PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
sincer desi e din aceeasi federatie nu as putea asocia niciodata numele si faptele apshd cu al apsalba ,fnpsr sau fanica factura.apsalba scrie:Surprize, surprize
Desi am sesizat de ani de zile ca ajvps-risti sunt niste impostori, unii au crezut ca am ceva cu ei. Acum la contestatii s-au dat de gol. Multe dintre ele sunt inscrise la Registrul comertului, altele sunt filiale AGVPSR. Mai, sa fie. Autorizarea a fost suspendata.
si drept dovada si tu cu federatia lu peste prajit ai probleme mari si nu s-a mai suspendat nimic.idem apsalba.
tot ce se suspenda este creierul tau ,ca e disperat ca trebuie sa inchida chioscul.
asta e boculetul.va traso si voua.
ce dracu faci ca astia inchid si minele.daca se ocupa si de protectia apelor vei inchide si balastierele.aoleu.
onoare si curaj
Pai, atunci, as vrea si eu un raspuns sincer ! Dar SINCER !apsalba scrie:pescuitorule,
cine sunt membri fondatori ai ajvps sibiu?
da si tu un raspuns sincer.![]()
![]()
Ce a adus nou " federatia lui fane" fata de AGVPS ? Pentru pescari ? Pentru fondul piscicol ? Pentru tara ? Pentru omenire ?
PS - daca baietii de la Timisoara au castigat procesul cu ANPA, bravo lor !
Au facut-o discret, cu abilitate si consiliere juridica competenta.
Adica exact ceea ce nu ati facut dvs.
- semlecangheorghe
- veteran
Dupa "banatul"A.N.P.A.va mai incasa una din Arad.flydb scrie:Din cate inteleg eu, Asociatia Banatul nu a solicitat ape, nici nu a depus cereri. Ei au actionat in instanta ordinul nr.15/2011 si se pare ca au obtinut suspendarea aplicarii acestuia sau anularea lui. Numai cei de la AP Banatul ar putea sa ne lamureasca pe deplin.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
- storm fish
- veteran
O postare din 2006...

Prezic acceasi postare si peste 4 aniadrian ionascu scrie:Pescuitorule
am inteles ca lucrezi la AJVPS Sibiu sau esti apropiat de ei. daca-mi vii cu texte cu Nastase n-ai inteles nimic sau te faci ca nu intelegi.
nu stiu de cand lucrezi la ei dar eu am lucrat 5 ani la AGVPS si crede-ma stiu ce vorbesc. am stat suficient ca sa vad ce oameni sunt si cum lucreaza. si ce-am vazut nu mi-a placut absolut deloc.
aceasta asociatie este de 16 ani jucaria lui Selaru. face ce vrea cu ea. si-a ales o pleiada de directori care il sustin pana-n panzele albe si sunt sustinuti de el. fiecare pe feuda lor face ce vrea. fac parte din mafiile locale care grupeaza capii politiei, justitiei, SRI-ului, garzii de mediu, directiei silvice, inspectiei piscicole, autoritatilor locale. se ajuta intre ei si sunt intangibili in fata legii, la nivel local. au putere si nu dau 2 bani pe parerea cotizantilor, din banii carora traiesc, desi n-ar recunoaste-o pentru nimic in lume.
alegerile sunt o mascarada jalnica la care participa cativa papagali manevrabili sau interesati.
uita-te la tine la asociatie cum se organizeaza alegerile, cine voteaza si cum se fac smecheriile. uita-te cine primeste autorizatiile la vanat mare si cine beneficiaza de privilegii. si vezi ce se intampla cu cei care au curajul sa exprime critici sau sa vrea sa schimbe ceva. sunt zburati fara menajamente.
intreaba-te de ce directorul asociatiei, cel care are painea si cutitul, este acelasi de ani de zile. chiar este de neinlocuit?
astea sunt problemele. nu faptul ca Nastase era cu PSD-ul.
intre conducere si cotizanti s-a creat o prapastie. au creat un sistem care nu admite schimbarea. o dictatura dura. si culmea, ei, care sunt o asociere de ONG-uri au detinut monopolul gestionarii pescuitului sportiv in apele naturale, care sunt ape publice. monopolul absolut. si ar fi vrut sa-l pastreze in continuare.
Selaru si directorii lui se vor alege intre ei inca 20 de ani de acum incolo fara probleme. dar asta nu nseamna ca au legitimitate si multi aderenti.
pun pariu ca daca s-ar face un sondaj de opinie profesionist printre membri oricarui AJVPS, Selaru si directorii locali ar avea aprecieri extrem de negative.
cat era Nastase la putere structurile statului le acordau tot sprijinul, chiar peste prevederile legislatiei. acum s-a mai schimbat treaba. explicatia politica oferita de tine este scuza perfecta pentru ei. ei sunt profesionistii care sufera din cauza factorului politic. in realitate sunt niste mafioti care fac orice sa pastreze controlul absolut al resurselor. nu inseamna ca nu exista si oameni de calitate, dar sunt doar exceptia care confirma regula. Selaru nu va accepta niciodata in functia de director un tip cu coloana vertebrala, care sa-l infrunte. si am vazut cum a indepartat directori, desi teoretic nu avea acest drept, doar pentru ca l-au infruntat in chestii minore.
acest sistem pute si orice om normal nu are cum sa-l accepte. si daca oamenii ar fi fost normali acest sistem nu s-ar fi putut transforma in ceea ce este el astazi.
.

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
Abia acum am aflat care a fost obiectul actiunii AP Banatul impotriva ANPA:Constatare aprobare tacita Actiunea a fost introdusa la Curtea de Apel Timisoara pe data de 27.01.2011( dosar 148/59/2011). Este de presupus ca AP Banatul a cerut instantei sa constate ca in anul 2011 pescuitul se va desfasura tot in baza prevederilor din ordinul pe 2010 deoarece pana la acea data nu s-a publicat un alt ordin. Acuma eu stau si intreb, daca noul ordin a aparut in MO pe data de 28.01.2011 cum se va rezolva aceasta problema. Este posibil ca ANPA sa ignore aceasta decizie a instantei de la Timisoara? Mai ales ca la finele anului 2010 a aparut si o OUG care a adus modificari legii pescuitului.