Permisele ANPA costa 30 lei (intreg), 10 lei (studenti, elevi), 0 lei pensionari. Probabil, diferenta de 5 lei o constituie cotizatia 2011 sau taxa de acces si trebuie evidentiata ca atare pe chitanta.vasy pescaru scrie:A.J.V.P.S. Braila a inceput sa dea permise la urmatoarele preturi:intreg=35lei,elevi-studenti=15,pensionari=5lei. Cu permisul poti pescui in Dunare,Siret,Buzau si in toate canalele aferente. Astazi 09.03.2011
PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- andriipopa75
- veteran
asa cum s-a aratat mai sus, teoretic poti cumpara de la anpa direct permisul sau sa-l iei de la asociatii fara a te obliga la vreo afiliere.
practic, anpa inca nu le elibereaza catre persoane fizice iar asociatiile care au cartoane le-au platit in avans si nu vor sa le dea doar cu 30 lei .
pentru cine poate sa mai rabde, cred ca dupa 15 martie o sa se poata ridica direct de la anpa .
Ideea ca sunt putine locatii anpa in tara si daca iei in calcul drumul, atunci 5-10 lei ceruti de intermediari nu sunt prea mult.
practic, anpa inca nu le elibereaza catre persoane fizice iar asociatiile care au cartoane le-au platit in avans si nu vor sa le dea doar cu 30 lei .
pentru cine poate sa mai rabde, cred ca dupa 15 martie o sa se poata ridica direct de la anpa .
Ideea ca sunt putine locatii anpa in tara si daca iei in calcul drumul, atunci 5-10 lei ceruti de intermediari nu sunt prea mult.
Din municipiul Giurgiu, de la centrul ANPA pentru zona Muntenia.toni f scrie:guys, din ce m-am lamurit eu pana acum, chiar nu am unde sa ma duc si sa-mi iau un ANPA simplu ...
imi poate zice cineva, unde as putea sa-mi iau un cartonel anpa, pana vineri inclusiv, fara afiliere la vreo asociatie?
ca idee, sunt bucurestean ...
Adresa este str.Ghizdarului nr.1-3; este pe la marginea orasului, aproape de iesirea spre Zimnicea.
Este bine sa dati un telefon inainte, ca sa nu faceti drumul degeaba, deoarece se pare ca inca nu s-au organizat ca sa elibereze si la "individuali".
-
- utilizator nou
multumesc frumos cezar, apreciez ...
deci ma bucur maxim ....
sincer, as fi luat de la voi, dar am vazut la voi pe forum ca sunteti short cartonase, si ca intai dati la membri, si dupa la cei nou veniti ... fair enough, dar nu ma aranjeaza pe mine ...
iar de la anpa direct nu pot lua ...
genial ...
anul asta voi fi braconier ...
deci ma bucur maxim ....
sincer, as fi luat de la voi, dar am vazut la voi pe forum ca sunteti short cartonase, si ca intai dati la membri, si dupa la cei nou veniti ... fair enough, dar nu ma aranjeaza pe mine ...
genial ...
Nu vreau sa devii braconier din cauza noastra !toni f scrie:multumesc frumos cezar, apreciez ...
deci ma bucur maxim ....
genial ...

Mai ales ca nici "short" nu mai suntem, pentru ca permisele celor inscrisi pana la aparitia permiselor ANPA au fost deja rezolvate, iar de luni vom lucra "la zi". Daca nu apareau asa tarziu ANPA, n-am fi avut restante, dar...asta este !
include si tariful de acces ?
salut, 35 lei include si tariful de acces in zona de pescuit ?vasy pescaru scrie:A.J.V.P.S. Braila a inceput sa dea permise la urmatoarele preturi:intreg=35lei,elevi-studenti=15,pensionari=5lei. Cu permisul poti pescui in Dunare,Siret,Buzau si in toate canalele aferente. Astazi 09.03.2011