PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 11 Mai 2011, 09:43

apsalba scrie: Sunt consolat cu gandul ca, in buna traditie romaneasca, toate rezultatele muncii unor anumiti locuitori ai acestor meleaguri nu pot fi apreciate decat post mortem.
nea faneee sa dea Dumnezeu asa cum doresti DUMETA :D ca noi nu-ti dorim raul :twisted: :twisted: :twisted:

" apsalba a scris:
Cat sunt inca in viata si in plenitudinea facultatilor mintale, nu voi inceta sa militez pentru acest obiectiv.

daca astea is conditii care trebe indeplinite simultan,... deja nu te mai incadrezi ! Laughing Laughing Laughing
Deci,... te poti opri ! Menajaza-te,... o sa intelegem ! ! ! Laughing "

:D :D :D nu te mai incadrezi de mult :twisted: daca nu ai reusit in viata cu meseria de baza pt care ai mai facut si scoli inalte, crezi ca reusesti cu pescuitul :?: cu, care esti paralel :twisted: la fel cu legislatia, rezultatul se vede = nici un proces castigat :twisted:
ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :!:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 11 Mai 2011, 10:04

apsalba scrie:Așa va fi precum zici. Permis de la benzinărie și asociații sportive pentru performanță. Era și timpul, nu? Asta nu inseamnă că vor dispărea asociațiile de pescuit sportiv. Dimpotrivă, se vor consolida. Alea adevărate, nu chioscurile de v�ndut permise.
PS Eu nu am participat la circul cu atribuirea zonelor, �n vederea taxării pescarilor.
nea faneee denumirea de CHIOSC a aparut dupa ce DUMETA ai inceput sa vinzi permise prin as. APULUM cu 10 lei peste pret ANPA (donatie, sau cheltueli distributie) :twisted: si nu te supara ca te intreb cat de tare s-a consolidat APULUMul ca anul trecut nu a avut bani sa le faca legitimatii la pescarii sai :?: care sunt alea adevarate :?: FNPSR, APULUM, club CETATE, FRPS sau magazinele cu articole de pescuit care au vindut pt tine permise de pescuit si inpartea-ti pe din doua aia 10 lei :?:
ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :!:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 11 Mai 2011, 10:20

@miky

:lol: :lol: :lol:

Tu vrei sa ma omori? :shock: Nu mai posta asa ca pic naibii de pe scaun si ma julesc! Te rog frumos.

Sa ai o zi buna ca deja e soare afara...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 11 Mai 2011, 10:35

apsalba scrie: Cat sunt inca in viata
http://www.youtube.com/watch?v=ATqhU1kB0OQ
apsalba scrie: si in plenitudinea facultatilor mintale, nu voi inceta sa militez pentru acest obiectiv.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cel mai tare banc ever, eu creca ai incetat sa fi in plenitudinea facultatilor mintale dupa '89 , dar stai linistit poti "militiona" in continuare :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Mai 2011, 12:09

apsalba scrie: Ce tot incerc eu sa fac, este sa pun in practica niste prevederi ale legii existente si nimic altceva.
Probabil ca ce fac eu acum nu se intelege corect, dar sunt convins ca rezultatele nu vor intarzia sa apara. Sunt consolat cu gandul ca, in buna traditie romaneasca, toate rezultatele muncii unor anumiti locuitori ai acestor meleaguri nu pot fi apreciate decat post mortem. Cat sunt inca in viata si in plenitudinea facultatilor mintale, nu voi inceta sa militez pentru acest obiectiv. Cu sau fara voia voastra. Macar eu fac si cred in ceva, fata de unii care numai baga de vina. Si care de 20 de ani vegeteaza.
Si un lucru rau, daca este facut cu bune intentii, valoreaza mai mult decat a nu face nimic.
Nea Fane, dar te inseli.
Eu unul iti doresc foarte tare sa iti apreciez de pe acum rezultatele muncii.
Atata doar ca nu le vad.
:D
Adica nu vad rezultate bune.
Eu vad urmatoarele rezultate:
Ai creat si beneficiat din plin sistemul chioscurilor de vandut permise cu adaos.
Rezultatul:
permise ieftine, adaos mic care nu s-a cheltuit pentru ape si pesti ci a umplut buzunarul asociatiilor.
Te-ai tot plimbat pe la ministere cerand modificarea legilor si bagand strambe altora.
Rezultatul:
un haos legislativ care in ultimii ani a facut ca apele sa fie ale nimanui, braconajul a ajuns sport national.
Ai cheltuit banii pescarilor pe procese pierdute incercand sa desfiintezi AGVPS, mai nou si LRS.
Rezultatul:
AGVPS e bine mersi, tocmai a primit autorizatii pentru majoritatea apelor si incaseaza de zor cotizatii si tarife.
LRS organizeaza in continuare un campionat adevarat, in doua divizii, cu premii platite la timp, cu sponsori si evident, cu concurenti. :P
Ai organizat cateva concursuri din care unele cu cantec.
Rezultatul?
Nu mai vine nimeni la concursurile organizate de tine sau de structurile pe care le pastoresti.
Ai infiintat FRPSC.
Rezultatul?
nu ai concurenti si nici concursuri.
Mi-a scapat ceva?
Deci care rezultate? :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Mai 2011, 14:16

Da. Ti-a scapat.
1. Ai scapat esentialul. AGVPSR este dovedita prin HJ ca nefiind structura sportiva si adio permise.
2. FRPS este infiintata legal, iar asa zisele campionate organizate de LRS, APCR si AGVPSR nu au nici o valoare.
3. Toate asociatiile sunt obligate prin HJ sa se transforme in asociatii sportive. Precizez ca pescuitul sportiv este recunoscut ca sport din anul 2002, iar cei care si-au trecut in statute ca au ca scop pescuitul sportiv vor trebui sa se autorizeze. Acum sa vedem cate sunt in stare.
4. Pescuitul recreativ va beneficia de permise de la difuzori autorizati si agreati de MF.

