Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
APSHD
- veteran

Tipar ranit scrie:
Daca tot vreti sa aflati adevarul APSHD a fost una din asociatiile din Romania care a negociat la sange (si la ora 00.00 noaptea) si a renuntat la cateva zone din jud. HD sa nu moara AJVPS HD in shimbul renuntarii AJVPS-urilor din alte judete unde detineau MONOPOLUL sa primeasca zone si alte asociatii care nu aveau nici o sansa in fata AJVPS-urilor.
PSS:Este pacat de la DUMNEZEU sa va luati de niste oameni ca APSHD cand il aveti pe nea faneeee sau pe gerula

Foarte putini stiu despre actiunile mele in cadrul atribuirii de Autorizatii , dar sunt multumit ca am putut ajuta Asociatii din Arad si Alba pentru a obtine si ele Autorizatii .
Ca ultima noutate luni sunt invitat la ANPA-Bucuresti pentru noi negocieri cu AJVPS-ul . Nu stiu inca ce doresc dar va voi tine la curent .
-
Tipar ranit
- utilizator constant

@ APSHD
Sa fi convins ca se stie de actiunile dumneavoastra (de cei care sunt interesati de problemele pescuitului din Romania nu de cei care au invatat sa bata tare in taste

) iar asociatiile beneficiare de actiunile dumneavoastra va sunt profund indatorate.
Va rog din tot sufletul sa nu mai faceti nici o concesie pt AJVPSuri numai daca este benefica pentru asociatiile nou infiintate, sa nu ajunga AGVPS sa detina monopolul pescuitului din Romania
In legatura cu reciprocitatea sunt convins ca AJVPSurile abia asteapta sa fie obligatorie ca pt ei este foarte simpla : la un ordin a lu Selaru printr-un singur proces verbal toate AJVPSurile din tara isi recunosc reciprocitatea, pe cand celelalte asociatii sunt obbligate sa umble cu jalba in mana de la o asociatie la alta care necesita timp bani pt deplasari si negocieri pt a se realiza o reciprocitate

Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!
-
rcorbu
- veteran

APSHD scrie:
Foarte putini stiu despre actiunile mele in cadrul atribuirii de Autorizatii , dar sunt multumit ca am putut ajuta Asociatii din Arad si Alba pentru a obtine si ele Autorizatii .
Ca ultima noutate luni sunt invitat la ANPA-Bucuresti pentru noi negocieri cu AJVPS-ul . Nu stiu inca ce doresc dar va voi tine la curent .
Poate reusiti sa-i faceti pe cei de la AJVPS-uri sa accepte reciprocitatea cu celelalte asociatii
Si cred ca ANPA ar trebui sa stie si sa tina cont de faptul ca ajvps-urile au inclus ca membrii si vanatorii si ca tot in aceasta directie se vor duce si banii pescarilor care mai cotizeaza la acestia,
-
fanelul
- veteran

Reciprocitatea exista stipulata in lege. Acu, fiecare cum o intelege. Daca ne referim la DREPTUL de a pescui pe baza de permis anpa atunci, da, exista. Daca ne referim la BANI, e o alta poveste. Din ce vad AJVPS-urile au tarife plecand de la 1-1-1 la 10-20-50. Cat o fii cotizatia anuala, dracu stie. La o cotizatie egala, toata lumea (care poate) se inscrie la AJVPS Cluj (1-1-1) si pescuieste oriunde, inclusiv la Giurgiu (10-20-50)! Too bad for AJVPS GR! Vom vedea (?) ce si sum cu reciprocitatea INTRE AJVPS-uri.
Cat despre reciprocitate intre AJVPS-uri si alte asociatii, don't think so!! Or dori asociatiile asta dar nu si AJVPS care nu ar avea decat de pierdut. Oricum nu au treaba cu interesele pescarului sportiv!!
Asa ca, maine sunt braconier!
RX6 & Daiwa SS owner!
-
adiwolf
- veteran

