PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
""""""""Pescuitul recreativ va beneficia de permise de la difuzori autorizati si agreati de MF."""""""""
Desigur "difuzorul autorizat"o s fie federatia ta..
""""""""2. FRPS este infiintata legal, iar asa zisele campionate organizate de LRS, APCR si AGVPSR nu au nici o valoare.""""""""""
Federatia nu exista legal,neavind C.I.S.,cind L.R.S. si-a inceput campionatul Neumarkt..Ba a mai aparut recent un sponsor:Info-pescar.Sponsorii nu sint deranjati de asa zisa" lipsa de valoare ".In schimb ,sponsorul tau ,ala de ti-a dat, cica ,100000 de euro ,se pare ca a fost deranjat de ceva,de nu ti-a mai virat suma promisa...
Si cred ca si Gerula si-a dat seama cine esti ca vad ca nu mai pune deloc umarul la promovare valorilor "federale",in care credea cu atita tarie...Sau ma rog, e prea ocupat sa numere bobitele de nisip din fata ochilor,mister strutulica......
Desigur "difuzorul autorizat"o s fie federatia ta..
""""""""2. FRPS este infiintata legal, iar asa zisele campionate organizate de LRS, APCR si AGVPSR nu au nici o valoare.""""""""""
Federatia nu exista legal,neavind C.I.S.,cind L.R.S. si-a inceput campionatul Neumarkt..Ba a mai aparut recent un sponsor:Info-pescar.Sponsorii nu sint deranjati de asa zisa" lipsa de valoare ".In schimb ,sponsorul tau ,ala de ti-a dat, cica ,100000 de euro ,se pare ca a fost deranjat de ceva,de nu ti-a mai virat suma promisa...
Si cred ca si Gerula si-a dat seama cine esti ca vad ca nu mai pune deloc umarul la promovare valorilor "federale",in care credea cu atita tarie...Sau ma rog, e prea ocupat sa numere bobitele de nisip din fata ochilor,mister strutulica......
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Nea Fane, astea nu sunt REZULTATE.
Hai sa le luam totusi pe puncte:
Mergem mai departe:
Bun FRPS este infiintata legal, asta e 1 rezultat.
Valoarea celorlalte campionate este data de numarul participantilor, nu de parerile tale. Parerile tale = 0. Concursurile organizate de FRPS = 0.
Deci vorbim de rezultate atunci cand organizati concursuri. Pana atunci... 0.
0 si aici.
Tragand linie si adunand, singurul tau REZULTAT concret de pana acum este infiintarea FRPSC. Deci ai 1.Care FRPSC deocamdata este doar un teanc de hartii, fara activitate si evident fara .. rezultate.
Daca adun si rezultatele negative scrise de mine iesi pe minus rau de tot.
Daca mai scad si cei 1000 de RON ...
Astea sunt rezultatele muncii tale, nea Fane.
Zici ca tot ce ai facut a fost fara retributie? Pai cu asa rezultate tu trebuie sa fii platit ca sa nu lucrezi nimic. E mai ieftin.

Hai sa le luam totusi pe puncte:
Acum AGVPS vinde permise. Chiar daca nu va mai vinde, nu vad nici o sfaraiala. Chiar DACA nu mai vinde permise si chiar DACA desfiintezi AGVPS tot nu e un rezultat BUN. Atata timp cat nu o inlocuiesti cu altceva mai bun rezultatul = 0, de fapt -1.apsalba scrie:Da. Ti-a scapat.
1. Ai scapat esentialul. AGVPSR este dovedita prin HJ ca nefiind structura sportiva si adio permise.
Mergem mai departe:
apsalba scrie:2. FRPS este infiintata legal, iar asa zisele campionate organizate de LRS, APCR si AGVPSR nu au nici o valoare.

Valoarea celorlalte campionate este data de numarul participantilor, nu de parerile tale. Parerile tale = 0. Concursurile organizate de FRPS = 0.
Deci vorbim de rezultate atunci cand organizati concursuri. Pana atunci... 0.

Si care e totusi rezultatul aici? Daca o asociatie are CIS, adica o hartie in plus vor fi pesti mai multi in apa? Vor trage mai bine? Sau ?apsalba scrie:3. Toate asociatiile sunt obligate prin HJ sa se transforme in asociatii sportive. Precizez ca pescuitul sportiv este recunoscut ca sport din anul 2002, iar cei care si-au trecut in statute ca au ca scop pescuitul sportiv vor trebui sa se autorizeze. Acum sa vedem cate sunt in stare.
0 si aici.
Va beneficia? Asta e la viitor. Deci acum, la timpul prezent rezultatul = 0.apsalba scrie:4. Pescuitul recreativ va beneficia de permise de la difuzori autorizati si agreati de MF.
Tragand linie si adunand, singurul tau REZULTAT concret de pana acum este infiintarea FRPSC. Deci ai 1.Care FRPSC deocamdata este doar un teanc de hartii, fara activitate si evident fara .. rezultate.
Daca adun si rezultatele negative scrise de mine iesi pe minus rau de tot.
Daca mai scad si cei 1000 de RON ...

