PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 17 Mar 2011, 20:14

feugen scrie:Dar cum a reusit sa procure si sa distribuie permisele de pescuit daca nu avea autorizatie?! :lol:
a castigat un proces cu ANPA-ul (acesta din urma fiind obligat sa-i elibereze un anumit numar de permise), iar pronuntarea sentintei a fost dupa schimbarea legislatiei.

dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 17 Mar 2011, 21:51

boistean scrie:
feugen scrie:Dar cum a reusit sa procure si sa distribuie permisele de pescuit daca nu avea autorizatie?! :lol:
a castigat un proces cu ANPA-ul (acesta din urma fiind obligat sa-i elibereze un anumit numar de permise), iar pronuntarea sentintei a fost dupa schimbarea legislatiei.
Stai llinistit ca stia si "feugen" cum a reusit sa procure permisele, si mai stie si ca sunt la fel de valabile pe orice ape ca si ale lor . Diferenta e ca ei au incercat sa faca ceva (cei din Banat) fara a cere multiubitul TARIF! La fel si cei din APC 21 fata de care am un deosebit respect.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 17 Mar 2011, 23:25

Dumitrescu Iancu scrie:
taicanoe scrie:
Dumitrescu Iancu - Mda...Ma asteptam,totusi la un raspuns mai inteligent...Nu-ti trebuie atatea pretexte ca sa pescuiesti gratis:o faci pe riscul tau si gata!
Cand o sa dai si tu aproape 100 euro pe doua permise (fara taxele pe care le mai platesc prin Ungaria sau Austria) atunci sa-ti permiti replici din astea inteligente.

Cu chestia asta chiar m-ai dat gata-taxele in Austria si Ungaria! :lol: M-am lamurit!Hai,fir intins!
Nene Iancule , ne-am lamurit mai multi in timp . Enjoy the club ! :D :D :D
taicanoe scrie: Andrei cu niste ochelari polarizanti se poate rezolva problema. :lol:
Frumos !!! Nici nu-mi dau seama daca e un sfat pe bune , venit de la un atoatecunoscator , sau e un bullshit de incercare de-a posta intr-o maniera spirituala . :shock: :shock: :shock: Oricum , problema nu se rezolva usor . E pe viata .......

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 18 Mar 2011, 16:20

Ar fi bine sa-ti vezi de traista / plasa ta si sa nu te mai bagi in treburi care-ti depasesc puterea de intelegere.
S'altare și bunăstare !

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 18 Mar 2011, 16:28

usor ,usor..ajungem la capacitatea de 100% site de "intepaturi".
Oare de ce nu( mai) posteaza cei care chiar au ceva de zis in pescuit..indiferent de tema...legislatie,tehnica ,echipament etc.
Parca sa pierdut si umorul ala fin de altadata...pacat.
Din ce vad rubrica de vanzari/cumparari e cea mai cautata :lol: .Oare nu pune pe ganduri administaratia?
Scuze de of topic.Scuze!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 18 Mar 2011, 16:51

Fario_nebunu scrie:Voi sunteti 100% siguri ca ANPA nu elibereaza si in Bucuresti permise? Au sediul in Ministerul Agriculturii
ba,da .pe la sfarsitul lunii elibereaza si pentru persoane fizice dupa ce se achita de "obligatiile "fata de asociatii asta a zis un tip de la sediul ANPA .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 19 Mar 2011, 20:20

taicanoe scrie:Ar fi bine sa-ti vezi de traista / plasa ta si sa nu te mai bagi in treburi care-ti depasesc puterea de intelegere.
:lol: :lol: :lol:

Pot .... sa te ating ???
.........................

Resita , esti insipid ! Ai o idee fixa cu traista mea , idee inoculata de handicapatu' ala de te modereaza in alta parte ( asta-i un mare semn de intrebare : cum te poti lasa MODERAT de un incult bolnav ???) . Sau ai un oaresce complex vis-a-vis de pestele capturat de mine si amicii mei ?

Tu nu esti capabil sa vezi ca povestea aia e stinsa demult ? :shock: :shock: :shock:

Am crezut c-ai o problema . Asa e . Problema ta este ca ai un stol de probleme ! Enjoy Cavou.info unde stim ca esti o voce de fier , esti ascultat cu bale la gura si lasa-i aici pe cei ce realmente au ceva de spus , ceva ce pe multi dintre cititori chiar ii intereseaza . Stim ca aveti ( voi , ..... cei de p-acolo ) alte sfere de interese , insa noi . ..... foarte multi , mai multi decat iti poti imagina , ascultam cu mare placere si incredere ce-are de spus domnia sa Iancu Dumitrescu .

Ia-o-n linie aeriana catre poligonul circular cu forma romboida , catre testerul de lipsa de umor si spiritualitate , catre .... ce ai tu chef . Lasa-l pe nea Iancu sa zica , ...... fiindca le zice bine ( te-a cam afectat utilizarea ..... aluia ) :wallbash:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 22 Mar 2011, 17:06

modigliani - Pot .... sa te ating ???
Mai bine nu ... ca nu vrea sa ma pricopsesc cu vreo iritatie de la vreo muscatura de paduche.
Ce te f _ t e pe tine grija unde postez eu ? de asta nu poti dormi noaptea ?
cum te poti lasa MODERAT de un incult bolnav ???)
Vad ca te cam deranjeaza ca ti-a facut "un incult bolnav" publice maretele fapte de vitejie pescareasca.
Cat de talamb poti sa fi sa te bagi ca muscancurul calului intrun razboi care nu te privea ... pai daca te-ai bagat acum suporta consecintele.

Am mari complexe fata de marlitele prinse de tine si bagate la plasa aia galbena :lol:
Cand o sa prinzi tu pesti rapitori cati am eliberat eu poate ma gandesc daca sa te bag in seama sau nu.
Pana atunci "ciocu mic si joc de glezne".
S'altare și bunăstare !

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 02 Apr 2011, 07:59

Daca-ti iese,promit ca-ti fac eu o ancora nou-nouta :lol: Pe langa :bere:

Se face vreo competitie in acest sens? - sau doar vreo claca :D

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 04 Apr 2011, 11:55

In sfarsit am iesit din randul braconierilor acum cand incepe prohibitia. 50 ron a fost "pachetul" anpa+acces anual pe apa. De bucurie ma duc chiar maine dupa clean....pardon stiuca.... :D
RX6 & Daiwa SS owner!

Scrie răspuns