PERMISE 2013

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rcorbu
veteran
veteran

Re: PERMISE 2013

Mesaj de rcorbu » 08 Dec 2012, 21:59

Nu mai e de bere..da o tuica sau un vin fiert e numa bun pe frigul asta :lol:

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 09 Dec 2012, 12:33

zavera spune
""- Am hotarat : imi scot permis ANPA, indiferent cand apare - ""
poti sa-l scoti cand apare , dar de pescuit poti sa pescuiesti doar cand il platesti , adica incepand cu ianuarie 2013

old_radu ii spune
""...vezi ca permisul ANPA il poti obtine fara sa fi inscris in nici o asociatie

- corect , doar ca acest lucru nu este pe placul sefilor de asociatii si iti vor pune bete in roate , pretinzand ca apele pe care pescuiesti le apartin ......probabil din mosi stramosi...........

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Dec 2012, 12:47

gigi 2007 scrie:
- corect , doar ca acest lucru nu este pe placul sefilor de asociatii si iti vor pune bete in roate , pretinzand ca apele pe care pescuiesti le apartin ......probabil din mosi stramosi...........

Nu peste tot.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 09 Dec 2012, 13:49

SVF scrie:
gigi 2007 scrie:

Nu peste tot.
Corect! Numai acolo unde ii intalnesti!
RX6 & Daiwa SS owner!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 10 Dec 2012, 06:20

:lol:

eu as concluziona totusi :D

zavera ...life is simple :D - incerci sa faci si speri sa mai gasesti si altii...si uite ca apar, usor usor :)
personal, ca ma enumeri acolo, nu ma ridic la nivelul si realizarile celorlalti, dar o speranta o sa exista undeva in adancul dulapului meu d emuscar si legator de muste amator :D

in rest sincer, stilul asta oratoric ( pe care te felicit ca il ai) te recomanda si pe viitor in discutii de genul asta :) :respekt:

ps: miky are dreptate , e devreme sa speram la schimbari d ementalitate.... si eforturile merita cnaalizate acum in alte directii.....asa firave cum is ele...
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 10 Dec 2012, 09:17

O intrebare as avea, de ce permise 2013 cand ele exista deja si sant valabile 8 ani si nu vize pe permise cum spune la inceput de topic cel ce la propus. O alta intrebare de ce ar trebui sa fie contestate chitantele date de asociatii din moment ce sant indreptatite sa le dea pe apele ce le au avand valabilitate de permis. Sa nu fie oare valabile pana cand nu platesc taxele spre ANPA?

Ps. Unele permise au culoarea roz sau culoarea sperantei daca vreti. Sant asociatii ce au asimilat culoare in lupta lor impotriva unei maladii ce a cuprins lumea. In pescuit se petrece un fenomen asemanator ce face sa dispara pestele din apa si asta datorita nepasari celor indreptatiti sa o faca, sa fie oare culoarea roz un semn ca se va face ceva si la noi?

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 10 Dec 2012, 09:43

:lol: :lol: Chiar sunt unele roz? Le-or fi facut sa se asorteze cu botosheii!

Dumitrescu Iancu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dumitrescu Iancu » 10 Dec 2012, 09:53

tavistan scrie::lol: :lol: Chiar sunt unele roz? Le-or fi facut sa se asorteze cu botosheii!
Domnilor, permisele ANPA, sub forma de card, au culori diferite pentru fiecare categorie de detinatori ;
- albastre( bleu) pentru cei care platesc integral
- rosii (roz) pentru pensionari (gratuite)
-galbene pentru studenti si elevi (pret redus= 10 lei)

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 10 Dec 2012, 09:57

:oops: :oops: pensionarii nostri dragi... cine n-are sa si-i cumpere... dar stiu vreo cativa (si nu putini) care semneaza condica pe Olt zilnic si rad tot; ce nu iau acasa ca-i prea mic, lasa pe mal sa nu-i mai deranjeze data viitoare... :censored: si fac asta gratis... :wallbash:

audumbre
senior
senior

Mesaj de audumbre » 10 Dec 2012, 10:02

tavistan scrie::oops: :oops: pensionarii nostri dragi... cine n-are sa si-i cumpere... dar stiu vreo cativa (si nu putini) care semneaza condica pe Olt zilnic si rad tot; ce nu iau acasa ca-i prea mic, lasa pe mal sa nu-i mai deranjeze data viitoare... :censored: si fac asta gratis... :wallbash:
si mie mi'e un drag de ei.... :oops:
da-i prostului o scara , ca el o pune si coboara !

Scrie răspuns