Fario_nebunu scrie:g30rg3 scrie:Suceava si Tulcea parca fac parte din alte tari, la voi s-au concesionat apele si aici le administreaza ARBDD si ne certam cu ei ca nu dau drumu la permise in conditiile in care ANPA nu are autoritate pe teritoriul bosferei, si asta pentru ink 30 lei taxa anuala de intrare in Delta Dunarii pe langa permis impusa de ARBDD
Pai si cum pescuiti in Delta? Mergeti doar cu cartonsaul ANPA si platiti si taxa aia de intrare in Delta? Oricum in zonele salbatgice rar controale...cred ca multi merg fara nici un act la ei, nici macar cartea de identitate.
am fost anul asta in delta avand asupra-mi urmatoarele:
-permis conducere ambarcatiune
-permis anpa
-permis acces arbdd pt delta/persoana fizica(care dupa spusele celor de la arbdd tine loc de permis de pescuit in delta.momentan)
-permis acces ambarcatiune delta
-PG-Politia Frontiera Constanta
-PG-politia frontiera Tulcea
-permis membru asociatia pescarilor de rapitor sinoe
....deci nu cred ca mai puteam sa am vreo "hartie"

. Inafara de Politia de Frontiera (si asta pentru ca eram pe zona de granita), nu m-a intrebat nimeni de sanatate.Si ei doar de CI au fost interesati.
Mi se mai naste totusi o intrebare...Complexul Razlem -Sinoe face parte din Biosfera nu? daca da, inseamna ca pot pescui acolo numai cu permisul de intrare in delta nu?