PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 10 Mar 2011, 20:37

APSHD scrie:Daca toti vreti sa primiti permise : gratuite s-au la 30 de lei Asociatiile din ce bani credeti ca vor mai putea realiza obligatiile care le-au fost impuse de ANPA la autorizarea pe care au primito ?????
Daca nu stiti, atunci de ce ati mai cerut ape? Doar pentru a ne acuza la finalul anului ca nu v-ati facut treaba findca nu v-am facut cadou banii nostri? :shock:

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 10 Mar 2011, 20:40

APSHD scrie:Daca toti vreti sa primiti permise : gratuite s-au la 30 de lei Asociatiile din ce bani credeti ca vor mai putea realiza obligatiile care le-au fost impuse de ANPA la autorizarea pe care au primito ?????
Nu stiu sa le fi impus cineva ceva. S-au dus singuri si au jurat ca vor face.

Eu nu ma stiu partas decit la ce am promis eu ca voi face.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Mar 2011, 20:40

.......Intreb si eu ,o asociatie ,poate accesa fonduri europene pentru ecologizare si populari??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 10 Mar 2011, 20:56

APSHD scrie:..... obligatiile care le-au fost impuse de ANPA la autorizarea pe care au primito ?????
dar cine a obligat asociatiile sa ceara autorizarea? Sau care e scopul unei asociatii?
un singur reprezentant al unei asociatii, a venit aici pe forum si a zis ceva de genu: "nu putem cere inca nimic, pt ca nu am oferit nimic" Vorbesc de cezar.ch

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 10 Mar 2011, 22:13

Indian Larry scrie:

Pana acum n-au fost aceleasi obligatii ? Au facut ceva ? La asociatii ma refer . :shock: Au facut ? Daca da , ce ?
Noi la Pascani am incercat sa facem ceva in cei doi ani de la infiintare....poti vedea aici: http://prietenipescaripascani.ro/forum/ ... c,4.0.html

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 10 Mar 2011, 22:35

semlecangheorghe scrie:.......Intreb si eu ,o asociatie ,poate accesa fonduri europene pentru ecologizare si populari??
Nu.
Din ce stiu nu (ar) exista asemenea fonduri.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 10 Mar 2011, 23:20

Domnilor citesc acest topic zilnic din 28.01.2011 de cand a aparut ORDONANTA 15 si credetima ca mi-a facut scarba sa intervin pana acum cand am ajuns la tensiune 400/200.
Este foarte usor sa bati in tastatura in spatele unui user name necunoscut si sa scri numai aberatii, fara sa ai bunul simt sa citesti si sa intelegi aceasta ORDONANTA.
Aveam in scoala primara un profesor care spunea ca isi da seama cat de prost este un elev dupa cum intreaba :twisted:
Se pare ca majoritatea (exceptia intareste regula) si imi pare rau pentru cei de buna credinta, toti a-ti f...te si nu a-ti plati :twisted:
Nu va este rusine :?: Va plangeti ca niste domnisoare batrane ca sunteti ne f....tu...te :?: Daca nu controleaza braconierii ii bai, daca vine si va controleaza pe voi ii bai de ce pe voi, daca se poate sa luati permise de pescuit direct de la ANPA cu numai 30 lei (2,5 pachete tigari/an) dar mergeti la orice balta privata si platiti 50 lei pe zi si sunteti foarte fericiti chiar daca nu prindeti nimic.
Nu sustin aceasta ORDONANTA 15/28.01.2011 care este facuta pentru d-l Selaru ca sa DETINA MONOPOLUL AGVPS asupra pescuitului din Romania si sa vedeti atunci cotizatii de membru (100-300 euro/an) iar noi pescarii o sa fim tot pe locul doi fata de vanatori :twisted:

..... obligatiile care le-au fost impuse de ANPA la autorizarea pe care au primito ?????

dar cine a obligat asociatiile sa ceara autorizarea? Sau care e scopul unei asociatii?
un singur reprezentant al unei asociatii, a venit aici pe forum si a zis ceva de genu: "nu putem cere inca nimic, pt ca nu am oferit nimic" Vorbesc de cezar.ch
semlecangheorghe
MesajTrimis: Joi 03 10, 2011 8:40 pm Titlul subiectului:
.......Intreb si eu ,o asociatie ,poate accesa fonduri europene pentru ecologizare si populari??
Ioan S.
MesajTrimis: Joi 03 10, 2011 8:40 pm Titlul subiectului:
APSHD a scris:
Daca toti vreti sa primiti permise : gratuite s-au la 30 de lei Asociatiile din ce bani credeti ca vor mai putea realiza obligatiile care le-au fost impuse de ANPA la autorizarea pe care au primito ?????

