Permis pescuit 2012!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Permis pescuit 2012!
Eu chiar nu va inteleg. Lasati omul sa zica ce vrea el si mai bine spuneti daca aveti noutati de la aia care LEGAL tre sa ne dea documentele de pescuit pt anul asta! Scriseram 100 de pagini pe thread si inca nu putem pescui pe DUNARE! ASTA e adevarata problema. Despre celelalte, vom vedea si oricum cu sau fara sa postam aici, unii oameni vor avea timp si resurse sa faca ce vor ei (procese, cis-uri samd). Eu unul am sunat saptamana asta la anpa, voi?
RX6 & Daiwa SS owner!
-
- veteran
fanelul scrie: Eu unul am sunat saptamana asta la anpa, voi?
Eu unul am sunat la Popescu(FNSPR)

-
- veteran
Nu mai minti cu nerusinare ca ai fost consultat , te-ai dus tu la ANPA cu tupeul obraznic pe care il ai , in caliatea de mare pesedinte peste pescuitul sportiv , fluturand legea 69/2000, sa-ti impui aberatiile .apsalba scrie:Am fost consultat la acest ordin. Din câte știu, la propunerea noastră, în prohibiție se poate practica pescuitul sportiv cu eliberarea capturilor. Sper că a rămas în forma asta.
Pentru toate aceste ingerinte in activitatea ANPA si pentru toata acesta bataie de joc la adresa pescarilor , cat de curand vine timpul sa dai socoteala .
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Băi nea Caisă,
Dacă tu crezi că la instituțiile statului intri ca la aprozar, te înseli. Personal, sunt membru în Consiliul Național Consultativ pe sectorul pescăresc, iar persoanele care fac parte din consiliu sunt confirmate prin Ordin al ministrului. Așa că mai taie din aberații că devii penibil.
Dacă tot ai așa spirit de intuiție, fă o cerere la ANPA să-ți dea o copie după procesul verbal de ședința din februarie. Ca și după cel din data de 14 martie a.c.
Dacă tu crezi că la instituțiile statului intri ca la aprozar, te înseli. Personal, sunt membru în Consiliul Național Consultativ pe sectorul pescăresc, iar persoanele care fac parte din consiliu sunt confirmate prin Ordin al ministrului. Așa că mai taie din aberații că devii penibil.
Dacă tot ai așa spirit de intuiție, fă o cerere la ANPA să-ți dea o copie după procesul verbal de ședința din februarie. Ca și după cel din data de 14 martie a.c.
- semlecangheorghe
- veteran
Popescu Stefan a scris

Ooo,asta se vede din plin..nici nu mai trebuia subliniat..Personal, sunt membru în Consiliul Național Consultativ pe sectorul pescăresc,

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... DAwNjU5ODA*
Carevasazica iar ti-au tras vinatorii o cizma-n dos.
Probabil mai urmeaza una ,in Ialia.
Pina una alta ,permisle se elibereaza tot asa ca si pina acuma,oricite valuri ai face..
Iluzia decapitarii A.J.V.P.S.,ramine doar o iluzie....
Carevasazica iar ti-au tras vinatorii o cizma-n dos.
Probabil mai urmeaza una ,in Ialia.
Pina una alta ,permisle se elibereaza tot asa ca si pina acuma,oricite valuri ai face..
Iluzia decapitarii A.J.V.P.S.,ramine doar o iluzie....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
De ce te grăbești? Mâine se judecă recursul și AGVPSR ne-a ofrtit muniție.

Bai minciuna nesimtita cu picioare ,apsalba scrie:Băi nea Caisă,
De cand pana unde amesteci tu pescuitul comercial (scopul unic al consiliului , in speta pescuitu marin in Marea Neagra ) , si mai ales cum naiba poti sa fii in barca industrialilor dar si reacreativii si mai vrei si competitiile ! Nu ai rusine deloc vad !
Stai asa , lasa-ma sa ghicesc , in Consiliul te-ai bagat ca sa poti manevra mai usor deciziile , desi in Marea Neagra sansele de a gasii peste peste 2 kile is reduse catre zero , Uniunea Europeana totusi o alocat bani , ai Fanica , proiectele astea care asa te atrag pe tine ca un magnet , atat de dragi , orice numa sa nu muncesti

Iar aţi deviat de la subiect. Vă rog să reveniţi, ce rost are să vă tot acuzaţi/jigniţi?
Chiar aşa plictiseală e la voi?
Mulţumesc.
Chiar aşa plictiseală e la voi?
Mulţumesc.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Așa e . Sunt foarte ocupat. Tua ai timp destul. Să urmărești link-ul ăsta.ticairlandezu scrie:fanelul scrie: Eu unul am sunat saptamana asta la anpa, voi?
Eu unul am sunat la Popescu(FNSPR)..da nu mi-a raspuns
![]()
....era ocupat saracu
![]()
![]()
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... DAwNTQ4ODQ*