PERMISE 2011

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cata_asp
veteran
veteran

Permise

Mesaj de cata_asp » 12 Mar 2011, 14:07

Siiigggggggurrr!!!

Si marmota.......

aZu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aZu » 12 Mar 2011, 14:19

O asociatie ( de ex. AJVPS Botosani) poate refuza accesul unor pescari membri ai altor asociatii , chiar daca acestia sunt dispusi sa achte acele taxe suplimentare?

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 12 Mar 2011, 14:33

La intrebari ii rog sa raspunda pe cei care fac parte din conducerea unei asociatii, s-au implicat in procesul de licitatie si stiu despre ce este vorba !

Ceilalti nu va mai dati cu presupusul daca nu sunteti in masura sa raspundeti concret..ca de pareri e plin drumul

cata_asp
veteran
veteran

Permise...

Mesaj de cata_asp » 12 Mar 2011, 14:49

Adevarul este ca sunteti asa de ocupati cu licitatiile astea, care sunt o treaba asa de "serioasa" de pute drumu', su nu numai...

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 12 Mar 2011, 15:23

fanelul scrie:
miky scrie:
fanelul scrie: Oricum nu au treaba cu interesele pescarului sportiv
pot sa intreb si eu care sunt interesele pescarului sportiv ?
nu de alta dar foarte multa lume foloseste termenul pe acest topic, ca si pe altele similare...
mie imi suna un pic prea patriotica expresia, tinand cont de lipsa ei de continut din ultimul timp !
Taxele, asociatiile sunt doar moduri de a ajunge la
Ape sigure (libere de braconieri)
Ape curate (ecologizari si AMENZI)
Ape populate in ultimul rand
Dupa cum vad in ultimile tale postari pe DUMETA te intereseaza numai TAXELE :D banul batal norocul, daca se poate nu ai plati nimic, dar pretentiiiiiii...... :oops: daca se poate sa ti-o traga si la fund :twisted:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

permise 2011

Mesaj de alexandru varga » 12 Mar 2011, 15:35

sunt membru aps deva din jud.hunedaora din cite stiu eu ca-sa cistige licitatia pent-ru ape sa unit cu mai multe asociati din judet si au participat ca si o singura asociatie, incheind un prtocol in prealabil intre ei pent-ru reciprocitate.si pent-ru cei de la agvsp pent-ru pescari de la ei care vor sa pesciuasca pe apele concesionate de aps deva-hunedaora platesc o taxa anuala de 20 roni,dindule o chitanta pe care scrie taxa acces aps deva-hunedaora.la faza cu chitanta ma-m nimerit acolo cind au venit doi membri de la agvps si am vazut totul.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 12 Mar 2011, 16:29

aZu scrie:O asociatie ( de ex. AJVPS Botosani) poate refuza accesul unor pescari membri ai altor asociatii , chiar daca acestia sunt dispusi sa achite acele taxe suplimentare?
Eu zic sa-ti faci curaj si sa intrebi in scris asociatia care te intereseaza ( de ex. AJVPS Botosani) .
Asociatia respectiva nu poate sa-ti refuze plata tarifului de acces anual. In cazul dat de tine (AJVPS Botosani) va fi o problema faptul ca tariful de acces anual este ) lei.

Vezi ce iti vor raspunde si daca constati ca ti se incalca vreun drept te vei adresa ANPA care este in masura sa remedieze situatia, avind la indemina pirghia anularii autorizatiei data asociatiei respective.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 12 Mar 2011, 16:31

Nu mai merge la pescuit ,mai bine mergi la scoala.Nu reciprocitatea este importanta ptr. tine ci gramatica.

aZu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aZu » 12 Mar 2011, 17:00

Ioan S. scrie:
aZu scrie:O asociatie ( de ex. AJVPS Botosani) poate refuza accesul unor pescari membri ai altor asociatii , chiar daca acestia sunt dispusi sa achite acele taxe suplimentare?
Eu zic sa-ti faci curaj si sa intrebi in scris asociatia care te intereseaza ( de ex. AJVPS Botosani) .
Asociatia respectiva nu poate sa-ti refuze plata tarifului de acces anual. In cazul dat de tine (AJVPS Botosani) va fi o problema faptul ca tariful de acces anual este ) lei.

Vezi ce iti vor raspunde si daca constati ca ti se incalca vreun drept te vei adresa ANPA care este in masura sa remedieze situatia, avind la indemina pirghia anularii autorizatiei data asociatiei respective.
Cretinii... deja au trimis o hartie la Pol. d Frontera BT sa nu le mai dea avize de pesciut la Prut celor din Iasi ori Sv. Ca cica or sa-i accepte doar pe aia din jud Neamt.

Daca Pol d Frontiera imi refuza avizul, am sa-i acuz de abuz in servici.

kleniacul
veteran
veteran

Re: permise 2011

Mesaj de kleniacul » 12 Mar 2011, 17:07

alexandru varga scrie:sunt membru aps deva din jud.hunedaora din cite stiu eu ca-sa cistige licitatia pent-ru ape sa unit cu mai multe asociati din judet si au participat ca si o singura asociatie, incheind un prtocol in prealabil intre ei pent-ru reciprocitate.si pent-ru cei de la agvsp pent-ru pescari de la ei care vor sa pesciuasca pe apele concesionate de aps deva-hunedaora platesc o taxa anuala de 20 roni,dindule o chitanta pe care scrie taxa acces aps deva-hunedaora.la faza cu chitanta ma-m nimerit acolo cind au venit doi membri de la agvps si am vazut totul.
Sint membru APS Deva,jud.Hunedoara,din cite stiu eu,ca sa cistige licitatia pentru ape,s-a unit cu mai multe asociatii din judet si au participat ca o singura asociatie ,incheind in prealabil un protocol intre ei,pentru reciprocitate,si pentru cei de la AGVPS.Pentru pescarii de la ei,(de la AGVPS), care vor sa pescuiasca pe apele concesionate de APS Deva-Hunedoara,le vor da o chitanta pe care scrie taxa acces APS Deva-Hunedoara.La faza cu chitanta m-am nimerit acolo cind au venit doi membri de la AGVPS si am vazut totul si acum ii torn aici la voi,mistocarilor care nu intelegeti ca nu poti invata gramatica si ortografie cind te deranjeaza senzorul din citeala(':explode:')

Scrie răspuns