Este destul? Stiu destui care traiau din asta. Cat despre ieftinirea permiselor, nu a facut altceva decat sa treaca in legalitate o mare parte din practicantii de pescuit care nu isi luau permise datorita pretului mare perceput de fostul monopol.
Cred ca este destul. Si retine, eu nu am beneficiat de retributie pentru ce am facut pana acum. Cat priveste popularile, mai bine te-ai intreba de ce taxele percepute de stat sunt directionate in fondul de autorizari nucleare si nu se dau ANPA pentru populari.
PS Contul din HG 1016/2008 este contul corespunzator activitatilor nucleare, nu pescuitului. Si asta a fost descoperit de curand. Poti verifica la trezorerie.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 11 Mai 2011, 15:49

Sa ne traiesti Nea Fane !

Ai mare dreptate in toate afirmatiile pe care le faci ! Daca cu permisele poti rezolva , mai ramane problema luciurilor de apa concesionate de-a lungul timpului catre persoane dubioase care n-au nicio treaba cu pescuitul sportiv

Ce facem Nea Fane cu aceste capse puse pe capatuiala care profita de nervii si banii pescarilor ?

Noua federatie trebuie neabatut sa initieze un proces de verificare si de anualare a contractelor oneroase .

In numele pescarilor care va aprecieza si va stimeaza in mod deosebit pentru ofortul deosebit pe care il depuneti pentru propasirea pescuitului in tara noastra , va rugam sa primiti un mic omagiu dedicat dumneavastra :

În vremurile grele pe care le trăim
Când o planetă-ntreagă se plânge că o doare,
Dezamorsând minciuna, Eroule sublim,
Sunteţi Bărbatul Ţării şi Unica Salvare.

Noi, să vă fie bine, oriunde-am fi, veghem,
Dar vă rugăm sfielnic să fiţi cu luare-aminte
Să nu-nnoiţi doar oameni, ci şi acest sistem
Care prin sine însuşi falsifică şi minte.

Amprenta dumneavoastră să tuteleze, ea,
Nu nişte reparaţii la vise iluzorii,
Ci radicalizarea lăuntrică şi grea,
Sub semnul Competenţei, Iubirii şi Valorii.

Îndoliat de rele, acum mă nasc din nou,
Slujindu-mi cu credinţă, după putere, ţara,
Vă mulţumesc de toate, Cinstit şi Bun Erou,
Din Geniul dumneavoastră, ca un fertil ecou,

Multumim din inima Federatiei Romane de Pescui Sportiv

Traiasca si sa infloreasca Federatia Romana de Pescui Sportiv in frumte cu stimatul sau presedinte Stefan Popescu !

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Mai 2011, 15:52

Mister Fisherman scrie:Sa ne traiesti Nea Fane !

Ai mare dreptate in toate afirmatiile pe care le faci ! Daca cu permisele poti rezolva , mai ramane problema luciurilor de apa concesionate de-a lungul timpului catre persoane dubioase care n-au nicio treaba cu pescuitul sportiv

Ce facem Nea Fane cu aceste capse puse pe capatuiala care profita de nervii si banii pescarilor ?

Noua federatie trebuie neabatut sa initieze un proces de verificare si de anualare a contractelor oneroase .

In numele pescarilor care va aprecieza si va stimeaza in mod deosebit pentru ofortul deosebit pe care il depuneti pentru propasirea pescuitului in tara noastra , va rugam sa primiti un mic omagiu dedicat dumneavastra :

În vremurile grele pe care le trăim
Când o planetă-ntreagă se plânge că o doare,
Dezamorsând minciuna, Eroule sublim,
Sunteţi Bărbatul Ţării şi Unica Salvare.

Noi, să vă fie bine, oriunde-am fi, veghem,
Dar vă rugăm sfielnic să fiţi cu luare-aminte
Să nu-nnoiţi doar oameni, ci şi acest sistem
Care prin sine însuşi falsifică şi minte.

Amprenta dumneavoastră să tuteleze, ea,
Nu nişte reparaţii la vise iluzorii,
Ci radicalizarea lăuntrică şi grea,
Sub semnul Competenţei, Iubirii şi Valorii.

Îndoliat de rele, acum mă nasc din nou,
Slujindu-mi cu credinţă, după putere, ţara,
Vă mulţumesc de toate, Cinstit şi Bun Erou,
Din Geniul dumneavoastră, ca un fertil ecou,

Multumim din inima Federatiei Romane de Pescui Sportiv

Traiasca si sa infloreasca Federatia Romana de Pescui Sportiv in frumte cu stimatul sau presedinte Stefan Popescu !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

si cand zici ca iesim sa defilam pe strazi pentru a-l preaslavi pe "stimatul" ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 11 Mai 2011, 16:03

si cand zici ca iesim sa defilam pe strazi pentru a-l preaslavi pe "stimatul" ...
dupa cum zice chiar el - o sa-l apreciem dupa ce dispare ... asa ca:
disparitie usoara si rapida coane fanica
ca noi vrem sa te putem aprecia la justa valoare
:lol: :lol: :lol:
S'altare și bunăstare !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Mai 2011, 17:53

..Mister Fisherman....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .m-am spart...frateee,nu mai pooot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns