PERMISE 2013

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
audumbre
senior
senior

Re: PERMISE 2013

Mesaj de audumbre » 14 Dec 2012, 15:46

Nemernic scrie:Cred pe dreaq......n-am vazut UN (1) pensionar care sa arunce un peste inapoi in garla, fie el cat de mic.......
Si nici n'o sa vezi. :lol:
Pensia mica , malaiul ieftin...duc si ei la baba lor o fatza proaspata. Sau de ce nu....la nepoti ? Si tu zici ca nu se gandesc la ei... :headbash:
Apropo , stii ce bun e bibanelul ala cat degetul , tavalit prin malai ? Habar n-ai !

Unde mai pui ca au acasa pisicute , catelusi si le trebuie si lor fosfor , sa fie sanatosi. Daca tot e gratis... :lol:

Io ma intreb ce se intampla daca i-ar pune sa plateasca permisul. Ar necesita alta investitie in materie de scule , ca doar parasuta n-ar mai fi rentabila....Ar urma plasa , ca doar trebuie scoasa parleala pentru permis.
Unii deja au trecut la acest nivel. Uita-te la podul de la Rosu , sa vezi cati batranei amarati arunca halaul zi de zi. Du'te si spune-le ca vrei si tu 1kg de baboi , sa vezi ce frumos te indeamna sa mergi la magazinul de pe colt sa iei un bidonas de bere , ca doar soarele nu-i bate in cap degeaba pe asfalt. :headbash: In caz ca nu doresti sa te deplasezi , nu-i nimic , le dai 10lei ca-si iau singurei.
Am fost de fata la un astfel de troc. :wink:

PS: foarte simpatici mosulicii. Cine n'are unul din asta , sa-si cumpere. Cine are , sa-l arunce de pe pod. :headbash:
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 14 Dec 2012, 15:56

Cunosc foarte bine situatia podului de la Rosu..... cand faceam probe cu motorul prin zona...mai sa-mi sparga capul cu pietre...ca le speriam ghibortii cu barca. Sa mai vb si de alevinii de salau prinsi in plasele lor ?! Stiu, n-are rost :!: Sau despre sarmanii de la Argesel cu wadersi intrati in apa cu halaul ?! Stiu, nici despre asta n-are rost.....
De unde esti, nea Baftosule_51 ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 14 Dec 2012, 18:00

audumbre scrie:
Nemernic scrie:Cred pe dreaq......n-am vazut UN (1) pensionar care sa arunce un peste inapoi in garla, fie el cat de mic.......
Si nici n'o sa vezi. :lol:

Apropo , stii ce bun e bibanelul ala cat degetul , tavalit prin malai ? Habar n-ai !

Io ma intreb ce se intampla daca i-ar pune sa plateasca permisul.
Si normal ca n-o sa vedem ca nu au loc de altii. Cat despre permise sa vedem cine da mai mult un activ sau un pensionar.
Se stie ca in medie un activ plateste o suma de 60 de roni din care primeste un permis in valoare de 30 de roni si 30 de roni pentru inscriere in asociatie asta daca nu au si un bonus ca sant membri mai vechi, un pensionar plateste la fel 60 de roni doar pentru inscrierea in asociatie deoarece permisul lor e gratuit. Si acum va intreb cine e mai loial pescuitului si cine nu? Si inca ceva, daca pestele nu e trecut in lista pentru prohibitie inseamna ori ca nu prezinta importanta economica si e liber la pescuit fara a se specifica cantitatea ori este oprit prin lege si este protejat. Cum indiferenta celor care se ocupa in a instiinta pescarii despre asemenea lucruri este cunoscuta pentru ei doar banii contand este normal sa se iste discutii.

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 14 Dec 2012, 18:29

lucky_51 scrie: Si normal ca n-o sa vedem ca nu au loc de altii. Cat despre permise sa vedem cine da mai mult un activ sau un pensionar.
Se stie ca in medie un activ plateste o suma de 60 de roni din care primeste un permis in valoare de 30 de roni si 30 de roni pentru inscriere in asociatie asta daca nu au si un bonus ca sant membri mai vechi, un pensionar plateste la fel 60 de roni doar pentru inscrierea in asociatie deoarece permisul lor e gratuit. Si acum va intreb cine e mai loial pescuitului si cine nu? Si inca ceva, daca pestele nu e trecut in lista pentru prohibitie inseamna ori ca nu prezinta importanta economica si e liber la pescuit fara a se specifica cantitatea ori este oprit prin lege si este protejat. Cum indiferenta celor care se ocupa in a instiinta pescarii despre asemenea lucruri este cunoscuta pentru ei doar banii contand este normal sa se iste discutii.

