PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- storm fish
- veteran
Pe ordin scrie anul precedent.pescuitorul scrie:bilant pe 2009.
pentru ca termen de depunere legal la cel pe 2010 e aprilie.
nu puteau avea pretentii mai mari decat finantele.zic eu.
Cert este ca majoritatea ajvepeseurilor au depus 2009.Am auzit ca 2010 s-a incheiat cu mari datorii pt ajvpesei si au preferat 2009.Restul asociatilor au pus 2010 si se pare ca se agata de asta in contestatile cevor urma sigur in urma atribuiri zonelor.
Pescuitorule...tu ce an ai depus?

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
ma indoiesc ca are cineva acum bilant pe 2010 inregistrat la finante...
oricum e o hartie care trebuie doar sa fie la dosar, nu influenteaza punctajul
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- storm fish
- veteran
Marea majoritate au.Nu are legatura cu punctajul dar poate descalifica asociatia respectiva lipsa oricarei"hartii" care nu este depusa la dosar.Tavi scrie:ma indoiesc ca are cineva acum bilant pe 2010 inregistrat la finante...
- storm fish
- veteran
Cine,bilantul?Tavi scrie:sigur e inregistrat la finante?
Tavi, stiu sigur ca majoritaea asociatilor inafara ajvepeseurilor au pus la dosare bilantul pe 2010.
Suna-ti seful de la ajevepese-ul local si intreaba-l de ce nu a pus 2010...asa de curios.De lene sau ca nu era nevoie.
Bine...eu zic...comisile decid.
Eu as desfinta si anpa si asociatile,,as stabili un pret de permis si cu banii obtinuti as dota cu echipament o grupa de rangersi.Dar in primul rand as interzice pescuitul industrial pe apele interne

@ semlecangheorghe
Am facut o actiune la pont sigur, in 2009. Am stiut ca pe un lac din Salaj au fost intinse cateva plase. Ne-am adunat vreo 6, am inceput sa dam telefoane. primul, la inspectorul ANPA de pe zona. El a zis ca e tarziu, sa sunam la 112, ca rezolva ei
Am sunat la 112. Ei au zis sa sunam la jandarmerie. Am sunat la jandarmerie. Ei au zis ca nu mai au atributii in acesasta arie, si ne-au recomandat sa sunam la politie. am sunat la politia municipiului,, care ne-a recomandat sa sunam la postul de politie de pe raza carei comune se intampla fapta. Am sunat acolo, iar ei, ne-u dat numarul politaiului din localitatea respectiva. Toata treaba a durat in jur de 4 ore, cu tot cu deplasare. Pana atunci, clar, s-a rasuflat stirea, si pe cand am ajuns, nu am mai aflat pe nimeni.
Mai ai chef sa suni undeva dupa o asemenea escapada?
Apropo, actiunea a fost facuta pe banii nostri: masina mea, motorina mea, barcile noastre, timpul nostru, etc.
Mai aud pe cate unul, ca tre sa facem ceva noi, nu asociatiile.... Pai atunci pentru ce mai cer bani?????????
Am facut o actiune la pont sigur, in 2009. Am stiut ca pe un lac din Salaj au fost intinse cateva plase. Ne-am adunat vreo 6, am inceput sa dam telefoane. primul, la inspectorul ANPA de pe zona. El a zis ca e tarziu, sa sunam la 112, ca rezolva ei
Am sunat la 112. Ei au zis sa sunam la jandarmerie. Am sunat la jandarmerie. Ei au zis ca nu mai au atributii in acesasta arie, si ne-au recomandat sa sunam la politie. am sunat la politia municipiului,, care ne-a recomandat sa sunam la postul de politie de pe raza carei comune se intampla fapta. Am sunat acolo, iar ei, ne-u dat numarul politaiului din localitatea respectiva. Toata treaba a durat in jur de 4 ore, cu tot cu deplasare. Pana atunci, clar, s-a rasuflat stirea, si pe cand am ajuns, nu am mai aflat pe nimeni.
Apropo, actiunea a fost facuta pe banii nostri: masina mea, motorina mea, barcile noastre, timpul nostru, etc.
Mai aud pe cate unul, ca tre sa facem ceva noi, nu asociatiile.... Pai atunci pentru ce mai cer bani?????????
Permise
Subscriu la ceea ce sustine storm...
In 10 ani de cand sunt membru AGVPS n-am vazut un singur concurs organizat de ei....nici macar pentru copii....dar cine stie, le-or fi organizat pe toate cu 45 de ani inainte...ca tot se laudau!
In 10 ani de cand sunt membru AGVPS n-am vazut un singur concurs organizat de ei....nici macar pentru copii....dar cine stie, le-or fi organizat pe toate cu 45 de ani inainte...ca tot se laudau!
in italia, permisul de pescuit se acorda pe regiune (echivalent cu Banat, Crisana, etc in ro) si costa in primul an 52 sau57€, iar in urmatorii 28€. Iar un salariu, sa zicem minim, depaseste lejer 700€rcorbu scrie: si nu mai comparati romania cu suedia, austria, italia, s.a.m.d., ca sigur nu vreti sa platiti o taxa ca la ei
si permisul are valabilitate un an. Daca imi fac permisul in 23 febr 2011 este valabil pana in 22febr2012.
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
- semlecangheorghe
- veteran
Mai, io nu stiu cum ii prin alte parti ,eu iti spun cum ii la noi in Arad.Poate de aia ,pe pontonul de linga primarie se mai prinde salau..Nu contest ca statul ,prin institutiile lui ar fi normal sa se implice mult mai mult.Pentru ca eu sau tu, nu putem constata o infractiune.Putem insa sa "ajutam " cu un telefon..persoane oficiale ,abilitate sa o faca...Ideal ar fi sa-i mai si condamne,dar n-o fac...Pina acum eram descurajat de acest fapt..Totusi le da amenzi si le confisca lansetele,si pe criza asta nu le este tot una..iovys scrie:@ semlecangheorghe
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.