PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 07 Apr 2011, 20:46

boistean scrie:pai pe site-ul ANPA zice ca miercurea elibereaza si la sediul de pe b-dul Carol I.
Pai mie de ce nu mi-a zis asa? Mai bine ma duc direct, ca la telefon e bataie de joc... Care mai e contul pt trezorerie ca sa depun cei 30 de lie?

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 07 Apr 2011, 20:51

"- dovada achitării la trezorerie a contravalorii permisului (cod de CONT 20160103)."

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 09 Apr 2011, 20:15

boistean scrie:"- dovada achitării la trezorerie a contravalorii permisului (cod de CONT 20160103)."
Mersi, am notat? Trebuie sa completez si o cerere? Una luata de pe net sau de la ei? Taxa parca e 30 lei, sper sa nu ma insel...

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 09 Apr 2011, 21:04

Stai llinistit ca stia si "feugen" cum a reusit sa procure permisele, si mai stie si ca sunt la fel de valabile pe orice ape ca si ale lor . Diferenta e ca ei au incercat sa faca ceva (cei din Banat) fara a cere multiubitul TARIF! La fel si cei din APC 21 fata de care am un deosebit respect.[/quote]

Salut,
Am o intrebare scurta si la obiect : cum DRQ facem sa pescuim linistiti? - am fost la AJVPS - Cj sa procur permis ANPA si imi spune de acolo ca tre obligatoriu sa platesc si cotizatie de membru ca altfel nu imi da permis ANPA + ca o noutate spun ca si-au impartit apele intre agentii (este hotararea celor din Alba) insa eu stiam ca anul trecut puteam pescui pe toate apele cu ANPA exceptie Dunare; Marea Neagra , Delta si cele private.
Ma poti lamuri ce e cu "tampenia" de anul asta/ - sau nu stii...
Fir intins!

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 09 Apr 2011, 21:06

ba,da .pe la sfarsitul lunii elibereaza si pentru persoane fizice dupa ce se achita de "obligatiile "fata de asociatii asta a zis un tip de la sediul ANPA .

Salut,
Am o intrebare scurta si la obiect : cum DRQ facem sa pescuim linistiti? - am fost la AJVPS - Cj sa procur permis ANPA si imi spune de acolo ca tre obligatoriu sa platesc si cotizatie de membru ca altfel nu imi da permis ANPA + ca o noutate spun ca si-au impartit apele intre agentii (este hotararea celor din Alba) insa eu stiam ca anul trecut puteam pescui pe toate apele cu ANPA exceptie Dunare; Marea Neagra , Delta si cele private.

Fir intins!

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 09 Apr 2011, 21:09

aberatii.
permisele se elibereaza de la inceput si pt persoane fizice, numai ca trebuie sa soliciti acest lucru si sa mergi sa il ridici
nu ca mi's dragi cei de la ANPA, dar totusi sa respectam adevarul si sa reflectam realitatea

Salut,
Costul pentru a pescui "linistit" pe 2-3 lacuri si o portiune scurta de rau- ses este de aprox 80 ron ...
Fir intins!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2011, 21:40

Ieri, 08.04.2011, Curtea de apel Alba a dispus desfiintarea registrului de evidenta al asociatiilor de pescari sportivi de la ANPA si pe cale de consecinta toate autorizatiile eliberate vor fi anulate. Pescuitul va redeveni valabil in toate habitatele naturale, fara a mai plati bir la AJVPS-uri. http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... MDAxMzM0MA**

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 09 Apr 2011, 21:48

apsalba scrie:...Pescuitul va redeveni valabil in toate habitatele naturale, fara a mai plati bir la AJVPS-uri....
...la anu' si ...la multi ani !
:lol:

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 10 Apr 2011, 09:15

apsalba Ieri, 08.04.2011, Curtea de apel Alba a dispus desfiintarea registrului de evidenta al asociatiilor de pescari sportivi de la ANPA si pe cale de consecinta toate autorizatiile eliberate vor fi anulate. Pescuitul va redeveni valabil in toate habitatele naturale, fara a mai plati bir la AJVPS-uri. http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... MDAxMzM0MA**

Salut,

Sa inteleg ca de maine pot merge la aceeasi agentie in Cluj si sa zic ca trebuie sa elibereze permis ANPA -in baza a ceea ce este mai sus, fara sa fiu obligat sa achit si taxa de membru.
Mai am o intrebare: cat costa ?(cat ar trebui sa ceara pentru permis ANPA), si daca se poate pescui cu permisul ANPA anul acesta pe lacul BELIS fara sa mai achit si la RNP sau AVJPS sau altele taxa de pescuit pe Belis..

Multumesc anticipat de raspuns!

Fir intins!

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 10 Apr 2011, 09:38

Sa nu crezi toate bazaconiile lui FFFF. Permisul costa de 2 ani 30 lei la trezorerie. FFFF ia dat in judecata pentru ca nu mai avea nici o sansa de supravietuire, adica furat, cu toate datoriile la fisc, asa cum scra cineva pe acest forum.

Scrie răspuns