Ai dreptate, idioti in frunte cu Manaila asta! In 2009 bucurestenii mergeau in Ilfov sa ia permise de pescuit! Filiala din Buc, Soseaua Oltenitei nu elibera asa ceva! Deci bucurestenii tre sa mearga acum in Giurgiu! Curat batjocura! Cred ca suntem singura tara UE unde cei din capitala nu au un sediu de unde sa ia cartonasul. Practic te obliga sa mergi la o asociatie de pescari din Buc sau din alta parte si sa dai 60 in loc de 3o lei. Rusine!feugen scrie:Concluzia este ca daca nu ai la indemana o acociatie autorizata pentru pescuit sportiv prin care sa obtii mult ravnitul carton, trebuie sa faci un drum PERSONAL la filiala ANPA "autorizata" sa elibereze cartoanele. Tot ce am reusit sa aflu este din Bucuresti fiind trebuie sa ma duc la Giurgiu pentru a-l obtine. ANPA Giurgiu elibereaza cartoane pentru zona Muntenia. Este rasul-plansul curului cu idiotii astia.
PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
in concluzie s-a ajuns exact acolo unde s-a dorit acuma 4-5ani cand s-au pus bazele asocierilor si cand 2-3 "lideri papusari" debitau aceste tampenii de care acuma s-au dezis.old_radu scrie:...credeti ca vor ramane ape care sa nu fie atribuite vreunei asociatii?
...chiar daca se va intampla asta , acele zone vor fi ori foarte indepartate , greu accesibile , ori cu potential piscicol redus , astfel incat sa nu intereseze nici o asociatie
...in concluzie , doar cu permisul , fara sa fi membru intr-o asociatie , nu vei putea pescuii
...in ce priveste "reciprocitatea" , in mod sigur vor fi asociatii care sa o practice , mai putin unele ajvps-uri.
acuma au ce si-au dorit

reluati forumul si o sa fiti surprinsi sa constatati ca sunt exact aceleasi idei pt care ne confruntam cu ani in urma.
cat priveste atribuirea apelor in judetul valcea, ele sunt definite cu exactitate dupa contractul AVPS-ului local din 1987

"Art. 8. -Fario_nebunu scrie: Practic te obliga sa mergi la o asociatie de pescari din Buc sau din alta parte si sa dai 60 in loc de 3o lei. Rusine!
(1) Asociatia de pescari sportivi care obtine autorizatie de pescuit recreativ/sportiv are urmatoarele obligatii:
[] sa elibereze permisele de pescuit recreativ/sportiv catre pescari, in conditiile legii, fara perceperea de taxe suplimentare;"
Parerea mea, pe langa faptul ca totul este o mare varza prin care se incearca reabilitarea AGVPS), este aceea ca va fi reciprocitate tacita intre toate asociatiile care obtin acea autorizatie (indiferent daca apartin de AGVPS sau de altele "ïndependente"). Mai exact acestea vor face front comun (cred) impotriva pescarilor care-si obtin permisul direct, ca persoane fizice, de la ANPA.
Privitor la problema ridicata de tine daca vor mai ramane lucii de apa neatribuite, vreau sa cred ca DA. Aste vor fi Marea Neagra si diverse rauri sau paraie care nu au nicio coada de peste in ele. Pescarii viseaza frumos sperand ca Dunarea sa ramana libera. Eu ma indoiesc de sincer de asta.
Eu cred ca pescarul ar trebui sa se orienteze catre o asociatie care are valoarea cotizatiei cat mai mica, ofera servicii gen obtinere PG-uri, permis de pescuit in Delta Dunarii (cel eliberat de ARBDD), care plateste taxa in numele pescarului pentru acces in delta Dunarii etc. Cu alte cuvinte ca acest ONG numit si asociatie de pescari sa fie de fapt un prestator de servicii pentru pescar.
Privitor la problema ridicata de tine daca vor mai ramane lucii de apa neatribuite, vreau sa cred ca DA. Aste vor fi Marea Neagra si diverse rauri sau paraie care nu au nicio coada de peste in ele. Pescarii viseaza frumos sperand ca Dunarea sa ramana libera. Eu ma indoiesc de sincer de asta.
Eu cred ca pescarul ar trebui sa se orienteze catre o asociatie care are valoarea cotizatiei cat mai mica, ofera servicii gen obtinere PG-uri, permis de pescuit in Delta Dunarii (cel eliberat de ARBDD), care plateste taxa in numele pescarului pentru acces in delta Dunarii etc. Cu alte cuvinte ca acest ONG numit si asociatie de pescari sa fie de fapt un prestator de servicii pentru pescar.
Bucuresti
eu, pana la Filiala ANPA pe Moldova, de la Galati, am "numai" 333 km de parcurs...Fario_nebunu scrie:Ai dreptate, idioti in frunte cu Manaila asta! In 2009 bucurestenii mergeau in Ilfov sa ia permise de pescuit! Filiala din Buc, Soseaua Oltenitei nu elibera asa ceva! Deci bucurestenii tre sa mearga acum in Giurgiu! Curat batjocura! Cred ca suntem singura tara UE unde cei din capitala nu au un sediu de unde sa ia cartonasul. Practic te obliga sa mergi la o asociatie de pescari din Buc sau din alta parte si sa dai 60 in loc de 3o lei. Rusine!feugen scrie:Concluzia este ca daca nu ai la indemana o acociatie autorizata pentru pescuit sportiv prin care sa obtii mult ravnitul carton, trebuie sa faci un drum PERSONAL la filiala ANPA "autorizata" sa elibereze cartoanele. Tot ce am reusit sa aflu este din Bucuresti fiind trebuie sa ma duc la Giurgiu pentru a-l obtine. ANPA Giurgiu elibereaza cartoane pentru zona Muntenia. Este rasul-plansul curului cu idiotii astia.