Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Tavi
- veteran

storm, ai intrebat, ti-am raspuns cum am stiut mai bine, in speranta ca-ti va fi de folos.
ce legatura este intre ce ti-am spus eu legat de bilanturi si modul in care inteleg eu problemele pescarilor...? dar mai bine nu raspunde. las-o asa
nu am sef in AGVPS...sau ma rog, trebuie sa-l intreb daca nu cumva e membru, e adevarat ca n-am discutat asta pana acum.
1. e o idee buna
2. as zice mai degraba paza si apoi populari
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
semlecangheorghe
- veteran

adiwolf scrie:semlecangheorghe scrie:Io inteleg ca esti suparat..da chiar asa, sa moara si capra vecinului??Io am zis ce se intimpla pe aici ,n-am zis ca ii panaceu universal.De ala se ocupa altii mai ...scoliti...
georghe,
chiar nu faceam nici o referire la postarile tale, pur si simplu am vorbit la modul general si cu precadere pt cei care dupa 2-5ani de pescuit au impresia ca le stiu si le-au vazut pe toate - cu toate ca sunt la fel de multi care si dupa 10-20ani tot bat campii cu gratie si tembelism.
si DA, vreau sa moara si capra vecinului fiindca numai asa se pare ca romanul intelege pana la urma, doar in momentul cand beleaua il atinge si pe el si cand il doare cu adevarat incepe sa simta solidar cu ceilati
de gargara sunt satul pana in gat.

Io sint solidar cu tine ,nu tre sa moara si capara mea.Uite daca vrei ,da o tura prin zona si facem o pescuiala..bem o bere..Poate-ti mai trece supararea..cine n-ar fi in situatia aia..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
storm fish
- veteran

Iti iei permisul de pescuit direct de la insp. ANPA.
Platesti taxa de acces prevazuta in noul ordin si stabilita de asociatia care administreaza tronsonul respectiv de apa.
Scapi cu cel mult 50 lei/an.
Cu permisul anpa poti pescui pe Dunare,Olt(sectorul Valcea-Islaz),Marea-neagra,fara a fi nevoie sa platesti alte taxe suplimentare.
Pt delta iti trebuie un permis eliberat de aia cu biosfera p**i.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
semlecangheorghe
- veteran

iovys scrie:Gheorghe, poate si acolo se intampla in zona urbana, adica in imediata apropiere a orasului(nu zic sigur ca e asa, imi dau cu parerea). Dar in zonele salbatice, daca vei chema pe cineva, si mai ales daca atunci cand vor ajunge organele, nu vor gasi nimic, cum vei explica situatia?. Lucrul asta s-a intamplat si la acea iesire a noastra. Politaiul, care a ajuns dupa vreo 5 ore, a zis ca ne batem joc de el.
N-ai vrea sa stii ce se intimpla si pe aici in zonele mai salbatice.Mafie locala.Asta ca sa vorbesc indulgent.De aia ma umfla risul cind citesc propunerea lu Fane ,cum ca,sa delege paza si administrarea autoritatilor locale

Auleoooo, mai bine sa puna lupul paznic la oi.Se vede clar ca ii o propunere venita "din spatele biroului"Da aia io l-am intrebat ,daca ii pescar,.El zice ca da.Io nu-l cred.Da ,destul...despre ducele de Alba,ca ii toxic subiectul...
.
-
semlecangheorghe
- veteran

storm xxx scrie:Iti iei permisul de pescuit direct de la insp. ANPA.
Platesti taxa de acces prevazuta in noul ordin si stabilita de asociatia care administreaza tronsonul respectiv de apa.
Scapi cu cel mult 50 lei/an.
Cu permisul anpa poti pescui pe Dunare,Olt(sectorul Valcea-Islaz),Marea-neagra,fara a fi nevoie sa platesti alte taxe suplimentare.
Pt delta iti trebuie un permis eliberat de aia cu biosfera p**i.
Mersi de raspuns.Si taxa de acces catre cine o platesti?La asociatia respectiva??
.
-
storm fish
- veteran

Da
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
APSHD
- veteran

Acuma s-a terminat la Minister impartirea administarii apelor in urma departajarii facuta conform actelor depuse de Asociatii .
In noaptea asta s-au miine dimineata se va afisa pe saitul ANPA .
Merita vazute rezultatele finale.
-
boistean
- veteran

-
uite ca in Moldova, doar la mine n-a iesit AJPS-ul sef...

-
oby 1
- veteran

n-am vz ca Dunarea sa fie atribuita