PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
alinushus
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alinushus » 06 Apr 2011, 10:09

A inceput eliberarea permiselor ANPA si catre persoanele fizice la filialele ANPA. Astazi 06.04.2011 am ridicat permisul de la sediul ANPA Giurgiu.
Cost 30ron platiti la trezoreria Giurgiu
Alin

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 06 Apr 2011, 10:35

F misto. Bravo. Poate dau si eu o fuga saptamana viitoare si fac si o pescuiala :D
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 06 Apr 2011, 17:27

alinushus scrie:A inceput eliberarea permiselor ANPA si catre persoanele fizice la filialele ANPA. Astazi 06.04.2011 am ridicat permisul de la sediul ANPA Giurgiu.
Alin
aberatii.
permisele se elibereaza de la inceput si pt persoane fizice, numai ca trebuie sa soliciti acest lucru si sa mergi sa il ridici
nu ca mi's dragi cei de la ANPA, dar totusi sa respectam adevarul si sa reflectam realitatea

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 06 Apr 2011, 17:48

adiwolf scrie:
alinushus scrie:A inceput eliberarea permiselor ANPA si catre persoanele fizice la filialele ANPA. Astazi 06.04.2011 am ridicat permisul de la sediul ANPA Giurgiu.
Alin
aberatii.
permisele se elibereaza de la inceput si pt persoane fizice, numai ca trebuie sa soliciti acest lucru si sa mergi sa il ridici
nu ca mi's dragi cei de la ANPA, dar totusi sa respectam adevarul si sa reflectam realitatea
Adi, nu ai dreptate. Poate ca de la anul va fi asa cum spui tu. Permisele pe 2011 se elibereaza catre persoane fizice numai dupa ce se incheie operatiunea de eliberare a autorizatiilor de pescuit. Este si un anunt in acest sens pe site-ul ANPA. Probabil ca au terminat cu autorizatiile pentru asociatii si de acum se elibereaza permisele si catre persoanele fizice.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 06 Apr 2011, 17:53

Ma lasi??
la noi in Valcea se distribuie exact de la inceput, nu vad de ce draqu am fi noi mai cu mot.
eu personal il am de aproape 3 saptamani

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 06 Apr 2011, 18:19

acum doi ani permisele pentru Bucuresti,Prahova ,Ilfov ,parca si Giurgiu si eliberau la sediul ANPA din Buftea.nu va inchipuiti ce a fost acolo.anul asta pentru Bucuresti se elibereaza la sediul ANPA din Giurgiu ,iar ,nu stiti cei acolo.ma refer exclusiv la cei care vor sa-l procure ca persoane fizice.
te kkci pe ea de cerere.nu-ti da intaietate.asa ca ...poate prin alte parti sunt mult mai putine cereri din partea "independentilor"

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 06 Apr 2011, 21:17

sory,
deh Bucurestiul e capitala deci are un statu aparte, o situatie mai speciala :D
si bag mana in foc ca sunt infinit mai multe cereri de eliberare permise la liber decat in bucuresti

da mergeti domne si ii strangeti de oua, nu isi pot bate joc de voi la infinit

alinushus
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alinushus » 07 Apr 2011, 07:05

aberatii.

Nu-s aberatii, eu am intrebat saptanmanal daca elibereaza pt persoane fizice si am primit numai raspuns negativ, cel putin asa a fost la Giurgiu, chiar dateau de inteles ca ar fi mai bine sa ne inscriem intr-o asociatie ca nu se stie daca vor elibera si pt persoane fizice, desi le aratam ca in lege scrie clar. Niste magari, oricum eu ieri eram al 18 permis eliberat in registrul lor.
Alin

http://www.anpa.ro/index.php?v=stire&id=74

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 07 Apr 2011, 15:56

Azi am sunat iar la ANPA sediul central din Buc, la Ministerul Agticulturii si am vorbit cu o cucoana la informatii, am cerut sa aflum cum pot face rost de permis direct de la "sursa" si m-a luat iar cu "mergeti la Giurgiu" asa ca nu mi-am mai putut controla nervii si am trimis-o pe respectiva si institutia aferenta in aia a masii si mi-a crescut tensiunea la 18! Astia merita maine o manifestatis spontana in curte, cu injuraturi si oo stricate, bataie cu jandarmii etc. Sa iasa sclavul de Manaila sa vad cum justifica faptul ca trimite mii de pescari (nu doar din Buc) sa ia permise la Giurgiu! Imi plateste el benzina pana acolo?

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 07 Apr 2011, 16:28

pai pe site-ul ANPA zice ca miercurea elibereaza si la sediul de pe b-dul Carol I.

Scrie răspuns