PERMISE 2011
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Permise...
Adevarul este ca sunteti asa de ocupati cu licitatiile astea, care sunt o treaba asa de "serioasa" de pute drumu', su nu numai...
-
- utilizator constant
Dupa cum vad in ultimile tale postari pe DUMETA te intereseaza numai TAXELEfanelul scrie:Taxele, asociatiile sunt doar moduri de a ajunge lamiky scrie:pot sa intreb si eu care sunt interesele pescarului sportiv ?fanelul scrie: Oricum nu au treaba cu interesele pescarului sportiv
nu de alta dar foarte multa lume foloseste termenul pe acest topic, ca si pe altele similare...
mie imi suna un pic prea patriotica expresia, tinand cont de lipsa ei de continut din ultimul timp !
Ape sigure (libere de braconieri)
Ape curate (ecologizari si AMENZI)
Ape populate in ultimul rand

Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!
- alexandru varga
- utilizator constant
permise 2011
sunt membru aps deva din jud.hunedaora din cite stiu eu ca-sa cistige licitatia pent-ru ape sa unit cu mai multe asociati din judet si au participat ca si o singura asociatie, incheind un prtocol in prealabil intre ei pent-ru reciprocitate.si pent-ru cei de la agvsp pent-ru pescari de la ei care vor sa pesciuasca pe apele concesionate de aps deva-hunedaora platesc o taxa anuala de 20 roni,dindule o chitanta pe care scrie taxa acces aps deva-hunedaora.la faza cu chitanta ma-m nimerit acolo cind au venit doi membri de la agvps si am vazut totul.
Eu zic sa-ti faci curaj si sa intrebi in scris asociatia care te intereseaza ( de ex. AJVPS Botosani) .aZu scrie:O asociatie ( de ex. AJVPS Botosani) poate refuza accesul unor pescari membri ai altor asociatii , chiar daca acestia sunt dispusi sa achite acele taxe suplimentare?
Asociatia respectiva nu poate sa-ti refuze plata tarifului de acces anual. In cazul dat de tine (AJVPS Botosani) va fi o problema faptul ca tariful de acces anual este ) lei.
Vezi ce iti vor raspunde si daca constati ca ti se incalca vreun drept te vei adresa ANPA care este in masura sa remedieze situatia, avind la indemina pirghia anularii autorizatiei data asociatiei respective.
Cretinii... deja au trimis o hartie la Pol. d Frontera BT sa nu le mai dea avize de pesciut la Prut celor din Iasi ori Sv. Ca cica or sa-i accepte doar pe aia din jud Neamt.Ioan S. scrie:Eu zic sa-ti faci curaj si sa intrebi in scris asociatia care te intereseaza ( de ex. AJVPS Botosani) .aZu scrie:O asociatie ( de ex. AJVPS Botosani) poate refuza accesul unor pescari membri ai altor asociatii , chiar daca acestia sunt dispusi sa achite acele taxe suplimentare?
Asociatia respectiva nu poate sa-ti refuze plata tarifului de acces anual. In cazul dat de tine (AJVPS Botosani) va fi o problema faptul ca tariful de acces anual este ) lei.
Vezi ce iti vor raspunde si daca constati ca ti se incalca vreun drept te vei adresa ANPA care este in masura sa remedieze situatia, avind la indemina pirghia anularii autorizatiei data asociatiei respective.
Daca Pol d Frontiera imi refuza avizul, am sa-i acuz de abuz in servici.
-
- veteran
Re: permise 2011
Sint membru APS Deva,jud.Hunedoara,din cite stiu eu,ca sa cistige licitatia pentru ape,s-a unit cu mai multe asociatii din judet si au participat ca o singura asociatie ,incheind in prealabil un protocol intre ei,pentru reciprocitate,si pentru cei de la AGVPS.Pentru pescarii de la ei,(de la AGVPS), care vor sa pescuiasca pe apele concesionate de APS Deva-Hunedoara,le vor da o chitanta pe care scrie taxa acces APS Deva-Hunedoara.La faza cu chitanta m-am nimerit acolo cind au venit doi membri de la AGVPS si am vazut totul si acum ii torn aici la voi,mistocarilor care nu intelegeti ca nu poti invata gramatica si ortografie cind te deranjeaza senzorul din citeala(':explode:')alexandru varga scrie:sunt membru aps deva din jud.hunedaora din cite stiu eu ca-sa cistige licitatia pent-ru ape sa unit cu mai multe asociati din judet si au participat ca si o singura asociatie, incheind un prtocol in prealabil intre ei pent-ru reciprocitate.si pent-ru cei de la agvsp pent-ru pescari de la ei care vor sa pesciuasca pe apele concesionate de aps deva-hunedaora platesc o taxa anuala de 20 roni,dindule o chitanta pe care scrie taxa acces aps deva-hunedaora.la faza cu chitanta ma-m nimerit acolo cind au venit doi membri de la agvps si am vazut totul.