PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 29 Ian 2011, 15:33

faceti print screen si la prohibitia pe 2011 ca n-am nerv sa astept pana apare ceva in format electronic :)

merci

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 29 Ian 2011, 15:44

adiwolf scrie:
Tavi,
apele de munte sunt cazuri speciale si trebuie tratate ca atare.
nu poti aplica acelasi regim si acelasi tratament apelor de munte cu cele colinare si de ses si nici nu pot fi administrate la fel.
Adica?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 29 Ian 2011, 16:51

johnnybravo scrie:faceti print screen si la prohibitia pe 2011 ca n-am nerv sa astept pana apare ceva in format electronic :)

merci
Din cate stiu eu inca nu a fost publicat in Monitorul Oficial ordinul de prohibitie pe 2011.

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 29 Ian 2011, 18:12

In urma lecturarii, drept este ca nu cu mare atentie, am inteles ca dreptul de eliberare permise ANPA revine numai acelor asociatii care indeplinesc niste conditii. Cred ca la nivelul tarii se pot numara pe degete asociatiile care au in custodie lucii de apa pe natural, adica sa poata cumula numarul minim de puncte pentru a putea fi autorizata. Nici AGVPS-ul nu cred ca are posibilitatea de a fi autorizata.
Noi de unde ne luam permisele, daca asociatiile nu vor putea sa faca asta? Oare povestea de acum 2 ani se va repeta (Trezorerie... ANPA... copie CI... cerere... PERMIS)?
Bucuresti

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 29 Ian 2011, 18:21

@feugen, stai linistit. Punctele se dau in functie de actele intocmite in decursul anului trecut, si al altor ani, nu dupa activitatea reala. Fii sigur ca multe asociatii(mai ales AJVPS) in acte sunt asociatiile ideale!

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 29 Ian 2011, 18:37

se pare ca marea majoritate a apelor le va lua A.G.V.P.S :explode: si va fi vai si amar de soarta apelor publice si a pescarilor..........
VA FI RAIUL BRACONIERILOR iar noi pescarii vom vedea pesti numai la TV

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 29 Ian 2011, 18:44

johnnybravo scrie:faceti print screen si la prohibitia pe 2011 ca n-am nerv sa astept pana apare ceva in format electronic :)

merci
subscriu, merci! :)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 29 Ian 2011, 22:54

@feugen,cred ca asa va fi pentru:"naturale". Trez.+copie+anpa.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 29 Ian 2011, 23:59

eu zic ca va inselati !
credeti ca vor mai exista ape interioare"naturale", nepreluate de asociatii, in speta de Ajvpseuri ?
eu cred ca nu ! mai cititi odata si apoi ganditi bine ! Ce-i impiedica sa-si recupereze toate apele pe aproape fiecare Ajvps la nivel de judet ?

permisul ANPA se va putea obtine cu usurinta de la ANPA cu chitanta de la trezorerie, dar la fel de usor se va obtine si de la asociatii, la acelasi pret, fara certuri, fara obligatii !

diferenta e ca daca nu vrei sa te faci membru, vei plati tarifele alea, la valoare "speciala" de nemembru :D, saptamanale, lunare sau anuale la asociatia pe a carei apa vrei sa pescuiesti, ... in rest permisul ANPA singur, va fi valabil doar pe Dunare (nu in Delta) si la mare !
Cu tarifele, nu e o problema :twisted: :lol:, pentru ca nu e neaparat sa le platesti cand iti iei permisul ! insa cand te duci deja pe apa la pescuit, ... e indicat sa le ai deja platite, si nu cred ca va fi o solutie sa te faci ca ploua si ca ...ai uitat ! :D
numai ca... tarifele alea pentru "independenti", s-ar putea sa te convinga ca e mai convenabil sa te faci membru :lol: :twisted: :lol:

deh ! n-o fost bine cand am propus noi in petitie posibilitatea recuperarii cheltuielilor prin tarife justificate transparent ! Multi dintre voi, ati sarit ca arsi atunci !
iaca, ca e adevarata vorba aia care zice ca "de ce ti-e frica nu scapi",
numa' ca acuma-i mai rau: acu' avem tarife care trebe doar declarate, nu si justificate prin costuri !
altfel ... tot inainte ! ... progresam misto, nu ? ? ? ! ! ! :wink:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 30 Ian 2011, 00:17

Salut!

Termenul potrivit ar fi: "regresam mishto" :)).

Am citit, nush pe unde, ca asa-zisele "asociatii" vor "primi" apele pe baza unor puncte, sunt sigur ca vor ramane niste "baltoace" si pentru cei saraci insa... cele golite de peste sau fara "semnificatie". In loc sa fie un maxim de ape pe asociatii, si alea pe zone, presupun ca cea cu cei mai "multi" si fonduri.. se va "infige" la cat mai mult, astfel privand apele de un posibil (ipotetic fie vorba) binefacator. Sa nu uitam ca va fi prioritare apele cat de cat populate si cele cu "potential" piscicol: specii de o "deosebita" importanta economica si.. vizate de cat mai multi "clienti".

Daca ma insel, va rog sa-mi spuneti, cam asta ar fi motivul pentru care inca nu am facut permisul, poate la vara-ncolo!

Spor la treaba si toate cele bune!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?

Scrie răspuns