PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Permise 2011
Pescuitorul a zis [quote]... ca din cate am vazut nici cel mai vasnic aplaudac pityu a cam disparut dupa tepele care i le-ati tras.[/quote]
Nu am fost aplaudac in viata mea si nu voi fi niciodata. Tu in schimb esti 100% aplaudac AGVPS.
Eu m-am retras pur si simplu, pentru ca am observat ca nu mai are rost sa ma lupt cu morile de vant. Nu sunt un Don Quiote!
Sunt impacat cu gandul ca am vrut sa pun osul la reformarea pescuitului sportiv romanesc. Chiar am realizat o sumedenie de lucruri bune, dar se pare ca n-ai cu cine.
La ora actuala tot pescuitul sportiv romanesc se scalda intr-o mocirla, ca dealtfel intreaga societate. Mie cel putin mi-a ajuns.
Veci pururi nu voi mai misca un deget pentru a face ceva bun in tara asta. E singurul mod de a protesta impotriva a tot ceea ce se intampla.
Si numai faptul ca ma tii minte si acum, e dovada clara ca nu am trecut prin pescuit degeaba.
Nu am fost aplaudac in viata mea si nu voi fi niciodata. Tu in schimb esti 100% aplaudac AGVPS.
Eu m-am retras pur si simplu, pentru ca am observat ca nu mai are rost sa ma lupt cu morile de vant. Nu sunt un Don Quiote!
Sunt impacat cu gandul ca am vrut sa pun osul la reformarea pescuitului sportiv romanesc. Chiar am realizat o sumedenie de lucruri bune, dar se pare ca n-ai cu cine.
La ora actuala tot pescuitul sportiv romanesc se scalda intr-o mocirla, ca dealtfel intreaga societate. Mie cel putin mi-a ajuns.
Veci pururi nu voi mai misca un deget pentru a face ceva bun in tara asta. E singurul mod de a protesta impotriva a tot ceea ce se intampla.
Si numai faptul ca ma tii minte si acum, e dovada clara ca nu am trecut prin pescuit degeaba.
-
- veteran
Re: Permise 2011
eu ca eu dar cred ca altii ce te tin minte.dar cand se va invarti roata si o sa ii tii minte tu pe ei.pityu scrie: Si numai faptul ca ma tii minte si acum, e dovada clara ca nu am trecut prin pescuit degeaba.
stii tu mai bine
bafta in tot ceea ce faci
Tu vrei taxe mici si tot tu spui ca pentru controale si populari e necesar un efort financiar destul de mare. Chiar ca nu inteleg.
P.S. Nu sunt adeptul asociatiilor, toate astea ar putea sa le faca statul.[/quote]
Cine ti-a zis ca vreau taxe mici ? pe 2010 am vizat permisul la ajvps cu 80 ron taxa + 30 ANPA....
Dar cum acestia nu fac nimic prefer o asociatie la care sa dau 30 - 50 RON si gata
Cand o sa vad o treaba serioasa am sa dau si bani pana atunci NU, si nu cred ca o sa vad ceva prea rpd.
P.S. Nu sunt adeptul asociatiilor, toate astea ar putea sa le faca statul.[/quote]
Cine ti-a zis ca vreau taxe mici ? pe 2010 am vizat permisul la ajvps cu 80 ron taxa + 30 ANPA....
Dar cum acestia nu fac nimic prefer o asociatie la care sa dau 30 - 50 RON si gata
Cand o sa vad o treaba serioasa am sa dau si bani pana atunci NU, si nu cred ca o sa vad ceva prea rpd.
si te-ai gasit tu ala care ai bun simt??!!!apsalba scrie:Nu, pentru modul cum o face. Bunul simt nu il are oricine. Cand nu ai argumente este josnic sa apelezi la invective.
ai ajuns o pelagra a pescuitului din romania
uite aici bun simt si un punct de vedere exceptional de bun si adevarat.
boistean scrie:domnilor reprezentanti ai AGVPS si FNPSR, ar trebui sa va razboiti pe privat sau in alta parte.
fiecare - cu infime exceptii - v-ati batut joc intr-un fel sau altul de pescuitul sportiv din Romania.
