PERMISE 2013

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
audumbre
senior
senior

Re: PERMISE 2013

Mesaj de audumbre » 08 Dec 2012, 19:20

deja nu mai e ceva putred in Danemarca...ci a putrezit cu totul . :lol:
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 08 Dec 2012, 19:22

Dumitrescu Iancu scrie:
zavera scrie:...- Nu mă interesează să obţin singur permisul ANPA. Vreau să contribui cu ce pot (bani, muncă) la eforturile unei asociaţii...
Zavera, asociatia spre care te-ai orientat organizeaza, de doua ori pe luna, intalniri intre pescari (noi le spunem `cafenele`), unde, in fata unui pahar cu bere, poti sa cunosti oamenii implicati in activitatea asociatiei si sa discuti pe diverse teme, inclusiv legate de problemele de zi cu zi ale comunitatii respective . Iti recomand, daca imi permiti, sa participi, intai, la una- doua astfel de intalniri, sa iti expui parerile, sa le afli pe ale lor, dupa care sa hotarasti daca merita sau nu sa te alaturi grupului (asta, bineinteles, daca si ei te vor accepta)... In acest fel vei ocoli eventuala dezamagire a unei alegeri neinspirate si vei avea si o idee mai clara asupra a ceea ce vrei sa faci pe viitor ! Parerea mea !
Mulţumesc, voi veni cu plăcere, dar din ianuarie viitor, cand voi fi bucureştean (în afară de WE). Poate îmi daţi ceva detalii utile (unde si cand se tin intalnirile), desigur pe Mesageria Privata. :respekt:

PS - sunteţi membru al asociaţiei ?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Dec 2012, 19:44

@zavera

Dupa ultimele posturi chiar ai reusit sa-mi captezi atentia ...Devine interesant ! Clubul proscrisilor? Asta e beton! Ma bucur ca l-ai constituit si daca ai bunavointa si ceva timp disponibil (ca iarna e lunga) poate ne spui statutul lui si mai ales ce membrii sunt deja acolo! :lol:

Nu de alta ,dar sa stim si noi ce avem de facut ...Cu ce sa dam ... :lol1:

@adiwolf
Mah nu retrage ca auzi ca abia amu o putrezit Danemarca aia de tat! Pensionarule! Hai rezista ca azi maine te vad cu elitistii in spate :mrgreen: Oare trebe ghilimele la elitistii aia? :roll:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 08 Dec 2012, 20:02

@ zavera

...d-nul Iancu Dumitrescu este purtator de cuvant al clubului respectiv si cred ca dupa ultima ta postare , aceea cu "clubul proscrisilor " , s-ar putea sa retraga invitatia
:oops:

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 08 Dec 2012, 20:06

[quote="Zamfi"]@zavera

Dupa ultimele posturi chiar ai reusit sa-mi captezi atentia ...Devine interesant ! Clubul proscrisilor? Asta e beton! Ma bucur ca l-ai constituit si daca ai bunavointa si ceva timp disponibil (ca iarna e lunga) poate ne spui statutul lui si mai ales ce membrii sunt deja acolo! :lol:

Clubul proscrisilor exista dinaintea aparitiei mele pe acest forum.
Dl. Tavi chiar mi-a făcut onoarea de a-mi ura bun venit în randurile lui. Ultima postare din pag.13 a topicului acesta.
Rugati-l pe dumnealui să vă pună la curent cu statutul şi cu lista membrilor ! :D :D :D

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 08 Dec 2012, 20:12

old_radu scrie:@ zavera

...d-nul Iancu Dumitrescu este purtator de cuvant al clubului respectiv si cred ca dupa ultima ta postare , aceea cu "clubul proscrisilor " , s-ar putea sa retraga invitatia
Am mai semnat de cateva ori "membru al clubului proscrisilor" !
Poate ca tocmai d'aia m-a invitat ! Am citit pe forumul lor că şi ei sunt cam "haiduci". Asta-mi place la nebunie ! :D :D :D

Oricum, multumesc de informatie !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Dec 2012, 20:20

zavera scrie:
Zamfi scrie:@zavera

Clubul proscrisilor exista dinaintea aparitiei mele pe acest forum.
Dl. Tavi chiar mi-a făcut onoarea de a-mi ura bun venit în randurile lui. Ultima postare din pag.13 a topicului acesta.
Rugati-l pe dumnealui să vă pună la curent cu statutul şi cu lista membrilor ! :D :D :D

Aaaa ,pai asta e deja altceva! No ,asa da! :lol: Deci acolo era cuibul ,pardon clubul proscrisilor ...Haiduci ...Da,da ...Mah voi ati vazut prea multe filme! :lol1:

Amu ,daca sunt proscrisi din motivul pe care-l cred eu ...ce sa zic ,le tin pumnii ! Nu le e usor...Si nu le va fi ...Mai ales ca ,asa cum am zis , mai mult prin filme tine chestia cu Robin ala :lol:
Daca insa discutam despre forum ...pai atunci e distractie mare fraticule! :lol: Mai ales la ce ninge afara ...

Hai ca vedem noi maine ca e duminica si avem timp dupa ce merem sa votam :twisted:

Ps: ce dreaq va trebe permise pe 2013 si noi nu trecuram inca Oltul ! Adica ,ma rog , 21 decembrie ... :elkgrin:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Dumitrescu Iancu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dumitrescu Iancu » 08 Dec 2012, 20:58

old_radu scrie:@ zavera

:D :D :D Invitatia este valabila pentru orice pescar doritor, pe timp de iarna, sa deapene ceva amintiri de pe mal de apa, sa puna la cale iesiri pentru sezonul de copca sau orice alt subiect care ii trece prin cap... :lol: :lol: :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 08 Dec 2012, 21:33

@ Dumitrescu Iancu

...eu as veni , platesc drumul , dar de berea , berea cine-o da ? :lol:
Felicitari pentru activitatea clubului !

Dumitrescu Iancu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dumitrescu Iancu » 08 Dec 2012, 21:46

old_radu scrie:@ Dumitrescu Iancu

...eu as veni , platesc drumul , dar de berea , berea cine-o da ? :lol:
Felicitari pentru activitatea clubului !
...berea o dau eu, cu cea mai mare placere, numa` sa am ocazia ! :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns