PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 23 Feb 2011, 00:05

cezar.ch scrie:& feugen

1. Protocolul este inca la nivel de intentie (serioasa, e drept)

2. Noi, APC 21 am cedat, de buna voie, cu "complicitatea pozitiva" a colegilor de la APS, tronsonul din jug.Giurgiu al raului Arges, pentru a ajuta o asociatie particulara mai noua din jud. Calarasi, pe care Ajvps-ul Calarasi dorea sa o calce in picioare. Uita-te la jud,Calarasi, cauta asociatia LINUL si vei intelege.
3. La fel am proceduat cu o asociatie din Prahova (Asoc. Penes Curcanul), victima sigura a AJVPS-ului Prahova, careia i-am cedat Sabarul.
Si cu astea veti avea protocol de reciprocitate, legal, intr-un viitor apropiat? Vom fi informati de existenta lui (daca va fi sa fie)?
Bucuresti

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 23 Feb 2011, 04:08

@Adiwolf:si tonele de mizerii de pe maluri dupa o zi de pescuit ,si distrugerile a orice instalatie de iluminat sau a orice inseamna propaganda etc.etc .si toata coruptia si putregaiul din tara asta ? Cum le vezi eradicate? Dar cum ne explicam ca orice bongiornar respecta legile pina la intrarea in tara si primul lucru pe care il face cind calca pamint romanesc e sa arunce pe jos pachetul de tigari mototolit sau punga de la chips sau guma chiar linga cosul de gunoi ?Incalcam cu o frenezie sinistra orice lege si nimeni nu vede si nu e deranjat de nimic ! Avem ce sintem si este loc de si mai rau! Crezi ca daca desfiintam anpa sau asociatiile si aducem rangersi se va schimba ceva ?Eu ma indoesc ! Ne deranjeaza daca ,fiind in Elvetia,din mersul masini aruncam tigara si in prima localitate sintem opriti si amendati ! Incalcarea legilor scrise (sa nu mai vorbim de cele nescrise) e facuta si acoperita de noi toti ! Si mereu acelasi raspuns : da pe ala nu-l vezi ?! Asta e cu CINEVA ! Si eu m-am saturat de timpeniile de genul :ajvepseii,anpa-istii,fnpsristii etc si incrincenarea lor ! Raul e mult mai profund si mai inradacinat in noi !

albatrin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de albatrin » 23 Feb 2011, 04:14

feugen scrie:
cezar.ch scrie:& feugen

1. Protocolul este inca la nivel de intentie (serioasa, e drept)

2. Noi, APC 21 am cedat, de buna voie, cu "complicitatea pozitiva" a colegilor de la APS, tronsonul din jug.Giurgiu al raului Arges, pentru a ajuta o asociatie particulara mai noua din jud. Calarasi, pe care Ajvps-ul Calarasi dorea sa o calce in picioare. Uita-te la jud,Calarasi, cauta asociatia LINUL si vei intelege.
3. La fel am proceduat cu o asociatie din Prahova (Asoc. Penes Curcanul), victima sigura a AJVPS-ului Prahova, careia i-am cedat Sabarul.
Si cu astea veti avea protocol de reciprocitate, legal, intr-un viitor apropiat? Vom fi informati de existenta lui (daca va fi sa fie)?
Eugene,
Protocolul nu se va realiza doar dacă "dă strechea" în careva dintre cei 5, ori până acum nu sunt semne. Poţi să-l consideri ca existând deja, restu'i doar 'hârţogăraie'. :wink:

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 23 Feb 2011, 05:32

Vad ca sunt asociatii care au stabilit "taxa de acces pe zona de pescuit" zero.

Bravo lor !

Asta mi-a dat ideea unui topic nou ... :wink:

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 23 Feb 2011, 07:27

nucus scrie:Incalcam cu o frenezie sinistra orice lege si nimeni nu vede si nu e deranjat de nimic ! Avem ce sintem si este loc de si mai rau! Crezi ca daca desfiintam anpa sau asociatiile si aducem rangersi se va schimba ceva ?Eu ma indoesc ! Ne deranjeaza daca ,fiind in Elvetia,din mersul masini aruncam tigara si in prima localitate sintem opriti si amendati ! Incalcarea legilor scrise (sa nu mai vorbim de cele nescrise) e facuta si acoperita de noi toti !
Adi,
orice parere ai, trebuie sa recunosti ca nucus are mare dreptate aici, fiecare dintre noi incalcand la un moment dat o lege nescrisa si, in mod special scrisa, din comoditate, lene,interes sau pur si simplu din spirit de fronda. Si culmea este ca ne gasim intotdeauna scuze!

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 23 Feb 2011, 08:14

pt adi wolf
uite eterna si frumoasa romanie luni la ora 10 dimineata la pod la tatarani,
in afara de astia am mai vazut alte 2 masini cu barcile umflate dar am trecut pe langa ele in viteza si nu am apucat sa le pozez :(
sa cumva sa va ganditi ca indivizii intrau sa dea la un biban sau salau
http://img602.imageshack.us/i/dsc01104.jpg/
ce e aici in poza se petrece zilnic pe OLT si nu ai ce face pt ca au ACTE :cry: :cry: :cry:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 23 Feb 2011, 11:33

[quote="pescuitorul"]acum lasand caterinca la o parte stimate domnule
sincer va spun ceea ce v-am spus si acum 3 ani.aveti o mare problema si singura :desfiintarea agv-ului si sa puneti mana pe ciolan.

Rasfoind putin topicul,am gasit fraza asta de o sinceritate dezarmanta
:lol: Daca pentru voi toti problemele pescuitului inseamna ape pline de braconieri si peste tot mai putin, pentru certaretzii de mai sus pescuitul inseamna altceva ...ciolan. :!:

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 23 Feb 2011, 11:53

.......ilie marele ciolan se castiga din vanatoare si nicidecum din pescuit,de aceea nici nu se pune accentul pe aceasta latura.Prin urmare noua celor cu taxe la zii ne ramane un singur lucru`la hata printre avrigenii maslinii.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 23 Feb 2011, 12:00

nu se castiga din pescuit ? hmm
sunt pe putin sase sute mii pescari. daca i-ar taxa pe toti.. cu 15 -20 de eurici .... in schimbul la nimic , asta afacere

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 23 Feb 2011, 12:03

@Chrisfischer.
Zici tu?Da-mi voie sa te contrazic.Zi-mi si mie,de ce nu vor sa "rupa"pescarii de vanatori?

Scrie răspuns