(si) eu fac parte din cei care s-au saturat sa cotizeze pentru a fi luati peste picior sau chiar pe fuga de braconieri, pe malul apei.
ati cedat impulsurilor si intereselor de moment, fara a va mai gandi la fraierii carora le-ati promis marea cu sarea.
acum va bucurati unii de moartea celorlalti si va aruncati pisica moarta de la unul la altul.
nici pe forumuri nu mai scapam de realizarile domniilor voastre!! Twisted Evil
totul putrezeste in Romania si ar fi fost culmea ca tocmai pescuitul sa faca nota discordanta!
in loc de solutii si de responsabilizare, se arunca cu noroi dintr-o parte in alta!

...problema e ca tot pescaru cinstit o suge pana la urma...., apoi te intrebi, de la o vreme, mai merita sa fii cinstit.
Eu ma gandesc la modul cel mai sincer sa nu mai fac permis anul asta nicaieri. In prima faza ma duc pe ape, si daca vad ca nu se respecta regulamentele, ma duc si eu, fara permis. Daca vine cineva sa ma controleze(si bineinteles nu e in hainele "statului"), vai de el

- semlecangheorghe
- veteran
Azi am fost la pescuit in zona orasului mai exact intre poduri,pentru cunoscatori.Acolo se mai prinde cite un salau ,sau ,cind maninca scobar,mreana,platica,Din pacate si greblarii sint multi in zona.Si ma intilnesc cu un amic ,spinningar.Si imi zice urmatoarele:am venit acu juma de ora si vroiam sa pescuiesc sub pod.Cind ma duc ,doi dadeau la grebla...Pe fata...M-am uitat la ei si ei la mine ,pret de citeva clipe dupa care am plecat,vreo 50m mai sus,pe alt loc ,cu gindul sa sun la A.N.P.A.Ma pun pe loc si dau,de citeva ori ,insa cu ochii pe aia doi sa vad daca continua,sa nu chem A.N.P.A,si jandarmii degeaba...Si.....surpriza,si-au strins sculele si au taiat-o de parca venea terminatorul in urma lor............nucus scrie:Toti vrem ca CINEVA sa faca ! Ar trebui ca noi sa fim acel CINEVA !
-Care terminator il intreb,ala din Bucureti??
-Nu mah,ala din filmu cu Arnold,zice mirat ,dupa care intreaba:ce si in Bucuresti ,este un terminator..???
Nu va zic care a fost discutia mai departe ca nu-i in legatura cu topicul,dar pot sa fac o previziune si anume, ca pina prin 10 martie nu vom stii nimic concret in legatura cu permisele pe 2011.Braconierii,tacuti ,tac si fac.Si noi putem face ceva,la fel ca si amicul meu ,sa sunam la A.N.P.A.sau direct la 112.Aia nu te intreaba daca esti ajvepeseu,fenepeserist,daca ai semnat petitia,ci pur si simplu vin....In Arad au fost prinsi deja multi braconieri,si deja le este frica ,drept dovada- reactia celor doi. Asadar,eu ,tu ,noi,putem foarte simplu sa punem frina...Daca ar fi tot mai multi cei care suna,fiti siguri ca si autoritatile s-ar sesiza..Eu ,tu,pescarul de pe malul apei care pescuieste efectiv ,asteapta degeaba din partea "partidelor"de pescuit....El poate face ceva:un simplu telefon....112 sau reprezentantul A.N.P.A.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- storm fish
- veteran
Din cei care stiti cum sta treaba cu evaluare dosarelor privin atribuirea zonelor de pescuit catre asociatii, ma puteti lamuri cu ceva?
Era obligatoriu ca bilantul contabil sa fie pe 2010 sau 2009?
In ordin scrie anul precedent,si acum intreb:Anul fiscal precedent sau anul calendaristic?
Sunt curios deoarece una din asociatile pretendente din zona mea se pare ca se duce pe c*r .
p.s. Poate raspunde apsalba,Tavi,vreun ajevepeseu sau oricine este implicat in "depuneri" de dosare.
Multam' fain!
Era obligatoriu ca bilantul contabil sa fie pe 2010 sau 2009?
In ordin scrie anul precedent,si acum intreb:Anul fiscal precedent sau anul calendaristic?
Sunt curios deoarece una din asociatile pretendente din zona mea se pare ca se duce pe c*r .
p.s. Poate raspunde apsalba,Tavi,vreun ajevepeseu sau oricine este implicat in "depuneri" de dosare.
Multam' fain!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....