PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
...si istoria se repeta de cativa ani, aceleasi discutii, aceleasi polemici, dar pescarul tot nu prea stie ce are de facut!
cineva sa ne lumineze calea totusi, care ste noul ordin si legea pe 2011, pina la urma?!

cineva sa ne lumineze calea totusi, care ste noul ordin si legea pe 2011, pina la urma?!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Vezi ca ai cu 2 postari mai inainte ordinul postat de @ATUU. Pentru a sti ce are de facut pescarul trebuie sa se informeze!MARIUS POPA scrie:...si istoria se repeta de cativa ani, aceleasi discutii, aceleasi polemici, dar pescarul tot nu prea stie ce are de facut!
cineva sa ne lumineze calea totusi, care ste noul ordin si legea pe 2011, pina la urma?!![]()
- MARIUS POPA
- veteran
corect, bine punctat...nu mi-am dat seama
!
pacat de acest haos, de atita dezinformare premeditata (zic eu), de atita nesiguranta, de atita prostie si lista poate continua!
ai auzit de cuvantul siguranta?!
sa fi sigur pe ceva, sa te bazezi pe ceva concret!
aia incercam eu sa mentionez!
cred ca toti de aici incercam sa ne informam despre scula X, nodul Y, mulineta Z, firul cutare sau in cazul de fata LEGISLATIA domne, aia buna!care zmeu o fi ea!
corectati-ma daca gresesc!

pacat de acest haos, de atita dezinformare premeditata (zic eu), de atita nesiguranta, de atita prostie si lista poate continua!
ai auzit de cuvantul siguranta?!
sa fi sigur pe ceva, sa te bazezi pe ceva concret!
aia incercam eu sa mentionez!

cred ca toti de aici incercam sa ne informam despre scula X, nodul Y, mulineta Z, firul cutare sau in cazul de fata LEGISLATIA domne, aia buna!care zmeu o fi ea!
corectati-ma daca gresesc!

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- andriipopa75
- veteran
cel putin in Europa toti au CNP. oricum la fisc incaseaza orice apoi se intreaba daca e okdanone scrie:Citind legislatia in materie de pescuit, ma tot incearca o intrebare. Un cetatean strain care doreste sa pescuiasca in Romania cum isi face rost de permis? Pentru a intra in posesia unui permis trebuie sa platesti o taxa la trezorerie. Cand te duci la trezorerie, iti cere CNP- ul ca sa poti face plata si sa-ti elibereze chitanta. Deasemenea pe permis se trece obligatoriu CNPul.
- MARIUS POPA
- veteran
din pacate, astia ,pe malul apelor, ori e buna, ori e rea ori nu se stie care o fie ea, legislatia, ei o au pe a lor ...ai doua variante, ori contracarezi , daca ei zic ca nu esti in temeiul legi si tu sustii contrariul; ori esti tare in gura si nu te lasi calcat. multi dintre cei care patruleaza ( cine stie cand, ca nici draq nu-i vede) is instruiti bine, manipulati, cum ca asta tre sa-i arate la pescar, nimic altceva, ca asa scrie in LEGE...oare care lege, nu este una pentrru tot romanul pescar!??? 

Fii pescar nu talhar.