PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ANPA in sedinta de MIERCURI fara FFFF care a mintit, a atribuit cu de la sine putere, ape si altor asociatii, fara vointa agvps.
Am vorbit la telefon cu apsscobarul, si mi/a confirmat. La ei avps au cerut tot, ca sa nu mai ramana pt. FFFF si nici pt. ei, dar la analiza de Miercuri, au obtinut 45 pct., ape si vor obtine autorizatie si deci permise, multe permise ca sa dea si lu FFFF.....prin gura. Scuzeeee PA PA.
Am vorbit la telefon cu apsscobarul, si mi/a confirmat. La ei avps au cerut tot, ca sa nu mai ramana pt. FFFF si nici pt. ei, dar la analiza de Miercuri, au obtinut 45 pct., ape si vor obtine autorizatie si deci permise, multe permise ca sa dea si lu FFFF.....prin gura. Scuzeeee PA PA.
lucky : pescarii au fost si sunt membrii la vreuna din x asociatii si acum , eu personal nu cred ca am intalnit cu mai mult de 5 pescari care nu au fost membrii undeva nici in acele vremuri cand ai putut cumpara permis direct de la anpa si a fost liber "pescuitul" peste tot ... deci sunt membrii sau vor fi , nu conteaza unde , marea majoritatea e obisnuit sa faca ce vrea ... cred ca in toate tarta asta e mentalitatea asa ca nu conteaza daca ajvps sau aps a primit apa , o sa intilneasca cu acelasi probleme ...
cel care a primit/castigat apa, cadou primeste si vagoane de deseuri,balastiere si "pescari" mai mult braconeri decat pescari ... asta e
cel care a primit/castigat apa, cadou primeste si vagoane de deseuri,balastiere si "pescari" mai mult braconeri decat pescari ... asta e

Serios?cezar.ch scrie:Dupa ce cititi si postarea colegului flydb, cititi si textul ordinului din 2010.apsalba scrie:Nicaieri in lege nu spune ca ordinul de pescuit sportiv trebuie dat in fiecare an. Asta este o moda a ANPA ca sa arate ca lucreaza. Art. 23(2) din OUG 23/2008 este elocvant in acest sens.
Daca aveti argumente cum ca ordinul ar fi anual, va rog sa le prezentati.
Daca nici atunci nu intelegeti...am epuizat argumentele.
art. 23 din OUG 23/2008
..........................................
(2) In termen de 90 de zile de la data intrarii in vigoare a legii de aprobare a prezentei ordonante de urgenta, prin ordin al ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale se vor stabili conditiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, precum si modelele permiselor de pescuit sportiv, la propunerea Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura, dupa consultarea cu forurile de reprezentare ale asociatiilor de pescari sportivi legal constituite, la nivel national.
Tavi
Si mai simplu - eu dau in fiecare an 50 euro pentru permisul la vecinii sarbi si merg de maxim 10 ori la pescuit ... si tot imi comvine.
cezar.ch
APS Banatul nu e singura asociatie care a cerut in instanta anularea ordinului ... e doar prima care se pare ca a castigat - e interesant de vazut ce au cerut si care a fost sentinta.
Uite coane Pinochio Fanica ca "e uni care mai stie" ce si cum sa ceara in instanta ca sa nu le fie respinsa actiunea pentru vicii de procedura
sau acum o sa vii sa spui ca e meritul tau pentru reusita celor de la Banatul
Nu eu am inceput sa fac comparatii - tu ai amintit de cat costa o zi de pescuit prin alte parti.taicanoe, degeaba faci comparatia veniturilor
daca ajungi la concluzia ca o apa costa 80 de euro/zi ca sa fie la standardul unei ape din Austria (am dat exemplul extrem) si veniturile tale nu-ti permit sa dai atatia bani atunci concluzia este ca nu-ti permiti sa pescuiesti acolo. simplu. cat dai atata face, indiferent cat castigi
Si mai simplu - eu dau in fiecare an 50 euro pentru permisul la vecinii sarbi si merg de maxim 10 ori la pescuit ... si tot imi comvine.
cezar.ch
Iti dai cu presupusul si presupunerile tale n-au legatura cu realitatea.Eu n-am afirmat decat ca acest examen exista; daca nu-l promovezi, pescuiesti in strainatate.
Daca acolo au existat "cauze", probabil ca la noi este vorba de "imperative" !
APS Banatul nu e singura asociatie care a cerut in instanta anularea ordinului ... e doar prima care se pare ca a castigat - e interesant de vazut ce au cerut si care a fost sentinta.
Uite coane Pinochio Fanica ca "e uni care mai stie" ce si cum sa ceara in instanta ca sa nu le fie respinsa actiunea pentru vicii de procedura

sau acum o sa vii sa spui ca e meritul tau pentru reusita celor de la Banatul

S'altare și bunăstare !
- Bogdan_Alex
- veteran
Acele MULTE DINTRE ELE sunt defapt 2apsalba scrie:Surprize, surprize
Desi am sesizat de ani de zile ca ajvps-risti sunt niste impostori, unii au crezut ca am ceva cu ei. Acum la contestatii s-au dat de gol. Multe dintre ele sunt inscrise la Registrul comertului, altele sunt filiale AGVPSR. Mai, sa fie. Autorizarea a fost suspendata.
Alexandria si Tulcea ... iar in tulcea e o mafie de nedescris in problema pescuitului.
Si mai este Calarasi care este trimisa in instanta
asta e tare! presupunand ca eu ma inscriu in asociatia X , si vad ca asociatia X nu face nimic pt apele care le are in administrare, ar trebui:Tavi scrie: daca esti membru ai mai multe posibilitati: poti sa incerci sa-ti susti punctul de vedere in cadrul asociatiei. poti sa incerci sa schimbi ceva din interior, chiar daca statutul este nedemocratic, daca te pui la masa si discuti poti gasi solutii. daca o majoritate de membri ai unei asociatii, indiferent care e aceea stiu ce vor si stiu sa puna problema, e imposibil ca acel lucru sa nu se intample pana la urma.
1. sa ma duc la asociatie si sa ma agit ca un pepsi, ca doar sunt singur si rechinii sunt multi
2.scaut pe gugle,goagal,gogal alti nemultumiti din aceiasi asociatie, eventual sa dau anunt la ziar, si sa facem aceiasi agitatie cu acelasi rezultat, numai ca acum mai multi....cum probabil a facut intr-un mod sau altul Zamfi...si uite cu ce s-a ales. Si-l cred pe cuvant ca doar stiu in ce tara traim.
@taicanoe
chiar as fi interesat, daca stiti, de ce s-a dat legea de examen in germania. Din pura curiozitate....
Fara pescuiala viata e pustiu