PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 17 Apr 2011, 21:44

Salut,

Cred ca kZoli are dreptate mai ales cu necunoasterea legii....
Din cate observ de cand am zis sa intru in "legalitate" adica sa iau permis ANPA si carnet de membru am vazut an de an ca aceste tipuri de probleme persista (prohibitia, permise ANPA, Asociatii, etc..), asa ca am si un sentiment de dezamagire in acest sens...

Sper sa nu uitati si sa pescuiti si sa traiti momentele de C&R cu maxima adrenalina...

Fir Intins !

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 18 Apr 2011, 15:26

apsalba scrie:
flydb scrie:@ apsalba

Nea Fane, uite bre ca astia reusira sa suspende ordinul si toata procedura

Sa lamurim si cine este personajul jhonny.

Pe numele adevarat, anghel mihai titus, dat afara din FNPSR, unde fusese infiltrat de Neculai Selaru pentru a dinamita federatia din interior. Ajuns director la ANPA, pus de cuplul Selaru - Ilie Sarbu (tot pentru a bulversa activitatea FNPSR, singura care s-a luat la tranta cu AGVPSR), a fost dat afara dupa aproximativ o luna fiind un betiv notoriu. Este de remarcat o deplasare in teritoriu, cand a facut niste betii crunte la Hanul cu Berze din Alba Iulia si unde reprezentantul teritorial ANPA i-a platit consumatia, inclusiv fetitele pe care, beat fiind, nu a putut sa le onoreze cum se cuvine. :lol:
Personajul are o istorie serioasa in spate, fiind relatata cu amanunte in presa de dupa 2000.
Iata un stralucit exemplu:

http://ziarero.antena3.ro/articol.php?id=1181712568

Cam atat despre un individ care la o competitie organizata de FNPSR la Doripesco si-a umplut porbagajul cu crapii din balta de competitii.

Ba hahalera cereti scuze la omu....

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 19 Apr 2011, 08:48

T.Adrian scrie:Atata timp cat iti trebuie dovada platii, si orice plata online genereaza niste numere de tranzactie, data, nume, etc, chiar nu vad care ar fi problema sa platesti online si sa te duci cu chitanta printata la ANPA.
Birocratia asta ne mananca sufletele si ne transforma incet dar sigur in oameni fara respect in fata legii.
M-am hotarat. O sa platesc prin transfer bancar in contul RO21TREZ70120160103XXXXX care este cel desemnat pentru "Taxe si tarife pentru eliberarea de licente si autorizatii de functionare".

Datele au fost luate de la http://static.anaf.ro/static/pdf/iban20 ... REZ701.pdf

Cu chitanta pe care o iau de la banca, care da, este o dovada a platii, o sa ma duc la ANPA cand o sa am timp sa cer cartonul respectiv.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 20 Apr 2011, 15:24

apsalba scrie:
Tipar ranit scrie:
apsalba scrie: Autorizatiile emise nu sunt bune nici ca hartie igienica, cartonul fiind prea gros.
nea faneee acum te manca-n c...r :?: :twisted: stai ca vin baietii cu chitante APULUM si fara permise si sigur iti rezolva mancarimea :twisted: :twisted: :twisted:
Astept raspunsul cu rezolvarea permiselor :!: :twisted:
ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :!:

Toate permisele au fost eliberate, spre disperarea altora. Nici nu am dat prea multe. Vreo 800 pana acum. de ce vin pescarii la noi si nu la voi, aia autorizati?
pescuitorule,
ai limba aspra?
nea faneee iar te-am prins cu minciuna :!: :twisted:
Azi am fost la mag. lui Spineanu Radu si Kune Marin si mi-au confirmat ca nu ai adus nici un permis de pescuit pe anul 2011 pentru pescarii care au platit 40 lei si au primit numai chitanta pe APULUM (CHIOSCURI) :!: :twisted:
Se pare ca cele 800 de permise sunt adevarate ca si cele 70.000.aduse pt. FNPSR anul trecut :twisted: :lol1: :help: nu te vad bine cum iti scoti camasa cu pescarii din Alba :!: :lol1: :datz: :elkgrin:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 21 Apr 2011, 09:08

