Si nici n'o sa vezi.Nemernic scrie:Cred pe dreaq......n-am vazut UN (1) pensionar care sa arunce un peste inapoi in garla, fie el cat de mic.......

Pensia mica , malaiul ieftin...duc si ei la baba lor o fatza proaspata. Sau de ce nu....la nepoti ? Si tu zici ca nu se gandesc la ei...

Apropo , stii ce bun e bibanelul ala cat degetul , tavalit prin malai ? Habar n-ai !
Unde mai pui ca au acasa pisicute , catelusi si le trebuie si lor fosfor , sa fie sanatosi. Daca tot e gratis...

Io ma intreb ce se intampla daca i-ar pune sa plateasca permisul. Ar necesita alta investitie in materie de scule , ca doar parasuta n-ar mai fi rentabila....Ar urma plasa , ca doar trebuie scoasa parleala pentru permis.
Unii deja au trecut la acest nivel. Uita-te la podul de la Rosu , sa vezi cati batranei amarati arunca halaul zi de zi. Du'te si spune-le ca vrei si tu 1kg de baboi , sa vezi ce frumos te indeamna sa mergi la magazinul de pe colt sa iei un bidonas de bere , ca doar soarele nu-i bate in cap degeaba pe asfalt.

Am fost de fata la un astfel de troc.

PS: foarte simpatici mosulicii. Cine n'are unul din asta , sa-si cumpere. Cine are , sa-l arunce de pe pod.