Cum e cu pescuitul ală recreativ și sportiv? Ați luat CIS-ul? Grăbițivă că arde!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
apsalba scrie:Am fost consultat la acest ordin. Din câte știu, la propunerea noastră, în prohibiție se poate practica pescuitul sportiv cu eliberarea capturilor. Sper că a rămas în forma asta.
Regula cu pescuitul stiucii exclusiv cu momeli artificiale pe perioada prohibitiei generale se aplica de prin 2003... oricum, important e ca te-au consultat si pe tine, cu ocazia asta ai mai aflat cevaapsalba scrie:Am verificat și pescuitul sportiv în prohibiție se poate practica la știucă, cu momeli artificiale și eliberarea capturilor, pentru a da posibilitatea desfășurării competițiilor la pești răpitori în această perioadă.
1. Unde scrie in lege ca asociatiile de pescari sportivi trebuie autorizate ca structuri sportive?apsalba scrie: Treaba este că asociațiile care se implică în pescuitul sportiv să fie autorizate ca structuri sportive. Ce încerci tu să manipulezi, este tocmai legea.
Pentru că în definiția pe care o citezi, se spune că permisul îl eliberează o asociație de pescari sportivi, nu ANPA. Art. 2 pct. 27.1 din OUG 23/2008. Spune că nu-i așa.![]()
![]()
![]()