Nu stiu sa le fi impus cineva ceva. S-au dus singuri si au jurat ca vor face.

Eu nu ma stiu partas decit la ce am promis eu ca voi face.
MihaiV
MesajTrimis: Joi 03 10, 2011 8:37 pm Titlul subiectului:
APSHD a scris:
Daca toti vreti sa primiti permise : gratuite s-au la 30 de lei Asociatiile din ce bani credeti ca vor mai putea realiza obligatiile care le-au fost impuse de ANPA la autorizarea pe care au primito ?????

Daca nu stiti, atunci de ce ati mai cerut ape? Doar pentru a ne acuza la finalul anului ca nu v-ati facut treaba findca nu v-am facut cadou banii nostri? Shocked
Indian Larry
MesajTrimis: Joi 03 10, 2011 8:13 pm Titlul subiectului:
APSHD a scris:

Pana acum n-au fost aceleasi obligatii ? Au facut ceva ? La asociatii ma refer . Shocked Au facut ? Daca da , ce ?
geppetto
MesajTrimis: Joi 03 10, 2011 8:12 pm Titlul subiectului:
APSHD a scris:
din ce bani credeti ca vor mai putea realiza obligatiile care le-au fost impuse de ANPA la autorizarea pe care au primito ?????

Asta are sansele sa ramana cea mai buna gluma pe 2011. Defapt nu pot sa sper ca mi se va mai parea ceva amuzant de acum incolo, postarea asta m-a maturizat complet.
aZu
MesajTrimis: Joi 03 10, 2011 8:04 pm Titlul subiectului:
APSHD imi place rationamentul tau!
Sa inteleg ca pana acum asociatiile s-au spetit cu munca , si acum ne-am trezit noi sa-i lasam brusc fara venituri?
In afara de cateva asociatii "private" , n-a facut nimeni nimic in ultimii 20 de ani pentru pescarul sportiv, le-au placut doar banii incasati si mai putin munca.
APSHD
MesajTrimis: Joi 03 10, 2011 7:46 pm Titlul subiectului:

Daca tot vreti sa aflati adevarul APSHD a fost una din asociatiile din Romania care a negociat la sange (si la ora 00.00 noaptea) si a renuntat la cateva zone din jud. HD sa nu moara AJVPS HD in shimbul renuntarii AJVPS-urilor din alte judete unde detineau MONOPOLUL sa primeasca zone si alte asociatii care nu aveau nici o sansa in fata AJVPS-urilor.
AGVPS si AJVPS-urile sunt ca si MARELE SINDICAT din RSR UGSR care detine PATRIMONIUL OAMENILOR MUNCII si concureaza cu niste asociatii amarate infiintate de cativa ani pentru care este un efort deosebit sa-si achizioneze birotica, mijloace de transport, dotare tehnica si logistica, angajati si de la care asteptati sa revolutioneze pescuitul din ROMANIA (sa controleze, dar nu pe noi,sa populeze cu peste , dar nu din banii nostri,sa igienizeze raurile cu elevi nu cu noi care ne c..a...c...a..m. pe locuri de cate ori iesim la pescuit, si daca se poate sa intre in apa sa ne si traga :twisted: )
In citatele de mai sus v-am dat numai cateva exemple de ipocrizie fiindca ar fi trebuit sa umplu pagini intregi cu exemle (iertare pentru cei pe care i-am surprinns in exemplu) DAR VA INTREB :?: daca unul dintre voi a-ti scos 1 leu din buzunar penru binele pescuitului din ROMANIA sau a-ti consumat vreun impuls telefonic (care este gratis) pentru a suna la 112 sa anuntati acte de braconaj
Este democratie, si libertatea de exprimare :D :oops: dar in loc sa bateti in tastatura aberatii, mai bine informativa inainte, e foarte usor avand internet sa cititi cateva LEGI, ORDONANTE, ORDINE care sunt scrise in limba romana si nu-ti ia mai mult de cateva minute sa te informezi, fara prea multe interpretari avocatesti pe care ni le explica domnul profesor faneeeee popesco :twisted:
PS :Cred ca mi-am facut foarte multi "prieteni" cu ce am scris, dar nu m-am putut abtine :!: Sper ca din 26.03 2011 sa mergeti la stiuca, iar de acum pana in 04.04.2011, si dupa 02.06.2011 sa ne vedem pe malul """APII"" sa nu mai aveti timp sa uzati tastele calculatorului, pana la anul :twisted:
PSS:Este pacat de la DUMNEZEU sa va luati de niste oameni ca APSHD cand il aveti pe nea faneeee sau pe gerula :twisted: :twisted: :twisted:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 11 Mar 2011, 00:29

