PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 20 Feb 2011, 11:25

Probabil ca ajvps au punctat la personal specilizat si dotari. La tarife cred ca au fost toti egali - eu as fi pus 5 ron/apa ca sa fiu sigur ca punctez la maxim-. Permise nu a emis anul asta nimeni deci egalitate din nou. La numarul de membri e problematic... Daca la AJVPS au contat vanatorii, atunci asta a fost. Din pacate legea zice "membri" fara sa mentioneze daca e vorba de pescari sau vanatori asa ca.... Trebuia sa ne asteptam :oops:
RX6 & Daiwa SS owner!

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 20 Feb 2011, 11:33

O privire mai atenta: care dreacu de asociatie de pescari are fonduri pt masini/ambarcatiuni de control???
"Membrii inregistrati la zi" - acu imi pare rau ca nu mi-am vizat/reinnoit apartenenta la Asociatia unde sunt.
Asa-i cand te uiti si nu vezi... Asociatiile au fost "like sheep amongst the wolves".
RX6 & Daiwa SS owner!

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 20 Feb 2011, 11:54

"Sapand" in continuare, iata ce a propus ajvps http://www.agvps.ro/images/informari/informari_46.doc - paragrafele 2 si 3. Chiar daca ANPA nu a luat in seama aceste adrese - la punctaje egale contand taxa pe zona samd - se pare ca nu a mers.
Abia astept seara de maine sa vedem si rezultatele oficiale
RX6 & Daiwa SS owner!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Feb 2011, 12:08

am tot vazut ca se vorbeste de concesionari si am scormonit in lege sa vedem pe unde scrie acest lucru.
nu am gasit nimic scris legat de concesionari ale apelor.
da, scrie de administrare dar nu de concesionare, sunt doua lucruri total diferite si care au cu totul alte conotatii legislative.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 20 Feb 2011, 12:20

Pai nu sunt concesionari. Apele sunt luate in administratie si administratorii stabilesc un regulament de pescuit pe aceste ape, regulament care contine si o taxa de pescuit
RX6 & Daiwa SS owner!

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 20 Feb 2011, 12:23

adiwolf scrie:am tot vazut ca se vorbeste de concesionari si am scormonit in lege sa vedem pe unde scrie acest lucru.
nu am gasit nimic scris legat de concesionari ale apelor.
da, scrie de administrare dar nu de concesionare, sunt doua lucruri total diferite si care au cu totul alte conotatii legislative.
administrare / concesionare poate poate incurcam noi lucrurile dar iddea ramane ca cine va administra o apa va cere si niscaiva banuti ca nu o face pe degeaba..deci ori esti membru ori platesti pe loc taxa

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 20 Feb 2011, 12:35

Tocmai din cauza asta sunt aproape convins ca nu se vor face multe lucruri bune, nici in acest an. Daca ar fi concesionate pe cateva zeci de ani, atunci ar aparea si investitiile, si interesul investitorilor, fie ei, asociatii, sau alte structuri. Dar asa, nimeni nu stie ce va aduce ordinul din 2012, si nu prea vad interes pentru ape, eventual pentru bugetul "pe persoana fizica" al unor angajati ai asociatiilor

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 20 Feb 2011, 12:37

Sa insemne asta moartea asociatiilor sportive? 5 ani este un timp lung si nu cred ca asociatiile au motive de "repliere".
RX6 & Daiwa SS owner!

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 20 Feb 2011, 12:49

Crezi ca va dura 5 ani? Eu ma indoiesc. Parca vad inceputul urmatorului an :?

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 20 Feb 2011, 12:59

Stiu si eu?? Aia care au puterea, atat economica cat si politica, si-au atins scopul si au inchis bresa prin care asociatiile sportive patrunsesera. E adevarat ca nici asociatiile nu au facut nimic pentru pescuitul sportiv din Ro. Intrebarea este acum de ce sa dau 50-80 ron pentru asocierea la sportivi (asta include procurarea a 3-4 PG-uri) cand oricum va trebui sa platesc la AJVPS pentru pescuit pe apele lor? Sa fiu in locul AJVPS-urilor as incepe o serie DRACONICA de controale pe ape pentru a acumula capital si a lasa in offside asociatiile sportive!!! WE de WE, pe maluri, politie, garda de mediu samd si in 2-3 luni vor avea intr-adevar monopol asupra pescarilor sportivi.
RX6 & Daiwa SS owner!

Scrie răspuns