PERMISE 2013
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: PERMISE 2013
ca sa fiu un pic ontopic
..... am asa un feeling.... ca pana in iunie se vor lamuri si vizele de permis......

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
- utilizator constant
Si nu sunteti singurul care are aceasta parere... Iata si de ce: Presedintele ANPA a fost schimbat, cel nou cere asociatiilor puncte de vedere pentru intocmirea unui nou ordin privind pescuitul recreativ-sportiv (asta la jumatatea lunii decembrie!!!)MuskMd scrie:ca sa fiu un pic ontopic..... am asa un feeling.... ca pana in iunie se vor lamuri si vizele de permis......
Pe de alta parte, ANPA fiind o agentie a statului, orice cheltuiala trebuie prevazuta( inclusiv tiparirea acelor timbre sau ce vor fi,) in buget, care buget abia dupa formarea noului guvern va trebui sa fie elaborat, apoi votat in noul parlament, defalcat catre ministere si tot asa...Probabil ca aprilie- mai vom sti si noi ce avem de facut...
Cu toata stima dle Dumitrescu, noi stim ce avem de facutDumitrescu Iancu scrie:Probabil ca aprilie- mai vom sti si noi ce avem de facut...

CU restul ne-am obisnuit deja .....

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
Dumitrescu Ilie spune
"Probabil ca aprilie- mai vom sti si noi ce avem de facut..."
- Pescarii stiu ce au de facut , din ianuarie ca in fiecare an pescuiesc .......daca platesc ceea ce au de platit.
-Altii pe forum vor sustine ca pescarii sa plateasca in ianuarie , dar sa pescuiasca cand s-or tipari permisele...si uite asa ne mai trece si noua timpul mai usor...oricum pescarii vor fi pe balta din ianuarie si nu pe forum, ca de altfel in fiecare an .....aceeasi poveste.
"Probabil ca aprilie- mai vom sti si noi ce avem de facut..."
- Pescarii stiu ce au de facut , din ianuarie ca in fiecare an pescuiesc .......daca platesc ceea ce au de platit.
-Altii pe forum vor sustine ca pescarii sa plateasca in ianuarie , dar sa pescuiasca cand s-or tipari permisele...si uite asa ne mai trece si noua timpul mai usor...oricum pescarii vor fi pe balta din ianuarie si nu pe forum, ca de altfel in fiecare an .....aceeasi poveste.
Multumesc pentru raspuns
dar cred ca nu vreti sa raspundeti pentruca odata cu aparitia permisului pe 8 ani asociatiile sant si vor fi lipsite de momeala principala de a atrage membrii. In concluzie ,,zavera'' care s-a oferit sa ajute gratuit daca va mai avea timp va fi foare solicitat. 

...si cat de optimist eram eu , pe la pagina a-4-a :MuskMd scrie:.... am asa un feeling.... ca pana in iunie se vor lamuri si vizele de permis......
old_radu scrie:
...cat despre permise...o lalaim degeaba , pana prin aprilie....

Un pescar , in activitatea lui anuala, are 1001 probleme.....
..dar, ultima lui problema este aceea cu luna in care se tiparesc permisele 2013....culoarea ....da , desigur mare problema...
..dar, ultima lui problema este aceea cu luna in care se tiparesc permisele 2013....culoarea ....da , desigur mare problema...
Parca a-ti fost crescuti la casele de copii fara parinti si cand vedeti un pensionar saracul fie el si pe malul apei aveti impresia ca va ia dumicatul din gura.audumbre scrie:si mie mi'e un drag de ei....tavistan scrie:![]()
pensionarii nostri dragi... cine n-are sa si-i cumpere... dar stiu vreo cativa (si nu putini) care semneaza condica pe Olt zilnic si rad tot; ce nu iau acasa ca-i prea mic, lasa pe mal sa nu-i mai deranjeze data viitoare...
si fac asta gratis...

Muaaaaaa! ne-ai zis-o! ne-ai rupt gura! dar ma-ntreb de ce te-ai simtit obligat
Ti se pare un tip de comportament acceptabil? Sau ti s-a parut din ce am postat eu/noi ca am asa... vreo intoleranta la toti cei nascuti sa zicem... in 1951 si inainte

ne-ai zis-o de....lucky_51 scrie:Parca a-ti fost crescuti la casele de copii fara parinti si cand vedeti un pensionar saracul fie el si pe malul apei aveti impresia ca va ia dumicatul din gura.

care-i diferenta intre un bosorog si un elev ? elevul are o alocatie MULT mai mica decat are pensia bosorogul si totusi plateste ceva.
bosorogul are 3 oua ?

da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !