Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
lucutabogdan
- utilizator constant

colaps scrie:hai sa deschidem un topic cu " ce deseuri am cules azi " ceva gen "ce am eliberat azi " cu poze sa vada lumea ca nu e vrajeala . o poza cand ai ajuns la locul de pescuiala si o poza cand ai plecat . sa se vada clar cum am lasat locul .
ce ziceti e ok ideea ?
Salut,
Sincer nu sunt de acord cu deschiderea unui topic din simplu fapt ca vor aparea o gramada de "binefacatori" care arunca 3-4 peturi si o bucata de hartie, dupa care fac poza, aduna resturile, refac poza si iata ECOLOGISTII - oamenii corecti.
Mai bine facem ce si cat credem de cuviinta; asa ca, facem si cu lauda mai rarut ca-i mai dragut.... in fond cred ca, personal, daca frecventez cam acelasi loc de pescuit si fac 5 minute un pic de "curatenie" nu este necesar sa postez si sa ma laud cat de ECO sunt , in fond tot pentru mine fac , sa ma simnt liber in natura si sa pot petrece acea zi de pescuit minunat, fara sa imi intorc matele pe dos...
Fir Intins!
-
colaps
- senior

da se poate sa ai dreptate.
eu aplic treaba cu sacu de gunoaie de fiecare data cand ies in natura , ca e la pescuit sau la iarba verde cu familia, ideea era ceva de genul sa se dea microbu mai departe.... daca daca se prinde si de cei care pina acuman u faceau asa ( poate mai sunt si oi ratacite pe rapitori.ro ).
papa.
-
g30rg3
- veteran

Nu voi sta sa citesc tot topicul, asa ca imi cer scuze daca intrebarea mea se repeta intr-un fel sau altul. Intrebarea mea e de fapt un subiect intreg si as dori si eu sa ma lamureasca cineva ce permis este valabil pentru Delta Dunarii in anul 2011 dat fiind faptul ca prin Ordinul 15 din 20 ian 2011 privind conditiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv publicat in MO nr 74 in data de 28 ian 2011 Art.9 alineatul 2 se specifica urmatoarele:
"In Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, practicarea pescuitului recreativ/sportiv se va face pe baza permiselor de pescuit recreativ/spprtiv emise si eliberate de Administratia Rezervatiei Biosfera Delta Dunarii (ARBDD) cu respectarea reglementarilor in vigoare".
AM pus aceasta intrebare in coditiile in care ARBDD intarzie emiterea permiselor iar ANPA vinde nestingherita permise de pescuit, sustinand ca permisele lor sunt valabile pe acest teritoriu.
-
adiwolf
- veteran

Ordinul 15 este deocamdata suspendat de catre Curtea de Apel Galati.
-
apsalba
- veteran

adiwolf scrie:Ordinul 15 este deocamdata suspendat de catre Curtea de Apel Galati.
Joi 19 mai a avut loc la sediul MADR o noua runda de discutii pe un proiect de ordin pentru abrogarea OM 15/2011. Pe langa Hotararea de suspendare s-a discutat si despre Hotararea prin care s-a desfiintat Registrul de evidenta al asociatiilor de pescari sportivi si constituirea unui nou registru. In noul proiect de ordin asociatiile vor trebui sa vina cu dovada ca au facut au facut ceva, nu a ce vor face in viitor. Mai mult, vor trebui sa se transforme in structuri sportive.
-
apsalba
- veteran

semlecangheorghe scrie:Vrem nu vrem la concursuri cu noi...

Nu ai inteles corect. Citeste anexa la Legea 69/2000. Ce ma mira la pescari este faptul ca nu inteleg ca administrarea pescuitului sportiv este o chestiune privata, nu tine de stat. Sportul nu inseamna doar competitie, ci si agrement sau recreere. Cand veti intelege acest lucru, ve-ti privi altfel dreptul de asociere. Unde sunt miile de asociatii desfiintate de comunisti in 1953?
-
g30rg3
- veteran

apsalba scrie:adiwolf scrie:Ordinul 15 este deocamdata suspendat de catre Curtea de Apel Galati.
Joi 19 mai a avut loc la sediul MADR o noua runda de discutii pe un proiect de ordin pentru abrogarea OM 15/2011. Pe langa Hotararea de suspendare s-a discutat si despre Hotararea prin care s-a desfiintat Registrul de evidenta al asociatiilor de pescari sportivi si constituirea unui nou registru. In noul proiect de ordin asociatiile vor trebui sa vina cu dovada ca au facut au facut ceva, nu a ce vor face in viitor. Mai mult, vor trebui sa se transforme in structuri sportive.
Ok! asta am inteles, dar pan la urma ce permise sunt valabile pe teritoriul biosferei?
-
apsalba
- veteran

A aparut ordinul privind pescuitul in arii naturale protejate.
-
jhonny
- veteran

apsalba scrie:A aparut ordinul privind pescuitul in arii naturale protejate.
Nenoroci.....cosule!!!! Dute pe forumul federatiei TALE!!!!