PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 16 Apr 2011, 19:32

Domnilor o singura intrebare, este adevarat ca inafara unor fapte reprobabile inspectorii ANPA, politia , jandarmeria si mai stiu eu care organe de control or mai fi, controleaza doar permisul ANPA ? 8)

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 16 Apr 2011, 19:47

Deocamdata tot ce am dorit eu (sa pescuiesc liber fara asociere) sa indeplinit.
Nu mai stati in casa , la pescuit toata lumea.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 16 Apr 2011, 22:13

Tavi - intr-adevar formularea mea din e-mail nu e cea perfecta. Cand analizezi cuvantul "consimt", te referi la cel din lege sau la cel din e-mail-ul meu?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Apr 2011, 22:15

si-si
dar se pare ca nu mai conteaza, o instanta ar fi suspendat ordinul...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 17 Apr 2011, 07:36

flydb scrie:@ apsalba

Nea Fane, uite bre ca astia reusira sa suspende ordinul si toata procedura. Meseriasi, n-am ce zice. Si cred ca sunt din cei afiliati la AGVPS.
Inseamna ca in momentul de fata toate autorizatiile de pescuit emise catre asociatii sunt suspendate de drept. Deci, in momentul de fata nicio asociatie nu mai poate percepe tarife de acces.
Exact. Ce nu se stie inca, sau nu s-a observat, este ca o alta instanta a desfiintat registrul de evidenta al asociatiilor pe motiv ca nu sunt autorizate ca asociatii sportive, avand ca scop practicarea pescuitului sportiv, ci sunt doar chioscuri de vandut permise. Chestia este ca nici ANPA nu mai poate elibera permise si este necesar sa se emita urgent un n ou ordin de pescuit sportiv, pentru a nu bulversa total pescuitul sportiv in acest an.

Sa lamurim si cine este personajul jhonny.

Pe numele adevarat, anghel mihai titus, dat afara din FNPSR, unde fusese infiltrat de Neculai Selaru pentru a dinamita federatia din interior. Ajuns director la ANPA, pus de cuplul Selaru - Ilie Sarbu (tot pentru a bulversa activitatea FNPSR, singura care s-a luat la tranta cu AGVPSR), a fost dat afara dupa aproximativ o luna fiind un betiv notoriu. Este de remarcat o deplasare in teritoriu, cand a facut niste betii crunte la Hanul cu Berze din Alba Iulia si unde reprezentantul teritorial ANPA i-a platit consumatia, inclusiv fetitele pe care, beat fiind, nu a putut sa le onoreze cum se cuvine. :lol:
Personajul are o istorie serioasa in spate, fiind relatata cu amanunte in presa de dupa 2000.
Iata un stralucit exemplu:

http://ziarero.antena3.ro/articol.php?id=1181712568

Cam atat despre un individ care la o competitie organizata de FNPSR la Doripesco si-a umplut porbagajul cu crapii din balta de competitii.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 17 Apr 2011, 07:58

FFFF, iar ai dato-n bara. Suna-l pe om si cere-i scuze.

De azi inainte te cheama FFFF GHICITOARE, zice ca prostu daca nu-i fudul nu-i prost destul.
Cred ca nu are rost sa ne jignim NOI......OLTENII.
Hai PA PA si toata lumea la pescuit ca azi e dezlegare....la peste.
P.S. Cere scuze omului, .........mai ai doua incercari...daca le gresesti si pe astea.....faci baie precis, promit.

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 17 Apr 2011, 11:24

flydb scrie: Inseamna ca in momentul de fata toate autorizatiile de pescuit emise catre asociatii sunt suspendate de drept. Deci, in momentul de fata nicio asociatie nu mai poate percepe tarife de acces.
La care poti adauga - daca nu ma insel - si permisele de pescuit pe 2011. :roll:
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 17 Apr 2011, 18:32

Teodor scrie:
flydb scrie: Inseamna ca in momentul de fata toate autorizatiile de pescuit emise catre asociatii sunt suspendate de drept. Deci, in momentul de fata nicio asociatie nu mai poate percepe tarife de acces.
La care poti adauga - daca nu ma insel - si permisele de pescuit pe 2011. :roll:
flydb Pina la anularea autorizatiilor de pescuit obtinute de asociatii mai este cale lunga, insa e o posibilitate de luat in calcul (la care se va ajunge daca se va anula ordinul MADR 15/2011).

Teodor Putin probabil ca se vor anula permisele de pescuit emise pentru anul 2011 si chiar daca se va ajunga la asta ele sunt platite (de actualii lor posesori) conform HG 1016/2008 . Nu este vina celor ce le-au platit daca modul de eliberare a fost reglementat incorect. Stai linistit ca daca se vor anula ar trebui sa se stabileasca atit inlocuirea lor cu altele legale, cit si continuitatea dreptului de pescuit pentru platitorii de taxe (care nu sint vinovati cu nimic de o atare situatie).

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 17 Apr 2011, 21:23

L-am intrebat pe inspectorul ANPA din Bucuresti (Bd Carol) cand mi-a dat permisul daca pot fi amendat de asociatii cand pescuiesc in apele concesionate de ele daca am doar permis ANPA. Omul mi-a zis ca nu, din moment ce am permisul, pot fi doar rugat sa merg la asociatie sa platesc tarif de acces sau sa imi elibereze agentul asociatiei pe loc acea chitanta contra cost. De asemenea nu au dreptul sa confiste sculele....si tutul e valabil din momentul in care asociatiile au pus panouri de avertizare. Care panouri pot fi scoase de pescari pana se satura aia sa le puna sau pun paznic permanent la ele....deci clar, anul asta doar permis ANPA o sa am.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 17 Apr 2011, 21:30

Fario_nebunu scrie:L-am intrebat pe inspectorul ANPA din Bucuresti (Bd Carol) cand mi-a dat permisul daca pot fi amendat de asociatii cand pescuiesc in apele concesionate de ele daca am doar permis ANPA. Omul mi-a zis ca nu, din moment ce am permisul, pot fi doar rugat sa merg la asociatie sa platesc tarif de acces sau sa imi elibereze agentul asociatiei pe loc acea chitanta contra cost. De asemenea nu au dreptul sa confiste sculele....si tutul e valabil din momentul in care asociatiile au pus panouri de avertizare. Care panouri pot fi scoase de pescari pana se satura aia sa le puna sau pun paznic permanent la ele....deci clar, anul asta doar permis ANPA o sa am.
Cere inspectorului ANPA sa-ti dea in scris, altfel vorbele se uita.....

"si tutul e valabil din momentul in care asociatiile au pus panouri de avertizare. Care panouri pot fi scoase de pescari pana se satura aia sa le puna sau pun paznic permanent la ele..." Asta zice tot :wink:
Pescarul este obligat sa se intereseaza despre apa si regurile de pescuit unde urmeaza sa prinda peste si necunoasterea legi .....

Scrie răspuns