PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 09 Mar 2011, 10:03

andrei-ovidiu scrie:L-am primit si eu ieri. 30 lei cartonul ANPA valabil pe 2011 cu valabilitate de luni 14.03.2011 :wink:
Bravo dom'le ai pile la Panaitescu (asta este inspectorul ANPA pe judet)

sorine,
la noi costa 30lei permisul ANPA fara inscrieri in asociatii.
defapt ajvps este singura autorizata, dar nu detine decat 20km de Olt de la Raul vadului la Cornet, restul fiind ape libere datorita pescuitului comercial ce se practica pe lacurile de acumulare.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 09 Mar 2011, 10:09

Aaa, da, am uitat Adi ca aveti km intregi unde puteti pescui doar cu permis anpa... :)
No atunci fir intins sa aveti :wink:
Numa' bine.

aZu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aZu » 09 Mar 2011, 10:23

Se poate cumpara doar permisul ANPA separat?

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 09 Mar 2011, 10:50

aZu scrie:Se poate cumpara doar permisul ANPA separat?
Da, de la ANPA. :wink:

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 09 Mar 2011, 11:18

Teoretic, conform legii, si de la asociatii (Art.8 (1) Asociaţia de pescari sportivi care obţine autorizaţie de pescuit recreativ/sportiv are următoarele obligaţii:
• să elibereze permisele de pescuit recreativ/sportiv către pescari, în condiţiile legii, fără perceperea de taxe suplimentare
;)
dar ma indoiesc ca asociatiile vor elibera aceste permise fara cotizatie (sau, ma rog, marea lor majoritate)

vasy pescaru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de vasy pescaru » 09 Mar 2011, 12:01

Pescari, AJPS Galati vinde permise de pescuit in Galati la pretul de 80 lei iar filiala AJPS Braila care apartine tot de AJPS GALATI vinde la pretul de 38 lei, deci nu este o discriminare fata de membrii galateni? Ce nu spun acesti ,,Domni" ca la Braila pescari lor pot pescui doar pe Calmatui . La Galati membri lor pot pescui pe: Dunare,Prut,si canalele aferente acestor ape,pe Siret,Buzau Dunare se poate pescui doar cu permis de membru de la A.J.V.P.S Braila. Dragi pescari Galateni scoate-ti permis de la AJPS GALATI FILIALA BRAILA si puteti pescui in Prut ,Dunare cu doar 38 lei in loc de 80 lei. Permisele scoase la Braila sunt valabile si in Galati doar ca sunt mai ieftine cu 52 lei deoarece sunt emise tot de AJPS Galati.

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 09 Mar 2011, 12:41

AVPS Iasi a inceput sa elibereze permise de pescuit pe 2011 de azi 9 martie 2011. Pret intreg 100 lei iar pensionari 25 lei

vasy pescaru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de vasy pescaru » 09 Mar 2011, 13:17

A.J.V.P.S. Braila a inceput sa dea permise la urmatoarele preturi:intreg=35lei,elevi-studenti=15,pensionari=5lei. Cu permisul poti pescui in Dunare,Siret,Buzau si in toate canalele aferente. Astazi 09.03.2011

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 09 Mar 2011, 13:39

boistean scrie:
Teoretic, conform legii, si de la asociatii (Art.8 (1) Asociaţia de pescari sportivi care obţine autorizaţie de pescuit recreativ/sportiv are următoarele obligaţii:
• să elibereze permisele de pescuit recreativ/sportiv către pescari, în condiţiile legii, fără perceperea de taxe suplimentare
;)
dar ma indoiesc ca asociatiile vor elibera aceste permise fara cotizatie (sau, ma rog, marea lor majoritate)
Cel putin, aici lucrurile sunt clare; poti procura permis ANPA:

a) direct de la centrele zonale (Constanta, Giurgiu, Craiova, etc).Platesti ANPA cu 30/10/0 lei, dupa cazul fiecaruia.
b) prin asociatiile de pescari legal constituite, detinatoare de autorizatii de pescuit recreativ/sportiv. Acestea procura aceste permise pentru membrii lor, platitori de cotizatie.

Exemplu pentru bucuresteni:
- ori mergeti la Giurgiu, la sediul ANPA si va luati permis ANPA, ca individuali,
- ori adoptati varianta b), adica va inscrieti la o asociatie, platiti o cotizatie si se ocupa asociatia mai departe.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 09 Mar 2011, 13:41

guys, din ce m-am lamurit eu pana acum, chiar nu am unde sa ma duc si sa-mi iau un ANPA simplu ...

imi poate zice cineva, unde as putea sa-mi iau un cartonel anpa, pana vineri inclusiv, fara afiliere la vreo asociatie?

ca idee, sunt bucurestean ...

Scrie răspuns