Tipar ranit scrie:.........celelalte asociatii sunt obbligate sa umble cu jalba in mana de la o asociatie la alta care necesita timp bani pt deplasari si negocieri pt a se realiza o reciprocitate

domnu Tipar,
ce fel de negocieri trebuiesc purtate??mai bine zis, ce trebuie discutat intre doua asociatii care vor ca pescarii lor sa pescuiasca pe apele lor??
este cumva vorba de cine are ape mai bune sau mai multe?? de cine da mai mult sau mai putin??
-
miky
- veteran

fanelul scrie: Oricum nu au treaba cu interesele pescarului sportiv
pot sa intreb si eu care sunt interesele pescarului sportiv ?
nu de alta dar foarte multa lume foloseste termenul pe acest topic, ca si pe altele similare...
mie imi suna un pic prea patriotica expresia, tinand cont de lipsa ei de continut din ultimul timp !
-
semlecangheorghe
- veteran

APSHD scrie:Tipar ranit scrie:
Daca tot vreti sa aflati adevarul APSHD a fost una din asociatiile din Romania care a negociat la sange (si la ora 00.00 noaptea) si a renuntat la cateva zone din jud. HD sa nu moara AJVPS HD in shimbul renuntarii AJVPS-urilor din alte judete unde detineau MONOPOLUL sa primeasca zone si alte asociatii care nu aveau nici o sansa in fata AJVPS-urilor.
PSS:Este pacat de la DUMNEZEU sa va luati de niste oameni ca APSHD cand il aveti pe nea faneeee sau pe gerula

La care asociatie din Arad va referiti ,la A.P.C.Arad?
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
rcorbu
- veteran

Sa ma lamureasca cineva si pe mine
Am vazut la unele asociatii tarif:
saptamanal - 5 lei
lunar 10 lei
anual - 0 lei
ce inseamna anual 0 lei ?
ca acestia nu permit decat saptamanal si lunar
sau daca le spui sa-ti taie chitanta pe intreg anul o sa fie o chitanta de 0 lei ?
si inca ceva:
tarifele publicate sunt pentru toate apele la un loc sau separat pentru fiecare apa ?
-
Ioan S.
- veteran

rcorbu scrie:Sa ma lamureasca cineva si pe mine
Am vazut la unele asociatii tarif:
saptamanal - 5 lei
lunar 10 lei
anual - 0 lei
ce inseamna anual 0 lei ?
ca acestia nu permit decat saptamanal si lunar
sau daca le spui sa-ti taie chitanta pe intreg anul o sa fie o chitanta de 0 lei ?
Eu zic sa-ti faci curaj si sa intrebi in scris asociatia care te intereseaza si care are afisate asemenea tarife.
Chitanta de 0 lei nu o sa-ti taie nimeni, insa asociatia care a depus o astfel de documentatie la ANPA a fost punctata (cu maximum de puncte) pentru tariful anual cuprins intre 0 si 20 lei.
Pe de alta parte asociatia respectiva nu poate sa-ti refuze plata tarifului de acces anual.
Vezi ce iti vor raspunde si daca constati ca ti se incalca vreun drept te vei adresa ANPA care este in masura sa remedieze situatia, avind la indemina pirghia anularii autorizatiei data asociatiei respective.
-
fanelul
- veteran

miky scrie:fanelul scrie: Oricum nu au treaba cu interesele pescarului sportiv
pot sa intreb si eu care sunt interesele pescarului sportiv ?
nu de alta dar foarte multa lume foloseste termenul pe acest topic, ca si pe altele similare...
mie imi suna un pic prea patriotica expresia, tinand cont de lipsa ei de continut din ultimul timp !
Taxele, asociatiile sunt doar moduri de a ajunge la
Ape sigure (libere de braconieri)
Ape curate (ecologizari si AMENZI)
Ape populate in ultimul rand
RX6 & Daiwa SS owner!