jos cu pensionarii !

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Rog insistent toti pensionarii,sa nu va mai dedati la clenutii si scobareii omului..Poi ce naiba ,daca ati platit toata viata la stat,trebe sa-i lasati pe unii fara obiectu' muncii??Asa...si acelasi lucru e valabil si pentru cracile din apa...sau poate te intarata atunci cand vii acasa si le spui ca nu ai putut prinde peste din cauza pensionarilor.
Ba io zic ca majoritatea dintre cei de pe aici au ajuns deja exact unde vor sa fie... asa un fel de:tavistan scrie: Eu ma gandesc ca discutam despre unde am vrea sa ajungem, nu despre unde suntem...
P.P.S. Sarbatori fericite si tie, Gigi!
Ba io zic ca nici n-au plecat ...miky scrie:Ba io zic ca majoritatea dintre cei de pe aici au ajuns deja exact unde vor sa fie... !tavistan scrie: Eu ma gandesc ca discutam despre unde am vrea sa ajungem, nu despre unde suntem...
Pai daca-ti trebe, fa-ti, Jiji! Iti nimeresti singur vena, asa-i? Surprinzator, astia cu Parkinson sunt mai putin neajutorati decat par!semlecangheorghe scrie:P.P.S. Sarbatori fericite si tie, Gigi!![]()
Eeeeh,din cind in cind ,mai trebuie o mica 'injectie'...
Te dai orator de dreapta dar aluneci si lovesti in social si pe deasupra mai spui ca nu ai in vizor toti pensionarii. Pe de alta parte nu vrei sa intelegi ca oricare dintre pensionari ce detine un permis gratuit nu a renuntat sa platesca si inscrierea in asociatie deoarece cred in continuitate si sant convinsi ca fac un lucru bun probabil cu gandul la nepoti. La continuitate ar trebui sa se gandeasca si copiii lor dar se pare ca sant slabe sanse deoarece gandul lor e departe nu aici.tavistan scrie:Auzi bre... Baftosu'_51 ??? Tie ti-a trebuit multa pregatire suplimentara ca sa ajungi sa intelegi asa selectiv?![]()
Esti pensionar si tu??? te apropii???
Arata-mi mie unde i-am catalogat eu intr-un fel sau altul pe TOTI pensionarii!
Pana la varsta asta ar fi trebuit sa pricepi ca in ecomonia asta buna/rea in care traim, ca dealtfel in ORICE economie GRATUIT poate fi doar ceva ce nu implica costuri (de exemplu in cele mai multe situatii aerul e gratuit). Daca implica costuri, atunci este in cel mai bun caz COMPENSAT - adica gratuit pentru beneficiar insa ALTCINEVA PLATESTE. Aceste compensari sunt obtinute pe merit sau nu (vezi unii revolutionari) insa indiferent de situatie ele nu sunt neconditionate. Trebuie in mod obligatoriu ca cineva sa le accepte si sa-si asume costurile: farmaciile NU dau medicamente gratuite, doar pentru ca pensionarii merita acest lucru; le dau pentru ca hulita Casa de Asigurari de Sanatate achita contravaloarea compensarilor. La fel cu compensarile in transportul in comun: daca primaria sau guvernul nu mai plateste, pensionarul scoate banul sau sta acasa... Daca casieritza e miloasa si ii da un bilet gratis pentru ca ea considera ca omu' ala merita, n-o felicita nimeni; decat poate tu...Ea scoate banii din leafa proprie.
Acuma, ca sa fiu on topic @permisele de pescuit: putem lasa apele de izbeliste, nepazite, insalubre, pline de gunoaiele pe care unii in mod cu totul involuntar de scapa si atunci totul e de la natura deci gratuit pentru toti sau sa incercam (sau sa ne imaginam asta) sa le aducem intr-o stare in care sa ne faca placere sa pescuim, ceea ce implica niste COSTURI pe care cineva si le asuma. Compensat pentru pensionari?... Da? Nu? Cat: 25-50-75%? putem discuta oricatdar ideea este ca nu e GRATUIT!
Ai putut sa ma urmaresti pan'la capat? Sau iar ti se pare ca sunt rusinea parintilor...![]()
![]()
P.S. Da, stiu toate contraargumentele alea... ca de fapt banii se duc acolo... ca aici nu putem... ca tre sa mai treaca nu stiu cat... Eu ma gandesc ca discutam despre unde am vrea sa ajungem, nu despre unde suntem; asta stim! (sau nu?)