PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 01 Feb 2011, 20:50

Cei cu "DONATII" de ce se baga in discutie.Despre cluburi de pescuit nu scrie nimic, nici de chioscari, va rog sa nu mai interveniti, ocupativa de procese, premieri,balastiere ,pietrisuri, proiecte,etc. Daca ne verifica si la proba de pescuit?? dar la cea de mintit???

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Feb 2011, 21:05

apsalba scrie:
kleniacul scrie:Dupa cum vad eu asociatiile care nu solicita autorizatie de pescuit nu vor primi dreptul de a distribui permise anpa? Sau nu vad eu bine?
Asa va fi. Dar ce nu stiu unii este ca nu ANPA elibereaza autorizatiile de pescuit recreativ sportiv.

Cat priveste porcaria ce se numeste ordin de pescuit recreativ sportiv, FNPSR a depus la Curtea de Apel Alba cererea de suspendare a articolelor care se refera la autorizarea zonelor de pescuit, pana la anularea lor pe cale judecatoreasca.
De asemenea a notificat ANPA asupra modului cum a intocmit registrul de evidenta al asociatiilor de pescari sportivi. Ori suntem pescari ori vanatori. Prin acest ordin-dedicatie, asociatiatiile de pescari sportivi erau obligate sa se doteze cu pusti. :lol: :lol: :lol:

Domnu Popescu ,da, dumneata esti pescar???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Feb 2011, 08:00

Da domnule semelcan. Sunt pescar si nu dintre cei mai slabi. Timpul nu-mi permite sa fac performanta. Oricum sculele sunt tot timpul bine intretinute. Si culmea, stilurile preferate sunt spinningul si fly fishing. Numai ca nu ma laud cu asta.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Feb 2011, 08:04

domnule popecsu,intrebam si io,n-am dat cu parul...Cautam puncte comune...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 02 Feb 2011, 08:10

apsalba scrie: Si culmea, stilurile preferate sunt spinningul si fly fishing.Numai ca nu ma laud cu asta.
:lol: :lol: :lol:

da, da ! adica "tepuinning" si "lies fishing" ! :lol: :lol: :lol:

si da, stim ! esti plin de modestie ! :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 02 Feb 2011, 10:32

Am vzut lista publicata de ANPA cu delimitarea zonelor de pescuit pe judete si nu pricep cine va administra unele zone de bescuit. Spre exemplu am vazut ca lacurile de acumulare montane Oasa, etc sunt gestionate de RNP, iar altele precum Belis, Colibita, Lesu, etc, nu apar nicaieri in lista. :shock: :shock: :shock:

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 02 Feb 2011, 10:37

probabil alea or putea fi pescuite fara sa fie nevoie de asociere, doar in baza permisului?
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Feb 2011, 13:11

Curtea de apel Alba a dat termen de judecata pentru suspendarea articolelor privind autorizarea zonelor de pescuit pe 8 februarie 2011.Dosar 102/57/2011

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Feb 2011, 18:09

apsalba scrie: Sunt pescar si nu dintre cei mai slabi. Timpul nu-mi permite sa fac performanta. Numai ca nu ma laud cu asta.
Si Nicole s-o crezut pescar , pana la Rogojesti o fost foarte viteaza :lol: Nici nu s-o laudat inainte :lol:

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 02 Feb 2011, 18:45

Mai ONOARE si CURAJ, fanica mai nou sportivul (ca pescar nu esti, nu ai fost si nu vei fi,iar sculele alea pe care le ai "BINE INTRETINUTE" nu te chinuii sa le stergi de praf ca mai mult te costa decat sa mergi din nou la rusi in piata sa-ti cumperi altele noi, ca in viata ta nu ai avut o scula de pescuit de firma) lasaneeeee si dute pe alte saituri unde cel putin ai avut bunul simt si ai schimbat user -ul in sgs, gsg sau nu stiu cum
Dupa ce ai discreditat notiunea de ASOCIATIE DE PESCARI si ti-ai facut un CHIOSC Asoc. CLUBUL ESCARILOR APULUM (asa este trecut RUE ANPA pozitia.78) prin care ai vandut anul trecut permise de pescuit la pret de ANPA +DONATIE si ulterior TAXA DE ELIBERARE 10 lei ,ai ajuns la concluzia ca nu merita osteneala cu asociatia CHIOSC care nu are membrii pescari cotizanti (cu tot ce trebuie ,cerere de aderare ,legitimatie de membru etc) si ne avand pe cine sa reprezinti in jud. Alba, a mai ramas numai FNPSR de unde mai poti mulge niste bani (pentru procese si protocol) si a aparut o noua idee :idea: :D , FEDERATIA SPORTIVA DE PESCUIT ca poate se pot mulge niste bani de la MINISTERUL TINERETULUI SI SPORTULUI sau ANS ca astia "INCA NU MA CUNOSC :!: " iar fraieri care sa-si faca cluburi si pe care sa-i reprezint sor gasii ca doar ROMANIA -i mare. :!: :P :elkgrin:
Dupa ce a aparut Ordinul 15/28.01 2011 si ti-ai dat seama ca nu mai poti comercializa permise de pesciut prin CHIOSCUL APULUm ( +colaboratori GRANDE PESCARUL etc) si FNPSR ca sa poti baga banii in buzunar ai deschis proces la Curtea de apel Alba in numele FNPSR (ca-i mai bine pe banii altora nu ai tai APULUM) ca sa incurci demersurile ANPA de a elibera permise de pescuit numai prin asociatii care pot dobandii Autorizatie pe o anumita zona de pescuit, fiindca ti-ai dat seama ca nu ai nici o sansa sa obtii nici o Autorizatie pe una din zonele din judet sau RO ne avand nici un membru pescar la CHIOSCUL APULUM :twisted:
Asa ca nea fane, ce ai gandit :idea: cu CHIOSCUL APULUM si cu FNPSR nu mai pot face mare lucru dar cel putin ii f...t si le dau tema de casa , iar eu intre timp ma ocup de FRPSR unde este un teren virgin unde sunt alti fraieri creduli de la care pot mulge niste bani (pana o sa-si dea seama cu cine au de-a face) si o sa intru si eu in lumea buna a sportivilor din ROMANIA ca doar ce :!: sunt mai prost ca HAGI, NADIA, NASTASE de ce sa nu intru si eu in analele marilor valori din ROMANIA
Asa cum vedeti nea fane are teluri mari nu se mai incurca cu novici de pescari are teluri mai marete sa intre in lumea buna fiindca nerusinarea si nesimtirea nu are margini cand este vorba de nea fane ONOARE SI CUAJ :!:
Eu propun sa-l ignoram (lucru care cred ca il va deranja cel mai mult) iar cand mai apare pe forum sa nu-i mai raspundem ca si cum nu ar fi scris nimc, cu toate ca sunt sigur ca se va mai baga in seama din cand in cand iar cand apare avem posiblitatea MP unde putem sa-i spunem personal si numai lui cat de mult il iubim.
ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :!:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

Scrie răspuns