute si din aceasta cauza nu mai au loc "saracii industriasi" sa bage kilometri de plase...li se restrange perimetru.
-stau pe malul apelor si nu fac altceva decat scandal...nu poti sa mai bagi si tu un curent sau altceva productiv ca trebuie sa te iei cu ei la bataie
-nu mai poti face si tu un chef cu banii din "protocol"(ca acolo se duc toti banii din cotizatii)la filiala...asociatie,etc., ca te suna sa-ti zica de nu stiu ce neregula pe malul apei si-ti strica ziua
-pe apele de frontiera sunt si mai rau de acceptat deoarece avand timp liber mai mult, stau toata ziua la peste si asa strica afacerile diferitilor "carausi"
......................................................................................................................
Si un ultim motiv(am sarit peste multe):ii incurca pe multi care scriu pe forumul asta si din umbra calculatorului fac pe sfintii.
Lasand gluma...vorbiti domnilor de cele rele cu adevarat din pescuitul romanesc...lasati-i pe pensionari;majoritatea chiar se bucura de ciorba facuta din pestisorii aia care altii ii elibereaza(cati cu plase de kilometri or elibera macar un pestisor?!).Faceti abstractie de aia cativa(pensionari) care chiar au bani si la peste nu merg pe jos, cu bicicleta,caruta sau autobuzul ci cu cine stie ce masina.Eu zic ca ar trebui lasati in pace si luati in discutii aia care chiar au stricat si strica pescuitul in Romania.
PS...Sa nu ziceti ca exista topicuri care se iau si de aia si postati si acolo....mai bine puneti 2 posturi acolo decat unu acolo si unul aici
Ca bine zici.petre_m scrie:Lasand gluma...
De aceea suntem unde suntem acum.
Uita-te in alte tari cum se descurca altii si cum reusesc de altfel...
Autostrazile sunt "cu bani". Ai intrat , platesti , in functie de cat ai mers. Cu banii aia se intretin si daia au autostrazi ca-n palma.
La noi e gratis dar si gropile tot gratis sunt. Poti sa iei cate vrei , nu se supara nimeni.

Cam asa si'n pescuitul asta.
Ganditi-va cum am reusit sa distrugem atat de mult in 20 de ani.

Concursurile se vor tine doar la albitura , in special la oblete. Cine va prinde 10 obleti , va fi campion national.
Tineti minte ca astea vor ramane scrise aici. O sa va dati cu ciocanul in oute dar va fi prea tarziu. Dintre pensionari multi se vor curata , pe aia nu-i mai intereseaza oricum.
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !
eu am mai zis , raul facut e facut, mic sau mare nu conteaza
ne k-k-m pe noi ca ala da la pripon dar altu baga plasa, ala da la parasuta dar altu da la curent, plina de imbecilitate populatia asta, hai serios, poi daca ala face noi de ce nu?! De parca mosulica de baga pestele la sacosa pentru matza nu participa la macel? sau ce trebuie sa deducem de aici? va zic eu raportul, ala cu plasele face cat 100 de mosi d'astia, si daca ma duc pe Olt gasesc vro 5 cu plase si vro 500 de mosi si alti babuini cat sa fie raportul egal. Mi-s satul de mentalitatea asta cu bag pestele la traista ca oricum il ia ala la plasa....SERIOS? dar de unde sti tu? esti mama omida sau Nostradamus...hai ca fac eu pe Nostradamus pentru tine, pestele tau din traista sigur nu ajunge din congelator la plasari, dar si mai sigur nu mai are nicio sansa sa ii evite !!!!
ne k-k-m pe noi ca ala da la pripon dar altu baga plasa, ala da la parasuta dar altu da la curent, plina de imbecilitate populatia asta, hai serios, poi daca ala face noi de ce nu?! De parca mosulica de baga pestele la sacosa pentru matza nu participa la macel? sau ce trebuie sa deducem de aici? va zic eu raportul, ala cu plasele face cat 100 de mosi d'astia, si daca ma duc pe Olt gasesc vro 5 cu plase si vro 500 de mosi si alti babuini cat sa fie raportul egal. Mi-s satul de mentalitatea asta cu bag pestele la traista ca oricum il ia ala la plasa....SERIOS? dar de unde sti tu? esti mama omida sau Nostradamus...hai ca fac eu pe Nostradamus pentru tine, pestele tau din traista sigur nu ajunge din congelator la plasari, dar si mai sigur nu mai are nicio sansa sa ii evite !!!!
Deci tot pe bune, si eu zic sa nu ne incrancenam atentia numa asupra pensionarilor !semlecangheorghe scrie: Acu'pa bune,ati gasit sursa relelor si distrugerii pe apele noastre-pensionarii???
Acu'ca i-am demascat ireversibil propun sa ne concentram un pic atentia, si spre celelalte ädevarate "gauri negre"ale pescuitului: copii, elevii, studentii si persoanele cu handicap" !...
Aaa,... si femeile ! Nici pe ele nu trebe sa le menajam ! In fond, 3 din 5 femei is... parasute !

Singuri, noi activii, suntem speranta... !

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
- semlecangheorghe
- veteran
Aici nu e vorba atat de pensionari vs. salariati vs. elevi vs. liberi profesionisti vs. USL vs. Basescu. Dupa mine este vorba despre cu totul altceva: despre LACOMIE! Si despre cata lacomie poate cautiona un amarat de permis. Eu am inceput sa ma refer la NISTE pensionari pentru ca stiu niste cazuri CONCRETE! Se pare ca nu sunt singurul... Nu cred ca e nimeni atat de ingust sa vada in pensionarii de pe malul apei cauza si solutia problemei noastre. Am emis o parere (on-topic): apele in care ne-am dori sa pescuim se fac cu COSTURI. Ei, iaca pozna: cineva trebuie sa si le asume, oricat am da-o pe dupa nuc! Cine?
@petre_m: stii tu de vreun caz in care un braconier "profi" a fost deranjat cat de putin de unul care semneaza condica pe balta (indiferent ca-i pensionar, somer sau alta categorie vulnerabila social). Eu vad ca in Delta, pe Dunare, pe barajele de pe Olt baboierii sunt "simbiotici" cu "branconerii"; ba le mai si cumpara din marfa, sa nu mearga acasa "decat" cu 3 obleti si-un ghibort! Hai s-o lasam pe asta cu baboierii care pazesc apele!
@petre_m: stii tu de vreun caz in care un braconier "profi" a fost deranjat cat de putin de unul care semneaza condica pe balta (indiferent ca-i pensionar, somer sau alta categorie vulnerabila social). Eu vad ca in Delta, pe Dunare, pe barajele de pe Olt baboierii sunt "simbiotici" cu "branconerii"; ba le mai si cumpara din marfa, sa nu mearga acasa "decat" cu 3 obleti si-un ghibort! Hai s-o lasam pe asta cu baboierii care pazesc apele!
Lasa mah ca stim noi mai bine ca tine ce ai vrut sa zici.
tz-e ciuda ca iti prinde pensionarii pestele. pensionarofobule.
tz-e ciuda ca iti prinde pensionarii pestele. pensionarofobule.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Succes!miky scrie:... In fond, 3 din 5 femei is... parasute !![]()
Singuri, noi activii, suntem speranta... !

P.S. In mod samavolnic am trunchiat mesajul; nu ma deranjati, fac penitente!