PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 16 Mar 2011, 21:15

Sa fac un calcul:

Eu sunt din Ploiesti
Daca vreau doar ANPA cred ca nicio asociatie din zona nu mi-l va da fara plata cotizatiei la ei
Asadar trebuie sa merg la Giurgiu
Drumul pana acolo + timp pierdut + nervi = 50 RON , daca nu si mai mult
permis ANPA = 30 RON
asa ca ma inscriu intr-o asociatie dau 80 cu totul si tot acolo ies si nu-mi fac nervi cand o sa vina vre-un control

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 16 Mar 2011, 21:22

Stie cineva cum elibereaza ARBDD permisul pt delta? trebuie anpa pt delta? din ce am vazut anpa nu are NICI o legatura cu administrarea resurselor din delta.
RX6 & Daiwa SS owner!

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 16 Mar 2011, 21:42

sigur nu trebuie ANPA.

in alta ordine de idei, asociatia la care m-am inscris (PP, cea care a luat apele din zona mea) m-a informat ca au incheiat un protocol cu ARBDD si ca membrii ei nu vor plati taxe suplimentare in Delta.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Mar 2011, 21:45

ANPA este obligatoriu pe toate apele publice din Romania.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 16 Mar 2011, 21:56

Vedeti? De asta intreb.....
art 2. practicarea pesucitului bla, bla se face in baza permisului eliberat de ADMINISTRATORUL RESURSEI ACVATICE VII si eliberat de acesta sau de catre asociatiile de pescari sportivi
..................
art9, alin 2: in rezervatia biosferei....practicarea pescuitului se face in baza permiselor de pescuit emise si eliberate de......ARBDD.

Deci?
RX6 & Daiwa SS owner!

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 16 Mar 2011, 22:05

Tavi, pentru mine lucrurile sunt clare, reciprocitatea e obligatorie.

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 16 Mar 2011, 22:50

adiwolf scrie:ANPA este obligatoriu pe toate apele publice din Romania.
Art. 7.
(1) ANPA emite si eliberează autorizaţii de pescuit recreativ/sportiv către asociaţiile de pescan sportivi inscrise în Registrul unic de evidenţă a asociaţiilor de pescari sportivi, care îndeplinesc condiţiile stabilite în prezentul ordin, pentru zonele de pescuit, cu excepţia Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunării", Dunării, Mării Negre şi lacurilor de acumulare unde se practică pescuitul comercial.

Art. 9.
(2) În Rezervaţia Biosferei "Delta Dunării", practicarea pescuitului recreativ/sportiv se face pe baza permiselor de pescuit recreativ/sportiv emise şi eliberate de Administraţia Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunării", cu respectarea reglementarilor in vigoare.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Mar 2011, 23:07

Dan, asta e, nu e musai sa fim de acord.
Sper sa nu ai probleme pe apa.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 17 Mar 2011, 00:07

Voi sunteti 100% siguri ca ANPA nu elibereaza si in Bucuresti permise? Au sediul in Ministerul Agriculturii si un cunoscut a vorbit cu un responsabil acolo, e drept ca il stie personal, si cica a zis ala ca daca se strang 20-30 de cereri cu taxa si ce mai trebuie ar putea sa le aduca el. Oare sa fie adevarat?

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 17 Mar 2011, 11:01

Dumitrescu Iancu - Mda...Ma asteptam,totusi la un raspuns mai inteligent...Nu-ti trebuie atatea pretexte ca sa pescuiesti gratis:o faci pe riscul tau si gata!
Cand o sa dai si tu aproape 100 euro pe doua permise (fara taxele pe care le mai platesc prin Ungaria sau Austria) atunci sa-ti permiti replici din astea inteligente.
Tavi - Daca asociatia a pus panoul se cheama ca si-a facut treaba.
DACA.

multumesc pentru buna intentie de a-mi trimite lista :lol:
luci_t - Si daca vezi pe cineva ca rupe/distruge indicatorul ce faci? Nu intervii?
Nu, nu intervin ... ii fac o poza individului si sun organele abilitate si platite din banii nostrii, sa intervina.
S'altare și bunăstare !

Scrie răspuns