Curtea de Apel Alba a respins actiunea in contencios administrativ introdusa de nea Fane Popescu( in numele FNPSR) prin care se solicita anularea ordinului 15/2011( dosar 167/57/2011).Vezi:
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... MDAxMzM3NQ**

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 21 Apr 2011, 11:53

Tipar ranit scrie:
apsalba scrie:
Tipar ranit scrie: nea faneee acum te manca-n c...r :?: :twisted: stai ca vin baietii cu chitante APULUM si fara permise si sigur iti rezolva mancarimea :twisted: :twisted: :twisted:
Astept raspunsul cu rezolvarea permiselor :!: :twisted:

Toate permisele au fost eliberate, spre disperarea altora. Nici nu am dat prea multe. Vreo 800 pana acum. de ce vin pescarii la noi si nu la voi, aia autorizati?
pescuitorule,
ai limba aspra?
nea faneee iar te-am prins cu minciuna :!: :twisted:
Azi am fost la mag. lui Spineanu Radu si Kune Marin si mi-au confirmat ca nu ai adus nici un permis de pescuit pe anul 2011 pentru pescarii care au platit 40 lei si au primit numai chitanta pe APULUM (CHIOSCURI) :!: :twisted:
Se pare ca cele 800 de permise sunt adevarate ca si cele 70.000.aduse pt. FNPSR anul trecut :twisted: :lol1: :help: nu te vad bine cum iti scoti camasa cu pescarii din Alba :!: :lol1: :datz: :elkgrin:
Aoleuuu, iar a plans domn' Fane pe mormant strain ! :P :P :P

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 21 Apr 2011, 12:04

Mai baieti, io tot urlu in vant dar, vreau sa aflu de la dl popescu un raspuns: cand isi onoreaza promisiunea facuta aici pe forum???
Are legatura cu o populare... era tare fericit cand a intarzaiat si erau ceva probleme. Amu ca pastravii din popularea respectiva au depus si icre, nu ar vrea sa-si onoreze promisiunea?
Domnule OR(N)OARE si CURAJ pe cand apar banii? :roll:
Cat despre permis, in romania sunt braconier :oops: si maine o sa fiu la pescuit :wink:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 21 Apr 2011, 16:34

flydb scrie:Curtea de Apel Alba a respins actiunea in contencios administrativ introdusa de nea Fane Popescu( in numele FNPSR) prin care se solicita anularea ordinului 15/2011( dosar 167/57/2011).Vezi:
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... MDAxMzM3NQ**
FFFF..FFFFFF.......FFFFFF....mincinosuleeeee...si paraciosuleee....
ghici ciuperca cei ????

dmhyou
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dmhyou » 22 Apr 2011, 21:37

mi-am facut si io permis ANPA......
platesti 30 lei;

si apoi se c-am roaga de tine sa le cumperi si 'zona de pescuit'
cu sume de la 5-10-20 lei(in functie de asociatie)....

asa ca am dat 50 lei total si acu stau linistit la pescuit' doar sa prin ceva :P .....

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 28 Apr 2011, 07:12

Prieteni pescari, se vorbeste "in sat" ca FFFFF a primit prin influenta 200 permise ANPA, el a incasat 40 lei de la cei pe care ia pacalit, plus cate 10 lei de la pensionari si uite asa ...n-a fost la TIMISOARA cu dosarul intocmit pentru AS APULUM, si a luat permise si le-a vandut la supra pret.
O sa va prezint dovada si o sa cer niste demisii la ANPA.
Se zice ca imfluenta era de la unu care era tare pe acest forum si ne dadea lectii, de pescar.... dezinteresat.

Scrie răspuns