merci
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Adica?adiwolf scrie:
Tavi,
apele de munte sunt cazuri speciale si trebuie tratate ca atare.
nu poti aplica acelasi regim si acelasi tratament apelor de munte cu cele colinare si de ses si nici nu pot fi administrate la fel.

subscriu, merci!johnnybravo scrie:faceti print screen si la prohibitia pe 2011 ca n-am nerv sa astept pana apare ceva in format electronic
merci

, saptamanale, lunare sau anuale la asociatia pe a carei apa vrei sa pescuiesti, ... in rest permisul ANPA  singur, va fi valabil doar pe Dunare (nu in Delta) si la mare !
, saptamanale, lunare sau anuale la asociatia pe a carei apa vrei sa pescuiesti, ... in rest permisul ANPA  singur, va fi valabil doar pe Dunare (nu in Delta) si la mare ! 
   , pentru ca nu e neaparat sa le platesti cand iti iei permisul ! insa cand te duci deja pe apa la pescuit, ... e indicat sa le ai deja platite, si nu cred ca va fi o solutie sa te faci ca ploua si ca ...ai uitat !
, pentru ca nu e neaparat sa le platesti cand iti iei permisul ! insa cand te duci deja pe apa la pescuit, ... e indicat sa le ai deja platite, si nu cred ca va fi o solutie sa te faci ca ploua si ca ...ai uitat ! 

).
).