apsalba scrie:
Ce tot incerc eu sa fac, este sa pun in practica niste prevederi ale legii existente si nimic altceva.
Probabil ca ce fac eu acum nu se intelege corect, dar sunt convins ca rezultatele nu vor intarzia sa apara. Sunt consolat cu gandul ca, in buna traditie romaneasca, toate rezultatele muncii unor anumiti locuitori ai acestor meleaguri nu pot fi apreciate decat post mortem. Cat sunt inca in viata si in plenitudinea facultatilor mintale, nu voi inceta sa militez pentru acest obiectiv. Cu sau fara voia voastra. Macar eu fac si cred in ceva, fata de unii care numai baga de vina. Si care de 20 de ani vegeteaza.
Si un lucru rau, daca este facut cu bune intentii, valoreaza mai mult decat a nu face nimic.
Nea Fane, dar te inseli.
Eu unul iti doresc foarte tare sa iti apreciez de pe acum rezultatele muncii.
Atata doar ca nu le vad.
Adica nu vad rezultate bune.
Eu vad urmatoarele rezultate:
Ai creat si beneficiat din plin sistemul chioscurilor de vandut permise cu adaos.
Rezultatul:
permise ieftine, adaos mic care nu s-a cheltuit pentru ape si pesti ci a umplut buzunarul asociatiilor.
Te-ai tot plimbat pe la ministere cerand modificarea legilor si bagand strambe altora.
Rezultatul:
un haos legislativ care in ultimii ani a facut ca apele sa fie ale nimanui, braconajul a ajuns sport national.
Ai cheltuit banii pescarilor pe procese pierdute incercand sa desfiintezi AGVPS, mai nou si LRS.
Rezultatul:
AGVPS e bine mersi, tocmai a primit autorizatii pentru majoritatea apelor si incaseaza de zor cotizatii si tarife.
LRS organizeaza in continuare un campionat adevarat, in doua divizii, cu premii platite la timp, cu sponsori si evident, cu concurenti.
Ai organizat cateva concursuri din care unele cu cantec.
Rezultatul?
Nu mai vine nimeni la concursurile organizate de tine sau de structurile pe care le pastoresti.
Ai infiintat FRPSC.
Rezultatul?
nu ai concurenti si nici concursuri.
Mi-a scapat ceva?
Deci care rezultate?