Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Ioan S.
- veteran

aZu scrie:Ioan S. scrie:aZu scrie:Se poate cumpara doar permisul ANPA separat?
Da, de la ANPA.

Am sunat azi la anpa si mi s-a raspuns ca au instructiuni sa nu elibereze permise la persoane fizice.
Totusi, voi cum ati reusit sa le procurati?
Am solicitat permisul de pescuit in scris inca din 22.02.2011 (am atasat la cerere: copie CI si copie chitanta de la trezorerie).
Eu nu ma grabesc, timpul trece si in maxim 30 zile va trebui sa primesc raspunsul.
Raspunsul ANPA va trebui sa fie in scris si in conformitate cu legislatia in vigoare.

-
toni f
- veteran

ok, cezar, multumesc din nou
stam de vorba luni ....
voi fi braconier numai pt pescuitul de maine si poimaine

-
aZu
- utilizator constant

Ioan S. scrie:aZu scrie:Ioan S. scrie:
Da, de la ANPA.

Am sunat azi la anpa si mi s-a raspuns ca au instructiuni sa nu elibereze permise la persoane fizice.
Totusi, voi cum ati reusit sa le procurati?
Am solicitat permisul de pescuit in scris inca din 22.02.2011 (am atasat la cerere: copie CI si copie chitanta de la trezorerie).
Eu nu ma grabesc, timpul trece si in maxim 30 zile va trebui sa primesc raspunsul.
Raspunsul ANPA va trebui sa fie in scris si in conformitate cu legislatia in vigoare.

Eheee.... pana raspund astia, pana mai scriu si permisul.... vine vara.
Eu ma cam grabesc fink vreau sa mai prind cateva partide de pescuit la prut inainte de prohibitie.
-
Ioan S.
- veteran

aZu scrie:
Eheee.... pana raspund astia, pana mai scriu si permisul.... vine vara.
Eu ma cam grabesc fink vreau sa mai prind cateva partide de pescuit la prut inainte de prohibitie.
Fiecare face cum crede ... eu prefer permis de pescuit eliberat de ANPA + taxa de acces pe zona de pescuit Prut.

-
lucky_51
- veteran

[quote="cezar.ch"]
- supravegherea calitatii apei;
-
- din sponsorizarile unor agenti economici puternici (va inchinati daca aflati cati mari patroni si lideri de sindicat, ca sa nu mai vorbesc de politicieni, au palate si vile pe acolo; nu ne vom rusina sa le batem la usa)
Ne si gandim cate fonduri se vor strange cand le ve-ti bate in poarta si le ve-ti spune,, domnule gardul d-voastra e pe spatiul asociatiei noastre si impiedica pescarii nostrii sa pescuiasca, ba mai mult si haznaua vi se revarsa si ne polueaza apa"

-
APSHD
- veteran

Daca toti vreti sa primiti permise : gratuite s-au la 30 de lei Asociatiile din ce bani credeti ca vor mai putea realiza obligatiile care le-au fost impuse de ANPA la autorizarea pe care au primito ?????
-
aZu
- utilizator constant

APSHD imi place rationamentul tau!
Sa inteleg ca pana acum asociatiile s-au spetit cu munca , si acum ne-am trezit noi sa-i lasam brusc fara venituri?
In afara de cateva asociatii "private" , n-a facut nimeni nimic in ultimii 20 de ani pentru pescarul sportiv, le-au placut doar banii incasati si mai putin munca.
-
geppetto
- veteran

-
APSHD scrie:din ce bani credeti ca vor mai putea realiza obligatiile care le-au fost impuse de ANPA la autorizarea pe care au primito ?????
Asta are sansele sa ramana cea mai buna gluma pe 2011. Defapt nu pot sa sper ca mi se va mai parea ceva amuzant de acum incolo, postarea asta m-a maturizat complet.
-
ranga
- veteran

APSHD scrie:Daca toti vreti sa primiti permise : gratuite s-au la 30 de lei Asociatiile din ce bani credeti ca vor mai putea realiza obligatiile care le-au fost impuse de ANPA la autorizarea pe care au primito ?????
Pana acum n-au fost aceleasi obligatii ? Au facut ceva ? La asociatii ma refer .

Au facut ? Daca da , ce ?