PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce politie, ce controale, ce mai bine?
Nu vedeti ca nu intereseaza pe nimeni pescuitul si pescarii(in afara de cel comercial, dar nici ala prea tare). Statul roman da banii infractorilor, pentru ca nu stie sa-si faca treaba cum trebuie. Sunt o gramada de procese pierdute cu interlopi si oportunisti gen ogica, fratii camataru si multi altii, prin care statul este obligat sa-i despagubeasca cu sume uriase, bani care de unde credeti ca trebuie dati? bineinteles de la buget, si din buzunarele noastre. Justitia e varza la noi in tara. Pana nu va fi o justitie asa cum trebuie sa fie, luati-va gandul de la lucruri bune in tara asta, mai ales pescuit, care cred ca e pe ultimul loc in ceea ce priveste interesul alesilor nostri.
Nu vedeti ca nu intereseaza pe nimeni pescuitul si pescarii(in afara de cel comercial, dar nici ala prea tare). Statul roman da banii infractorilor, pentru ca nu stie sa-si faca treaba cum trebuie. Sunt o gramada de procese pierdute cu interlopi si oportunisti gen ogica, fratii camataru si multi altii, prin care statul este obligat sa-i despagubeasca cu sume uriase, bani care de unde credeti ca trebuie dati? bineinteles de la buget, si din buzunarele noastre. Justitia e varza la noi in tara. Pana nu va fi o justitie asa cum trebuie sa fie, luati-va gandul de la lucruri bune in tara asta, mai ales pescuit, care cred ca e pe ultimul loc in ceea ce priveste interesul alesilor nostri.
Ce alta politie, pana au cota de 3 litri de benzina pe 24 ore ce vrei sa faca ?
Unii o pun din "buzunar ", altii ....
Nu politie ne trebuie, ci curatenie in randul celor care exista....
Dar problema este si mentalitatea oamenilor, cu spaga se rezolva totul la noi din pacate, pana nu se aduce o lege si nu se aplica "ca darea si luarea spagii, a mitei se pedepseste prin impuscare" , aici nu o sa fie ordine in veci !!!
Unii o pun din "buzunar ", altii ....
Nu politie ne trebuie, ci curatenie in randul celor care exista....
Dar problema este si mentalitatea oamenilor, cu spaga se rezolva totul la noi din pacate, pana nu se aduce o lege si nu se aplica "ca darea si luarea spagii, a mitei se pedepseste prin impuscare" , aici nu o sa fie ordine in veci !!!
A aparut ordinul si pe site-ul ANPA-ului.
Il puteti downloada de aici : http://www.anpa.ro/index.php?v=subcat&i ... submeniu=4
Il puteti downloada de aici : http://www.anpa.ro/index.php?v=subcat&i ... submeniu=4
www.pentrupescuit.ro
Ordin...
Hmmm...interesant este ca va fi pentru prima oara pana acum, cand perioadele de prohibitie se stabilesc prin alt ordin al ministrului agriculturii......
Ce dreq mai coc astia?Misto faza cu taxarea din Delta si mai ales cu suprataxarea pescarilor privind vezi draga Doamne accesul in zona de pescuit autorizata....
Hmmm....eu propun pe linga celelalte taxe privind oieritul, fumaritul, pescuitul, s.a.m.d. si introducerea unei taxe de .... muierit, pe care il voi practica cu abnegatie incepand de acum, din dragoste prea mare fata de ai nostrii ctitori de viitor jegos!
In rest, hai la peste ca m-au cam scos astia din sarite, m'e-as .....!
[/b]
Ce dreq mai coc astia?Misto faza cu taxarea din Delta si mai ales cu suprataxarea pescarilor privind vezi draga Doamne accesul in zona de pescuit autorizata....
Hmmm....eu propun pe linga celelalte taxe privind oieritul, fumaritul, pescuitul, s.a.m.d. si introducerea unei taxe de .... muierit, pe care il voi practica cu abnegatie incepand de acum, din dragoste prea mare fata de ai nostrii ctitori de viitor jegos!
In rest, hai la peste ca m-au cam scos astia din sarite, m'e-as .....!

-
- veteran
Multe timpenii scrie ANPA-ul in monitor.Exemplu :asociatiile trebuie ,la evaluare ,sa primeasca un punctaj in functie de nr de permise eliberate corelat cu nr de membri,dar pe de alta parte sint obligate sa elibereze permise si nemembrilor,altfel li se retrage autorizatia de pescuit;tot asociatiile sint obligate sa depuna tarifele de pescuit pina pe 1 februarie,dar ordinul a aparut pe 28 ianuarie;o fi vreo dedicatie pentru anumite firme ,care stiau de ordin din timp si au documentatia pregatita?Daca nu depun tarifele asociatiile sint descalificate.Deasemeni asociatiile trebuie sa marcheze zona concesionata cu pancarte,ceea ce e normal,dar daca eu ajung intr-o zona unde acestea nu mai sint ce fac?sint braconier ilegalist ,lupul cel rau.Cred ca voi pescui tot ca si pina acum ,adica cu anpa si pg,unde e cazul ,si in rest duca-se naibii cu aberatiile lor cu tot.
-
- veteran
- bogdan_mihu
- senior