rcorbu scrie:alege:
- pentru ca asa zice in lege, raspuns preferat de ANPA
- pentru ca retii o parte din ce ai capturat iar pentru refacere este nevoie anumite masuri, raspuns preferat de mine
Hai sa ne intelegem. Tu locuiesti in Romania ?
Ambele raspunsuri, pe oricare parte le-as intoarce , imi da cu zecimale , sincer.
-pentru ca asa zice legea.
Noi , ca cetateni , trebuie sa facem ce zice legea , ca asa zice ea , da'o dracu' de lege , daca ea asa zice...
Mai oameni buni , noi ca cetateni ai acestei tari democratice , de ce trebuie sa ne supunem ca niste vite incaltate unei legi care este data doar pentru a ne "suge" din buzunar ? Daca maine pun astia taxa pe aer , trebuie s'o platim , ca asa zice legea , da'o'n ma'sa de lege....Nu conteaza ca e aiurea , noi trebuie s'o respectam , ca doar e lege , tu'i mama ei de lege...
-pentru ca retii o parte din ce ai capturat iar pentru refacere este nevoie anumite masuri.
Hai ca asta e departe de cea mai misto pe care am auzit'o pana acum.
Da-mi un exemplu de caz concret , in care sa-mi dovedesti ca din banii aia , cineva , vreodata , a populat din cauza ca pescarii retin pesti. Ai auzit vreodata de populari din partea statului cu somn/stiuca/salau/caras/etc. in vreo apa din Romania ? Singurele au fost cu pastruga, morun si inca ceva , dar care faceau parte din niste proiecte cu suport financiar extern. Bineinteles la mijloc erau si niste experimente. Deci nu baga placa asta ca pica din start.
Hai sa-ti dau o contra , ia de aici:
Cum poti sa populezi o apa , pe care in acelasi timp stau si lucreaza baietii din pescuitul industrial ? La aia le dai autorizatie de pescuit , ei retin peste , iar tu ca stat populezi ca pescarii de rand retin peste. Observi ridicolul ?
Nu mai pomenesc de Dunare , care este apa de frontiera.
Ce masuri se iau , daca nu sunt indiscret ? Stii tu ceva si e secret ?

Populeaza astia noaptea ?
Eu zic tot la fel....platim de prosti ce suntem , ca natie indoctrinata cu frica de lege.