Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
semlecangheorghe
- veteran

apsalba scrie:Da. Ministrul s-a dat la domnii de la ANPA si am fost convocati la discutii. Se pare ca ordinul va fi anulat. E o supozitie. Oricum tambalaul este cat casa poporului si ministrul se simte direct vizat.
Cine a-ti fost convocati?Domnia ta, si cu Gerula??Stie dom ministru ,de teapa de la cupa F.N.P.S.R.-Baracuda??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
ranga
- veteran

Fario_nebunu scrie:
Sau "Fostul Apsalba"....regretatul, ceva de genul asta.
Sau FFF , sa nu dureze mult la "login".
-
razvan m.
- veteran

-
Tipar ranit scrie:Astazi a fost o noua infatisare la Curtea de apel Alba cu nea faeee (reprezentantul FNPSR) impotriva ORDIN 15/28.01.2011,oare care sa fi fost solutia
1.Daca nea faneeee (Profesorul in Legislatie)ar fi castigat procesul, 100 la 100 s-ar fii laudat pe toate siturile de pescari, ce baiat destept este si cum el a castigat un nou proces cu ANPA care sa anihileze monopolul AGVPSR asupra pescuitului sportiv din Romania
2.Daca nea faneeee a pierdut procesul,mai adauga la palmares inca un proces pierdut si nici unul castigat cu deosebirea ca pe acesta la pierdut pe banii FNPSR nu ai APSAlba (ca nui prost sa dea in judecata in numele asociatiilor lui APULUM sau CETATEA ALBA) si tace ca porcul in papusoi
PS: nea faneeeeee nu te mai bagi in seama

sa ne mai iluminezi cu niste articole din legi

, sau din nou eviti raspunsurile directe

ONOARE SI CURAJ

DAI INAINTE CU TUPEU

Ai intuit bine. Solutia este : "
Respinge cererea de suspendare formulată de reclamantă. Admite în principiu şi în fond cererea de intervenţie în interesul pârâtului formulată de intervenientele ANPA şi AGVPS "
http://noulportal.just.ro/InstantaDosar ... MDAxMzI2MA**
Popescu cunoaste legile, zicea un abramburel deunazi, trezindu-se vorbind aiurea-n tramvai ...
Le stie atat de bine incat pierde proces dupa proces.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
iovys
- veteran

-
[quote="valistrati"]Si realizarile AJVPS pe linie de competitii:
"52 de ani de .......
Cea mai tare e aia cu:"din fonduri proprii"
Pai cine erau "fonduri proprii" in aproape toti acesti ani? Cam toti pescarii din tara, deci erau banii lor, si AGVPS, fiind singura asociatie de gen din tara, era de datoria lor sa organizeze aceste competitii, sau ce ar fi vrut? sa le organizeze Ceausescu personal?
-
Tipar ranit
- utilizator constant

Multumesc "razvan" pentru raspuns ca daca stateam dupa nea faneee.....

Voi nu vedeti ca omul este ocupat, dupa ce a primit un picior in ....dos la Curtea de apel probabil nu a fost atent la pronuntarea sentintei ca era ocupat cu "ministrul si cu domnii de la ANPA" sa o puna de o iesala la Bucuresti ca deeee trebuie rezolvat si saracul ministru ca e tare vizat
nea faneee lasane si nu te mai baga in seama cu povesti cu ministri ca iar te-ai umplut de "succesuri"
PS: nea faneee ONOARE SI CURAJ

SI DAI INAINTE CU TUPEU

Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
fanelul scrie:Eu unul mai am o problema punctuala. M-am uitat la impartirea zonei Muntenia pe judete si nu imi dau seama unde naiba este raul Neajlov in Ilfov?!
7 Neajlov 21 km Loc. Mircea Vodă- DN5 în loc. Jilava
-
lukul
- utilizator constant

lucky_51 scrie:lukul scrie:totusi mai sunt si asociatii care fac ceva pt pescarii de pe apele publice,eu cred ca daca ramanea legea cum a fost anul trecut era perfect,acum se incearca concesionarea pe 5 ani pe o anumita zona uneii singure asociatii,de ce nu se lasa sa fie o concurenta intre asociatii si sa lase pescarul sa aleaga asociatia dupa competenta si activitatea anterioara,asa daca asociatia concesionara nu face nimic in cei 5 ani pt pescarii ,pescarii sunt obligati sa le umple conturile
De atatia ani de cand vand permisele gratuit primite de la stat puteau sa dovedeasca ca sant capabili sa faca ceva pentru pescarii care au avut incredere in ei dar sau multumit doar sa adune cat mai multi membrii ca sa poata cheltui mai mult fara rost. Acum cand sant triati mai au tupeul sa ceara in continuare ca de pot sa dovedeasca ca totusi pot face ceva. Nu credeti ca trierea este de bun augur si ar fi cazul sa dispara chioscarii si cei care intradevar sant pescari sa primeasca ce li se cuvine?
uitate aici
http://prietenipescaripascani.ro/forum/ ... g34337#new si aici si vezi ca nu poti pune toate asociatiile in aceiasi oala
http://cre.naturabacau.ro/?p=869,acestea numai in zona moldova si nu cred ca in celelalte zone ale tarii nu sunt care sa faca ceva pt pescarii de pa apele publice.
In legatura ca agvps organizeaza concursuri ,asta nu cred ca ai intereseaza pe pescarii de pe apele publice,pe noi ce ne luam permis de pescuit ne intereseaza ca asociatia care ai dam banii sa faca actiuni antibraconaj si populari daca se poate.
la noi in zona ajvps a incurajat ,sustinut si chiar infaptuit braconajul ,oamenii lor ai pazeau pe braconieri si imparteau pestele la sfarsit.
sunt deacord cu tine ca sunt asociatii care asi populeaza buzunarele,dar pt a nu mai exista noi pescarii ar trebui sa nu mai cotizam la ele si sa ne ducem spre acele asociatii care fac ceva pt pescarii de pe apele publice
-
lucky_51
- veteran

lukul scrie:
sunt deacord cu tine ca sunt asociatii care asi populeaza buzunarele,dar pt a nu mai exista noi pescarii ar trebui sa nu mai cotizam la ele si sa ne ducem spre acele asociatii care fac ceva pt pescarii de pe apele publice
Aici vroiam s-ajung si eu.
-
APSHD
- veteran

Luni sedinta mare la ANPA cu presedintii de comisii in urma impartirii apelor .
95% din ape au fost cistigate de AJVPS.
Intr-un singur judet AJVPS-ul a fost infrint de o Asociatie de Asociatii , iar acum se fac presiuni uriase asupra Presedintelui care reprezinta Asociatiile respective ca sa renunte la citeva ape in favoarea AJVPS-ului ca sa poata primi si ei Autorizatie si permise de pescuit.
Luni se va publica pe saitul ANPA cistigatorii apelor .