Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Teodor
- veteran

-
sorinB scrie:Tarifele sunt deja stabilite, sau le stabilesc asociatiile pe ale caror ape merg eu si pescuiesc?
Cuantumul tarifelor de acces pe saptamina/luna/an trebuiau trecute in documentatia pe baza careia s-a facut evaluarea cererilor.
Ioan S. scrie:Vad ca sunt asociatii care au stabilit "taxa de acces pe zona de pescuit" zero.
Ai vazut dosarele, este un link pe undeva unde se pot consulta sau ai tras concluzia din posturile de pe forumuri ?

"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
-
Ioan S.
- veteran

Teodor scrie:Ioan S. scrie:Vad ca sunt asociatii care au stabilit "taxa de acces pe zona de pescuit" zero.
Ai vazut dosarele, este un link pe undeva unde se pot consulta sau ai tras concluzia din posturile de pe forumuri ?

Am citit chiar pe acest topic ... si nu am motive sa pun la indoiala asta:
Noi am luat lacul Snagov, prieteni !
Veti putea pescui pe baza permisului ANPA, neconditionat de apartenenta la vreo asociatie, fara nici o taxa suplimentara.
Singura conditie : respectarea stricta a legii, a regulamentului de pescuit (numar scule, numar carlige, cantitate de peste, dimensiuni minime pt. retinerea capturilor).
Probabil, pentru specii precum linul, caracuda si indeosebi stiuca, se va pescui numai C@R.
Lucram la un plan pe termen lung pentru reabilitarea lacului, pe care am dori sa-l transformam intr-o locatie de referinta pentru rapitor (stiuca, somn indigen, biban).
Contam si pe ajutorul vostru !
Cezar Dan Chioibasu
Presedinte Asociatia Pescar Club 21 Bucuresti
Ceea ce pun eu la indoiala este legalitatea
tarifului de acces pe zona de pescuit ... dar vad ca in acel
topic nou ... nimeni nu se grabeste sa-si spuna parerea .

-
Teodor
- veteran

-
OK.
Ma gindeam ca ai ceva "surse din interior" si tocmai imi parea rau ca nu te-am intrebat pe PM.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
-
vlad
- utilizator constant

-
So...
Eu am vizat permisul in ultimii ani la asociatiile din Bucuresti, ultima Club 21., anul asta tot aici raman.
Sunt deacord sa platesc ANPA + cotizatia...sa aiba ei grija de Snagov.
Anul acesta voi pescui :
Pe Dunare (CL, GR, TL , OT ....), pe Siret (VN, GL, BC), pe Mures(HD), ....si pe toate apele publice pe unde mai ajung.
Daca ma duc acasa in Vrancea ....si-mi cer bani cei de la AJVPS , care nu fac absolut nimic, bashca au concesionat lacurile de acumulare unde se braconeaza in draci cu toate metodele ilegale inventate din preistorie pana in prezent... cred ca o sa inebunesc.
-
RYOBI
- veteran

Ma gandesc la o chestie ipotetica eu vreau sa pescuiesc pe un rau unde nu am acces de ex Somesu in Jud Salaj eu avnd permisu vizat la AGVPS Bistrita teoretic vorbind,ce o sa fac? sa platesc taxa de acces pt 3 zile ma duc pana in Zalau la AGVPS Zalau astept sa binevoiasaca sa deschida la 10 si cer o chitanta?
Asta inseamna o zi pierduta pt mine plus vreo 200km facuti pt asta asa ca poate fi taxa de acces pe apele lor 30lei cea ce-i putin eu nu o sa ma duc in veci sa o platesc ca n-am cum si o sa fiu prins pescuind pe apele lor fara sa fi mers dupa chitanta ce se intampla legal?
Ce masuri o sa se ia impotriva mea ca braconier nu-s?

-
SVF
- veteran

Eu unul cel putin, sper ca totusi sa existe o reciprocitate intre judetele invecinate,gen BV-SB.
-
sorinB
- veteran

Si eu sper, ar fi bine pentru toata lumea, si cu VL ar fi fain...
-
SVF
- veteran

Normal,ca in noul sezon astept ceva amici din VL si AB.

-
catalin66
- veteran

vlad scrie:So...
Eu am vizat permisul in ultimii ani la asociatiile din Bucuresti, ultima Club 21., anul asta tot aici raman.
Sunt deacord sa platesc ANPA + cotizatia...sa aiba ei grija de Snagov.
Anul acesta voi pescui :
Pe Dunare (CL, GR, TL , OT ....), pe Siret (VN, GL, BC), pe Mures(HD), ....si pe toate apele publice pe unde mai ajung.
Daca ma duc acasa in Vrancea ....si-mi cer bani cei de la AJVPS , care nu fac absolut nimic, bashca au concesionat lacurile de acumulare unde se braconeaza in draci cu toate metodele ilegale inventate din preistorie pana in prezent... cred ca o sa inebunesc.
Si eu daca dau cand pe un mal cand pe altul al Siretului unde dracu platesc , la Focsani sau la Galati ?
Si daca ma duc si pe Dunare ? Sau pe Prut ?
Asta e norocul meu , daca am multe ape !!! Ma costa mai mult .
Cand ma gandesc ca altii nu se streseaza absolut de loc , si o sa ma intalnesc cu ei la vara pe aceleasi ape .
Cateodata imi urasc caracterul . Nu ma ajuta de loc in tara asta .
-
pescuitorul
- veteran

tot ce pot sa va spun e ca ajvps sibiu odata cu clarificarea situatiei actuale va pune la dispozitia pescarilor din toata tara un cont unde se pot platii tarifele de acces aferente perioadei dorite fara a mai face pescarul sa vina la sediul nostru.singura conditie sa isi procure permisul din zona lui sau sa il aiba .
pe balta se va face dovada de la banca sau extras .
mai multe detalii cand vom demara treaba.