PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ioan S,
Nu stiu de unde ai scos-o pe asta cu obligativitatea de a fi neaparat membru al unei asociatii. Pescuitul sportiv este activitate individuala si se practica in baza permisului de pescuit recreativ sportiv.
Pescarii sportivi, care vor sa practice sportul de performanta, se pot legitima la un club sportiv si nici acestia nu pot fi obligati sa fie membri ai clubului sau asociatiei sportive. Fa diferenta intre sportiv legitimat si un membru al unei structuri sportive. Idealul de a practica pescuitul ca activitate recreativa a fost atins prin definitia pe care tu ai dat-o citand din OUG 23/2008 si care a fost introdusa in textul legii la propunerea FNPSR.
Fa totusi diferenta intre entitatea fizica pescar sportiv si entitatea juridica asociatie de pescari sportivi.
Nu crezi ca odata si odata trebuia facuta ordine si in cadrul asociatiilor? Chiar voi le acuzati ca sunt chioscuri de vandut permise. Prin intrarea in legalitate se elimina si aceste suspiciuni. FNPSR a solicitat in scris inca de anul trecut intrarea in legalitate sub acest aspect.
Este corect?
Nu stiu de unde ai scos-o pe asta cu obligativitatea de a fi neaparat membru al unei asociatii. Pescuitul sportiv este activitate individuala si se practica in baza permisului de pescuit recreativ sportiv.
Pescarii sportivi, care vor sa practice sportul de performanta, se pot legitima la un club sportiv si nici acestia nu pot fi obligati sa fie membri ai clubului sau asociatiei sportive. Fa diferenta intre sportiv legitimat si un membru al unei structuri sportive. Idealul de a practica pescuitul ca activitate recreativa a fost atins prin definitia pe care tu ai dat-o citand din OUG 23/2008 si care a fost introdusa in textul legii la propunerea FNPSR.
Fa totusi diferenta intre entitatea fizica pescar sportiv si entitatea juridica asociatie de pescari sportivi.
Nu crezi ca odata si odata trebuia facuta ordine si in cadrul asociatiilor? Chiar voi le acuzati ca sunt chioscuri de vandut permise. Prin intrarea in legalitate se elimina si aceste suspiciuni. FNPSR a solicitat in scris inca de anul trecut intrarea in legalitate sub acest aspect.
Este corect?
- semlecangheorghe
- veteran
.....Domnu Popescu si d-l Valistrati ,dupa cum vedeti si altii reactioneaza la demersurile voastre,asa ca ,sa nu aruncati vina pe mine ca sint "bun de caterinca si diversiuni"sau cum v-ati mai exprimat....
Tre sa ai tupeu cu tona sa vii sa condamni "asociatiile de buzunar"si'chioscurile de vindut permise"cind numai anul trecut a-ti fost voi aceia care faceati lucrul acesta la scara nationala...
Nu ajunge ca avem incompetenti la conducere, mai trebuie sa puneti si voi umarul...
Tre sa ai tupeu cu tona sa vii sa condamni "asociatiile de buzunar"si'chioscurile de vindut permise"cind numai anul trecut a-ti fost voi aceia care faceati lucrul acesta la scara nationala...
Nu ajunge ca avem incompetenti la conducere, mai trebuie sa puneti si voi umarul...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Domule semelecangheorghe iarasi faci afirmatii GRATUITE la adresa mea si nu inteleg care ti-e scopul ...semlecangheorghe scrie:.....Domnu Popescu si d-l Valistrati ,dupa cum vedeti si altii reactioneaza la demersurile voastre,asa ca ,sa nu aruncati vina pe mine ca sint "bun de caterinca si diversiuni"sau cum v-ati mai exprimat....
Ce treaba am eu cu permisele de anul acesta sau mai grav cu cele de anul trecut.
Ce permise am vindut eu si unde ....ca mai sus scri ca asi fi vindut si eu permise la scara nationala impreuna cu Popescu...
Poti proba acest lucru?
Daca nu fa bine te rog si incearca sa nu te mai ia gura pe dinainte sau degetele cu care scrii....caci am sa ti-o zic de la obraz de data asta , maninci kkt cu lingura mare, domnule semlecan .

Imi cer scuze forumistilor si moderatorilor pt. aceasta iesire dar incep sa ma satur de acest "domn stie tot".
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
-
- senior
-
- veteran
-
- utilizator constant
Ultima forma a proiectului ii pusa de Gerula la el pe forum http://www.rapitoriii.info/forum/pescuit- ... tml#p17986
-
- senior
Nu,nu fac niciun misto!Dar sunt satul de cite variante am auzit de la cunoscuti si de cite am citit pe aici.Si nimic concret.
Eu fiind din Iasi si ducindu-ma la pescuit pe Prut tre sa suport si imbecilitatea pol.de frontiera care-ti ride in nas si-ti spune ca nu poti pescui fara avizul lor,pe care nu poti sa-l obtii fara permisul de pescuit pe anul in curs.Si stai si le explici ce si cum iar ei te trimit acasa ca sa nu-ti dea amenda(ce baieti buni!).
Unde-i mistoul?
Eu fiind din Iasi si ducindu-ma la pescuit pe Prut tre sa suport si imbecilitatea pol.de frontiera care-ti ride in nas si-ti spune ca nu poti pescui fara avizul lor,pe care nu poti sa-l obtii fara permisul de pescuit pe anul in curs.Si stai si le explici ce si cum iar ei te trimit acasa ca sa nu-ti dea amenda(ce baieti buni!).
Unde-i mistoul?
-
- veteran
iartama,faceam haz de necazbogdanpescarul scrie:Nu,nu fac niciun misto!Dar sunt satul de cite variante am auzit de la cunoscuti si de cite am citit pe aici.Si nimic concret.
Unde-i mistoul?