Tipar ranit a spus:
DAR VA INTREB daca unul dintre voi a-ti scos 1 leu din buzunar penru binele pescuitului din ROMANIA sau a-ti consumat vreun impuls telefonic (care este gratis) pentru a suna la 112 sa anuntati acte de braconaj ...

O sa incerc sa va raspund la partea cu 112...Daca a-ti fi citit postarile de pe acest forum,a-ti fi vazut destui useri ce au sunat la acest nr.de telefon.Chiar si eu am facut-o,iar apelul intr-adevar a fost verificat de un echipaj al politiei.Dar la fel de adevarat ,din ce am citit pe aici,ca de multe ori cei care trebuiau sa-si faca treaba nu si-au facut-o.
Revenind la acel 1 leu de care intrebati,cu scuzele de rigoare nu pot sa va raspund decat tot printr-un citat de-al dvs.:
Aveam in scoala primara un profesor care spunea ca isi da seama cat de prost este un elev dupa cum intreaba
O seara buna.

pityu
veteran
veteran

Permise 2011

Mesaj de pityu » 11 Mar 2011, 00:30

Asociatiile despre care vorbiti (fie AGVPS, fie independente) sunt asociatii de PESCARI. Un singur om nu are dreptul sa faca ASOCIATIE DE PESCARI. Conform OUG nr.26/2000 (Legea asociatiilor si Fundatiilor!) e nevoie de un minim de 3 membrii fondatori, la care apoi pot adera oricat de multi membrii doresc.
Daca pescarii si-au facut asociatii si s-au dezvoltat, este urmarea fireasca a regulii conform careia, unde-s multi puterea creste. E dreptul lor constitutional la libera asociere.
In alta ordine de idei:
O asociatie de pescari = o forma organizata a activitatii de pescuit recreativ/sportiv.
Lipsa unei organizari (pescari neorganizati) = activitate haotica, scapata de sub control
Oricat de mult va veti dori haosul, activitatile organizate (oricare ar fi ele) intotdeauna vor fi superioare celor individuale (neorganizate).
Nu vrea nimeni sa va oblige sa va asociati impotriva vointei voastre, dar nici nu va da dreptul nici o lege sa atacati zi de zi asociatiile si sa le ponegriti dupa bunul vostru plac. Daca faceti asta, o faceti pe propria raspundere, pana cand intr-o zi va veti gasi nashul si va zic cu mana pe inima, ca va va fi infinit mai greu ca indivizi sa va luptati in instanta cu o intreaga asociatie de .. indivizi.
Lasati va rog asociatiile in pace sa-si faca treaba ! Daca au sarit calul si aveti dovezi clare impotriva lor, e cu totul altceva. Mergeti si va faceti dreptate in instanta. Aici pe forum se discuta de obicei la modul constructiv (sau cel putin asa ar trebui!). Atacurile la persoana (fie fizica, fie juridica) nu va vor aduce nici un rezultat, iar laude si aplauze, cu atat mai putin.
Daca am face cu totii cel putin atat cat a facut APSHD pentru pescuit, ape si pesti, am fi ... hat-departe. Luati-va fiecare permise de unde vreti (ANPA sau asociatii) si mai lasati certurile inutile, ca nu aduc bine nici de o parte si nici de cealalta.
Scuzati-mi interventia (poate prea raspicata) si va rog sa reveniti la subiectul topicului, initiat chiar de ... APSHD.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Mar 2011, 07:27

Brae Tipar ranit da cu mine ce avusesi?? :shock: :shock: Io am intrebat asa, pt cultura mea generala,de fonduri..Ce am zis io, de te-am suparat asa??Imi pusesem intrebarea cit ar costa sa pui pe picioare o puielnita de pesti ,ca pe alea naturale le-a distrus ,printre altele ,balastierele lu nen-tu Fane...Io-te domle ...mai putin si ne omorim unii pe altii...Nu stiu cine ii ne..................,.cum scrise-si mai sus...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns