PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pentru Muntenia:
MINISTERUL AGRICULTURII ŞI DEZVOLTĂRII RURALE
AGENÅ¢IA NAÅ¢IONALÄ‚ PENTRU PESCUIT ÅžI ACVACULTURÄ‚
Bd. Carol I Nr. 24, Sector 3, Bucuresti, Romania
Telefon 021-634.44.29-34 Fax 021-332.61.32
www.anpa.ro
2 APP Abramis 2003 85 Groapa Nemţilor 2 Ha Giurgiu Şaica 10 Ha Vedea
Judeţul Ialomiţa
Ialomiţa 150 km Dridu – vărsare în borcea
1 AVPS Ialomiţa 62 Reţeaua de canale magistrale
din sistemele
hidroameliorative
Judeţul Ilfov
1 APC 21 98 Snagov
2 APS Bucureşti 70 Câlnăul Glina- Glina Neajlov 21 km Loc. Mircea Vodă- DN5 în loc. Jilava
3 AVPS Acvila 76
Colentina
Amonte intravilan Buftea – mun.
Bucureşti – Cernica- aval intravilan
Cernica
Judeţul Prahova
Prahova 52 km Nedelea- ieşirea din judeţ
Teleajen
Confluenta lac Maneciu – iesire din
judet
Cricovul Sărat 60 km Gornet Cricov- ieşirea din Jud.
1 AJVPS Prahova 63
Verbilău 25 km Poiana Verbilau – Iesire din judet
2 AVP PeneÅŸ Curcanul 45 Sabar - Ilfov Limita jud- confl. Cu Ilfov
3 Clubul Pescarilor ÅŸi iubitorilor de
natură - Câmpina 0 NECALIFICAT
Judeţul Teleorman
Calnistea Partea neamenajată
Teleormanul În întregime pe raza jud
1. AJVPS Teleorman 80 Vedea În întregime pe raza jud
Călmăţui În întregime pe raza jud
2. AVPS Turris 79 Urlui Partea neamenajată
Contestaţiile se depun la sediul central ANPA în termen 2 (două) zile lucrătoare de la data afişării
Unde scrie de tarifele cerute pentru o alta zona decat cea atribuita asociatiei X?
MINISTERUL AGRICULTURII ŞI DEZVOLTĂRII RURALE
AGENÅ¢IA NAÅ¢IONALÄ‚ PENTRU PESCUIT ÅžI ACVACULTURÄ‚
Bd. Carol I Nr. 24, Sector 3, Bucuresti, Romania
Telefon 021-634.44.29-34 Fax 021-332.61.32
www.anpa.ro
2 APP Abramis 2003 85 Groapa Nemţilor 2 Ha Giurgiu Şaica 10 Ha Vedea
Judeţul Ialomiţa
Ialomiţa 150 km Dridu – vărsare în borcea
1 AVPS Ialomiţa 62 Reţeaua de canale magistrale
din sistemele
hidroameliorative
Judeţul Ilfov
1 APC 21 98 Snagov
2 APS Bucureşti 70 Câlnăul Glina- Glina Neajlov 21 km Loc. Mircea Vodă- DN5 în loc. Jilava
3 AVPS Acvila 76
Colentina
Amonte intravilan Buftea – mun.
Bucureşti – Cernica- aval intravilan
Cernica
Judeţul Prahova
Prahova 52 km Nedelea- ieşirea din judeţ
Teleajen
Confluenta lac Maneciu – iesire din
judet
Cricovul Sărat 60 km Gornet Cricov- ieşirea din Jud.
1 AJVPS Prahova 63
Verbilău 25 km Poiana Verbilau – Iesire din judet
2 AVP PeneÅŸ Curcanul 45 Sabar - Ilfov Limita jud- confl. Cu Ilfov
3 Clubul Pescarilor ÅŸi iubitorilor de
natură - Câmpina 0 NECALIFICAT
Judeţul Teleorman
Calnistea Partea neamenajată
Teleormanul În întregime pe raza jud
1. AJVPS Teleorman 80 Vedea În întregime pe raza jud
Călmăţui În întregime pe raza jud
2. AVPS Turris 79 Urlui Partea neamenajată
Contestaţiile se depun la sediul central ANPA în termen 2 (două) zile lucrătoare de la data afişării
Unde scrie de tarifele cerute pentru o alta zona decat cea atribuita asociatiei X?
Bucuresti
Noi am luat lacul Snagov, prieteni !sorinB scrie:Tarifele sunt deja stabilite, sau le stabilesc asociatiile pe ale caror ape merg eu si pescuiesc?
Veti putea pescui pe baza permisului ANPA, neconditionat de apartenenta la vreo asociatie, fara nici o taxa suplimentara.
Singura conditie : respectarea stricta a legii, a regulamentului de pescuit (numar scule, numar carlige, cantitate de peste, dimensiuni minime pt. retinerea capturilor).
Probabil, pentru specii precum linul, caracuda si indeosebi stiuca, se va pescui numai C@R.
Lucram la un plan pe termen lung pentru reabilitarea lacului, pe care am dori sa-l transformam intr-o locatie de referinta pentru rapitor (stiuca, somn indigen, biban).
Contam si pe ajutorul vostru !
Cezar Dan Chioibasu
Presedinte Asociatia Pescar Club 21 Bucuresti
PS-pacat ca Sibiul e cam departe !
Ce anume nu exista? Protocolul sau Giurgiu?cezar.ch scrie:Inca nu exista, dar probabil va fi !feugen scrie:Pentru Muntenia stiu ca exista un protocol incheiat intre APS, APC21 si o asociatie de-a AGVPS-ului din Giurgiu privitor la Neajlov, Arges, Snagov si Calnau. Ciudat este ca in lista nu apare Argesul in jud.Giurgiu...

Cand vom avea stiinta de protocol daca acesta inca nu este "legalizat"?
Bucuresti
& feugen
1. Protocolul este inca la nivel de intentie (serioasa, e drept)
2. Noi, APC 21 am cedat, de buna voie, cu "complicitatea pozitiva" a colegilor de la APS, tronsonul din jug.Giurgiu al raului Arges, pentru a ajuta o asociatie particulara mai noua din jud. Calarasi, pe care Ajvps-ul Calarasi dorea sa o calce in picioare. Uita-te la jud,Calarasi, cauta asociatia LINUL si vei intelege.
3. La fel am proceduat cu o asociatie din Prahova (Asoc. Penes Curcanul), victima sigura a AJVPS-ului Prahova, careia i-am cedat Sabarul.
1. Protocolul este inca la nivel de intentie (serioasa, e drept)
2. Noi, APC 21 am cedat, de buna voie, cu "complicitatea pozitiva" a colegilor de la APS, tronsonul din jug.Giurgiu al raului Arges, pentru a ajuta o asociatie particulara mai noua din jud. Calarasi, pe care Ajvps-ul Calarasi dorea sa o calce in picioare. Uita-te la jud,Calarasi, cauta asociatia LINUL si vei intelege.
3. La fel am proceduat cu o asociatie din Prahova (Asoc. Penes Curcanul), victima sigura a AJVPS-ului Prahova, careia i-am cedat Sabarul.
Mersi Cezar, amabil ca intotdeaunacezar.ch scrie:Noi am luat lacul Snagov, prieteni !sorinB scrie:Tarifele sunt deja stabilite, sau le stabilesc asociatiile pe ale caror ape merg eu si pescuiesc?
Veti putea pescui pe baza permisului ANPA, neconditionat de apartenenta la vreo asociatie, fara nici o taxa suplimentara.
Singura conditie : respectarea stricta a legii, a regulamentului de pescuit (numar scule, numar carlige, cantitate de peste, dimensiuni minime pt. retinerea capturilor).
Probabil, pentru specii precum linul, caracuda si indeosebi stiuca, se va pescui numai C@R.
Lucram la un plan pe termen lung pentru reabilitarea lacului, pe care am dori sa-l transformam intr-o locatie de referinta pentru rapitor (stiuca, somn indigen, biban).
Contam si pe ajutorul vostru !
Cezar Dan Chioibasu
Presedinte Asociatia Pescar Club 21 Bucuresti
PS-pacat ca Sibiul e cam departe !

Nu e departe sibiul, pentru un pescuit de placere si o apa cum e snagovul merita sa bati km aia...

Numa' bine si fir intins!