PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
fanelule,
conform ordinului, ANPA va publica pe site lista asociatiilor pe zone si tarifele ...
Luni ar trebui sa apara pe siteul lor.
Probabil ai vrut sa le reamintesti asta, nu?
conform ordinului, ANPA va publica pe site lista asociatiilor pe zone si tarifele ...
Luni ar trebui sa apara pe siteul lor.
Probabil ai vrut sa le reamintesti asta, nu?

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
- veteran
nu conteaza ca sunt afiliate la agvps.fiecare asociatie are politica ei si deci vor hotara singuri cine cu cine va face reciprocitate sau nu.sau daca va face.rcorbu scrie:in mod normal AJVPS-urile, ar trebui sa aibe reciprocitate mai ales pe rauri, cu unele exceptii cred, deoarece ele sunt filiale ale AGVPS-ului care este organul principal.fanelul scrie:Din pacate, asociatiile nu au avut si nici nu vor avea fonduri suficiente. Sa ne gandim numai la sediile si patrimoniul retinut de AGVPS pro facto. Toatea astea au insemnat capital e adevarat, nefolosit catre ceea ce ne-am dori.
In alta ordine de idei comparand listele de ajvps-uri cu registrul special de la anpa am vazut ca nu toti sunt prezenti pe latura de pescuit.
http://www.anpa.ro/index.php?v=download&id=368
http://www.agvps.ro/vanatori.php sau
http://www.agvps.ro/download/Extras_din ... tiilor.pdf
La fel nu stiu daca ajvps-urile astea vor avea reciprocitate, ca poate sunt certati![]()
Astept publicarea pe anpa.ro a listelor cu apele date in administrare ca sa ma orientez.
Dar poate ca cineva din AGVPS ne va lamurii aici pe forum
-
- veteran
ca sa nu te imbeti cu apa rece:jhonny scrie:Asociatiile, la active, au incheiate contracte de comodat pt. sediu, auto, barci, etc. la paza accepte scrise de la membrii politisti si jandarmi pt. voluntari, ca legea nu scrie sa fie angajati, etc., etc.,deci punctaj maxim, taxe mici, deci si aici punctaj maxim.
1.din procedura(care a fost modificata aproape zilnic pe site-ul ANPA) a fost scos faptul ca pot incheia contracte de comodat ptr spatii sau contracte de comodat ptr masini si barci.deasemenea s-a luat in considerare numai cine avea angajati si avizati de politie ca personal de paza dotat conform legii.
asadar punctajul tau maxim nu e chiar asa maxim si o sa te convingi maine la publicarea listelor.
ps: as vrea sa vad cati va dati masinile lui fanel factura sa mearga pe coclauri sa ii prinda pe "parasutisti".fiti seriosi .deja va mintiti singuri pe voi
-
- veteran
la permise daca citeai in ordin se spune ca eliberate anul trecut.(egalitatea ta dispare)fanelul scrie:Probabil ca ajvps au punctat la personal specilizat si dotari. La tarife cred ca au fost toti egali - eu as fi pus 5 ron/apa ca sa fiu sigur ca punctez la maxim-. Permise nu a emis anul asta nimeni deci egalitate din nou. La numarul de membri e problematic... Daca la AJVPS au contat vanatorii, atunci asta a fost. Din pacate legea zice "membri" fara sa mentioneze daca e vorba de pescari sau vanatori asa ca.... Trebuia sa ne asteptam
la numarul de membrii fi convins ca nu au fost pusi si vanatorii ptr ca inspectorul anpa incheia o nota de control.nu cred ca il interesa nr vanatorilor.
[/quote]
Oau, doar am luat masa si s-a umplut topic-ul.....
@Filip58: 40 de puncte???? Si cum se face ca pe noi nu ne-a contactat macar asociatia anul acesta? Doar nu vrei sa zici ca in 2011 au punctat cu 1001 membrii?
@jhonny: contractul de comodat nu acopera "detinerea dotarilor tehnice proprii".
@Tavi: am vrut sa aflu MAI ALES tarifele la care asociatiile au castigat. E clar de ce, nu-i asa?
@pescuitorul: te rog nu repeta cu fanel factura, ca sa nu se confunde cu nick-ul meu
@pescuitorul: nu stiu cum arata la AGVPS formularul de aderare si nu stiu daca se emit permise diferite / taxe diferite pentru pescuit vs vanatoare....
@Filip58: 40 de puncte???? Si cum se face ca pe noi nu ne-a contactat macar asociatia anul acesta? Doar nu vrei sa zici ca in 2011 au punctat cu 1001 membrii?
@jhonny: contractul de comodat nu acopera "detinerea dotarilor tehnice proprii".
@Tavi: am vrut sa aflu MAI ALES tarifele la care asociatiile au castigat. E clar de ce, nu-i asa?
@pescuitorul: te rog nu repeta cu fanel factura, ca sa nu se confunde cu nick-ul meu

@pescuitorul: nu stiu cum arata la AGVPS formularul de aderare si nu stiu daca se emit permise diferite / taxe diferite pentru pescuit vs vanatoare....
RX6 & Daiwa SS owner!
...poate dincolo se pune pumnul in gurafanelul scrie:PS: apropo de asociatii.... E incredibil cat s-a scris aici la Dan R. despre permise in timp ce pe alte 2 site-uri ale unor asociatii de pescari nu se scoate un diftong.
Lter edit:
Aaaaaaaaaaaaaaaaa, m-am prins!! Sunteti pe teren neutru si de asta!!!!
...aici se mai pot bate campii , fara mari restrictii

filip58 scrie:Repet,pentru zona Muntenia vei avea de unde alege!jhonny scrie:Decat la ajvps , mai bine la orice as. care a castigat de oriunde din tara, RECIPROCITATEA ESTE O B L I G A T O R I E conform legii(OG. 23, art. 23, pct.(4) ) sau art. 9 din regulament.
Astept oferte de la asociatiile care au castigat, eu aduc inca vreo 200 prieteni pescari, toti anti-agvps!!!!
Au fost asociatii care au trecut in documentatie taxa 0 pe zonele atribuite lor(adica se poate pescui de catre membrii oricarei asociatii daca detin permisul ANPA)
Ca informatie in premiera(si care se poate verifica curand) in judetul Ilfov AGVPS,prin asociatia Acvila,a obtinut ca zona de pescuit...Colentina,toate celelalte zone(7 parca au fost) fiind adjudecate asociatii non AGVPS.
Filip: Inteleg ca esti la curent cu zonele astea.... Te rog frumos, zii-mi si mie care e treaba cu Neajlovul in judetul Ilfov? Am intrebat si aci si in alte locuri si nu am aflat nimik? PE HARTI, NEAJLOVUL NU ATINGE JUDETUL ILFOV!!!!
RX6 & Daiwa SS owner!