Astea sunt rezultatele muncii tale, nea Fane.
Zici ca tot ce ai facut a fost fara retributie? Pai cu asa rezultate tu trebuie sa fii platit ca sa nu lucrezi nimic. E mai ieftin.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Asa FFFFFF, fara salar, numai din FURAT si FALIMENTE pentru toti.apsalba scrie:Da. Ti-a scapat.
1. Ai scapat esentialul. AGVPSR este dovedita prin HJ ca nefiind structura sportiva si adio permise.
2. FRPS este infiintata legal, iar asa zisele campionate organizate de LRS, APCR si AGVPSR nu au nici o valoare.
3. Toate asociatiile sunt obligate prin HJ sa se transforme in asociatii sportive. Precizez ca pescuitul sportiv este recunoscut ca sport din anul 2002, iar cei care si-au trecut in statute ca au ca scop pescuitul sportiv vor trebui sa se autorizeze. Acum sa vedem cate sunt in stare.
4. Pescuitul recreativ va beneficia de permise de la difuzori autorizati si agreati de MF.
Este destul? Stiu destui care traiau din asta. Cat despre ieftinirea permiselor, nu a facut altceva decat sa treaca in legalitate o mare parte din practicantii de pescuit care nu isi luau permise datorita pretului mare perceput de fostul monopol.
Cred ca este destul. Si retine, eu nu am beneficiat de retributie pentru ce am facut pana acum. Cat priveste popularile, mai bine te-ai intreba de ce taxele percepute de stat sunt directionate in fondul de autorizari nucleare si nu se dau ANPA pentru populari.
PS Contul din HG 1016/2008 este contul corespunzator activitatilor nucleare, nu pescuitului. Si asta a fost descoperit de curand. Poti verifica la trezorerie.
Daca ar putea , tot el i-ar cere , pe motiv ca n-a fost salau si a fost pastrav .luci_t scrie:nea fane, dar cele zece milioane (1.000RON actual) promise baietilor de pe site cand ii dai???

Stai sa vezi de acum inainte hohote si dureri abdominale...
Draga domnule:apsalba scrie: 1. Ai scapat esentialul. AGVPSR este dovedita prin HJ ca nefiind structura sportiva si adio permise.
2. FRPS este infiintata legal, iar asa zisele campionate organizate de LRS, APCR si AGVPSR nu au nici o valoare.
3. Toate asociatiile sunt obligate prin HJ sa se transforme in asociatii sportive. Precizez ca pescuitul sportiv este recunoscut ca sport din anul 2002, iar cei care si-au trecut in statute ca au ca scop pescuitul sportiv vor trebui sa se autorizeze. Acum sa vedem cate sunt in stare.
4. Pescuitul recreativ va beneficia de permise de la difuzori autorizati si agreati de MF.
De ce credeti ca ne intereseaza pe noi cai care vrem un permis de la chiosc ca pescuitul sa fie considerat sport ?
Eu vreau sa merg sa ma relaxez si sa ma bucur de natura fara sa fiu stresat ca trebuie sa apartin vreunei asociatii care sa faca bani pe spinarea mea.
Daca vreti sa fiti sportivi puteti fi fara sa impuneti si altora acest lucru
Iar asocierea recreativului cu sportiv este o mare gogomanie
Si observ ca in locul unui AGVPS care nu-si dadea nici-un interes dar nici nu facea galagie veniti D-voastra cu FRPS care vreti sa-i desfiintati pe toti si sa fiti singurii detinatori ai pescuitului absolut
Nu ne intereseaza, noi vrem sa pescuim linisti si sa ne relaxam
Cel mai corect ar fi divizarea pescuitului in pescuit recreativ pentru cei care e un hobby si relaxare-recreere indiferent ca e spinning sau stationar si pescuitul sportiv pentru persoanele care vor sa faca performanta ... ceea ce este total altceva si nu se poate amesteca una cu alta... adica DA la NOI se POATE ORICE dinpacate....
- semlecangheorghe
- veteran
Am urmatoarea problema: am luat permis ANPA (de la sediul central din Bucuresti) si am fost la AJVPS sa platesc taxa anuala de 20 lei. Mi s-a spus ca nu au mai incasat astfel de taxa pana acum si ca ar trebui sa fiu membru al lor. Fiind si vanator, daca ma faceam membru pescar, luam permis cu 41 de lei in total, fata de 50 cat ma costa acum. Oricum, alti bani nu mai dau ca sa ma fac membru (poate la anu'). Mi-au promis ca se intereseaza cum pot rezolva problema.
Nu inteleg pe ce baza legala refuza sa incaseze taxa. Pentru ce mai exista (si sunt si afisate) aceste taxe?
Ma puteti ajuta cu un sfat, un act normativ, ceva, prin care sa le arat ca am dreptate?
Nu inteleg pe ce baza legala refuza sa incaseze taxa. Pentru ce mai exista (si sunt si afisate) aceste taxe?
Ma puteti ajuta cu un sfat, un act normativ, ceva, prin care sa le arat ca am dreptate?
Poti merge la ei cu rezultatul licitatiei si tarifele cerute de ei pentru nemembrii dar inseamna sa-ti pierzi timpul de pomana daca nu vor sa inteleagakio scrie:Am urmatoarea problema: am luat permis ANPA (de la sediul central din Bucuresti) si am fost la AJVPS sa platesc taxa anuala de 20 lei. Mi s-a spus ca nu au mai incasat astfel de taxa pana acum si ca ar trebui sa fiu membru al lor. Fiind si vanator, daca ma faceam membru pescar, luam permis cu 41 de lei in total, fata de 50 cat ma costa acum. Oricum, alti bani nu mai dau ca sa ma fac membru (poate la anu'). Mi-au promis ca se intereseaza cum pot rezolva problema.
Sau:
Te duci la pescuit linistit, eventual sa ai la tine pe pe site-ul ANPA rezultatul licitatiei cu tarifele cerute de AJVPS-ul respectiv, si in caz de control tu esti in regula cu ANPA-ul deci legal, iar lor le platesti cat scrie in tariful cerut de ei cand au participat la licitatie si astfel obtii o chitanta pentru toate apele lor fara sa fi membru
Partea proasta daca te duci pe mai multe ape apartinand altor AJVPS caci va rebui sa le platesti la fiecare tariful.
I-ti faci o socoteala si vezi cum iesi mai ieftin