Zii zau ! Saracii de ei , n-au loc de altii... In aruncatul parasutei sau a halaului ? :evil: Sau cum n-au loc de altii ? Poti fi mai explicit ? :roll:

Inscrierea in asociatie e hilara , atat timp cat permisul se obtine foarte usor si fara sa fi membru in vreuna. :idea: Pentru unul "activ" , treaba sta cam asa : 30ron ANPA , 50ron inscrierea intr-o asociatie , 5 ron carnet de membru= 85 ron.
Dată expediere: 11 Ian 2012, 17:08
Expeditor: xxxxxxxxxx
Destinatar: ranga

Costa :

- 50 lei cotizatia
- 30 lei ANPA
- 5 lei cost carnet nou

Nu-mi spune ca bosorogii care stau toata ziua cu parasuta in apa sau cu halaul , platesc vreo cotizatie cuiva. De ce ar face asta ? Un raspuns pertinent ? :roll:
Stii cati din astia impanzesc malurile Dunarii cu 20 de lansete si juvelnicul plin de strapi , ciortanasi si moace? Amaratii de ei...cand au gherle , intind pripoane.
Cu toate astea imi sunt simpatici , i-as scalda non-stop in apele involburate. :twisted:

Imi pare rau ca trebuie sa generalizez , ca mai sunt si pensionari cu bun simt dar foarte rar . :idea:
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 14 Dec 2012, 18:39

lucjy_51: spune-mi si mie de ce am asa... un sentiment... ca tu dai drumu' la toti pestii prinsi dar numa' dupa ce-i digeri?! :roll: :lol1:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 14 Dec 2012, 18:41

Scuza-ma ca ti-am pocit nick-ul dar si tu scrii "sant" in loc de "sunt"! suntem (aproape) chit! :headbash:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 14 Dec 2012, 18:56

lucky_51 scrie:... Si inca ceva, daca pestele nu e trecut in lista pentru prohibitie inseamna ori ca nu prezinta importanta economica si e liber la pescuit fara a se specifica cantitatea ori este oprit prin lege si este protejat. Cum indiferenta celor care se ocupa in a instiinta pescarii despre asemenea lucruri este cunoscuta pentru ei doar banii contand este normal sa se iste discutii.
Ce vorbesti musiu? ai auzit pe undeva de prohibitie impusa doar speciilor cu importanta economica sau protejate? ai vazut tu ghiborti, zgalvoace, avati, cleni, porcusori prin magazine? deci daca n-au importanta economica sunt liberi la pescuit, fara restrictii? Sau esti si tu un gunoi de baboier care umbla cu halaul in traista, din ala care-is scoate caraselul din ancora si-l "elibereaza" inapoi in galeata, ca mai e bun si data viitoare!... si ii injura pe astia care mai dau drumul la cate un peste "Baga-mi-as p@@@a, daca tot nu-i trebe de p%%da ma-sii nu mi-l da mie? ca n-am bani de Kiti Kat!".
E bine ca ti-ai dat arama pe fata! Spune-ne mai multe; ne e sete de detalii!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Dec 2012, 19:16

tavistan scrie:
semlecangheorghe scrie:
P.P.S. Sarbatori fericite si tie, Gigi!
:lol: :lol: Eeeeh,din cind in cind ,mai trebuie o mica 'injectie'...
Pai daca-ti trebe, fa-ti, Jiji! Iti nimeresti singur vena, asa-i? Surprinzator, astia cu Parkinson sunt mai putin neajutorati decat par! :lol: :lol:

Ba,tu??? :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Dec 2012, 19:26

Tavistane,amurul acela de vreo 2 kile este pestele vietii tale??
Ca altfel nu intelg de ce esti asa de inversunat pe bietii pensionari care iti prind 'trofeele'...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 14 Dec 2012, 19:38

semlecangheorghe scrie:Tavistane,amurul acela de vreo 2 kile este pestele vietii tale??
Ca altfel nu intelg de ce esti asa de inversunat pe bietii pensionari care iti prind 'trofeele'...
Esti mai bun decat atata... :wink: Sau nu?! :roll:

Scrie răspuns