PERMISE 2013

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Re: PERMISE 2013

Mesaj de MuskMd » 10 Dec 2012, 10:09

ca sa fiu un pic ontopic :D ..... am asa un feeling.... ca pana in iunie se vor lamuri si vizele de permis......
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Dumitrescu Iancu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dumitrescu Iancu » 10 Dec 2012, 10:23

MuskMd scrie:ca sa fiu un pic ontopic :D ..... am asa un feeling.... ca pana in iunie se vor lamuri si vizele de permis......
Si nu sunteti singurul care are aceasta parere... Iata si de ce: Presedintele ANPA a fost schimbat, cel nou cere asociatiilor puncte de vedere pentru intocmirea unui nou ordin privind pescuitul recreativ-sportiv (asta la jumatatea lunii decembrie!!!)
Pe de alta parte, ANPA fiind o agentie a statului, orice cheltuiala trebuie prevazuta( inclusiv tiparirea acelor timbre sau ce vor fi,) in buget, care buget abia dupa formarea noului guvern va trebui sa fie elaborat, apoi votat in noul parlament, defalcat catre ministere si tot asa...Probabil ca aprilie- mai vom sti si noi ce avem de facut...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 10 Dec 2012, 12:40

Dumitrescu Iancu scrie:Probabil ca aprilie- mai vom sti si noi ce avem de facut...
Cu toata stima dle Dumitrescu, noi stim ce avem de facut :D ..... nu o sa fie reglementat legal...dar tot o sa o facem probabil :)

CU restul ne-am obisnuit deja ..... :)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 10 Dec 2012, 13:36

Dumitrescu Ilie spune
"Probabil ca aprilie- mai vom sti si noi ce avem de facut..."

- Pescarii stiu ce au de facut , din ianuarie ca in fiecare an pescuiesc .......daca platesc ceea ce au de platit.
-Altii pe forum vor sustine ca pescarii sa plateasca in ianuarie , dar sa pescuiasca cand s-or tipari permisele...si uite asa ne mai trece si noua timpul mai usor...oricum pescarii vor fi pe balta din ianuarie si nu pe forum, ca de altfel in fiecare an .....aceeasi poveste.

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 10 Dec 2012, 13:41

Multumesc pentru raspuns :? dar cred ca nu vreti sa raspundeti pentruca odata cu aparitia permisului pe 8 ani asociatiile sant si vor fi lipsite de momeala principala de a atrage membrii. In concluzie ,,zavera'' care s-a oferit sa ajute gratuit daca va mai avea timp va fi foare solicitat. :D

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 10 Dec 2012, 13:43

MuskMd scrie:.... am asa un feeling.... ca pana in iunie se vor lamuri si vizele de permis......
...si cat de optimist eram eu , pe la pagina a-4-a :
old_radu scrie:
...cat despre permise...o lalaim degeaba , pana prin aprilie.... :(
:( :x

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 10 Dec 2012, 14:00

Un pescar , in activitatea lui anuala, are 1001 probleme.....
..dar, ultima lui problema este aceea cu luna in care se tiparesc permisele 2013....culoarea ....da , desigur mare problema...

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 10 Dec 2012, 14:29

audumbre scrie:
tavistan scrie::oops: :oops: pensionarii nostri dragi... cine n-are sa si-i cumpere... dar stiu vreo cativa (si nu putini) care semneaza condica pe Olt zilnic si rad tot; ce nu iau acasa ca-i prea mic, lasa pe mal sa nu-i mai deranjeze data viitoare... :censored: si fac asta gratis... :wallbash:
si mie mi'e un drag de ei.... :oops:
Parca a-ti fost crescuti la casele de copii fara parinti si cand vedeti un pensionar saracul fie el si pe malul apei aveti impresia ca va ia dumicatul din gura. :oops:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 10 Dec 2012, 14:44

Muaaaaaa! ne-ai zis-o! ne-ai rupt gura! dar ma-ntreb de ce te-ai simtit obligat :?: Ti se pare un tip de comportament acceptabil? Sau ti s-a parut din ce am postat eu/noi ca am asa... vreo intoleranta la toti cei nascuti sa zicem... in 1951 si inainte :?: :roll:

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 10 Dec 2012, 14:59

lucky_51 scrie:Parca a-ti fost crescuti la casele de copii fara parinti si cand vedeti un pensionar saracul fie el si pe malul apei aveti impresia ca va ia dumicatul din gura. :oops:
ne-ai zis-o de.... :P

care-i diferenta intre un bosorog si un elev ? elevul are o alocatie MULT mai mica decat are pensia bosorogul si totusi plateste ceva.
bosorogul are 3 oua ? :roll:
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

Scrie răspuns