Mai minciuna cu picioare (ii adevarul ,nu-i o insulta , a se vedea DEX ) , pe langa ca mintesti e bubuie mai faci si pe inteligentu , tu si cu amici tai de va sperie munca fizica , desi in cazu lui Anem nu-i cazu

. cred ca munceste cu creieru , da daca vrei o palma buna cunosc io pe unu
Uite aici , din Spania , provincia Baleares
Deci ,unde vezi tu semnaturi si documente , ala acoperit cu alb ii nr si seria act de identitate in caz in care ai vreo revelatie gerulesciana
Probabil insa ca nici Spania nu-i un ex. bun , cum nu o fost nici Italia , si nici Irlanda
Ti-am mai spus , si tie si amicilor tai , gen Tristian sau Shoco , genii pustii a pescuitului la rapitor

, nu exista cum vreti voi niciunde !
Uite de unde imi scot io licenta (permisu) , valabil pe 2 ani de cand il scot ,si valabil in toate apele spaniole , dupa cum se vede pe verso daca te uiti ("en todas" inseamna in toate )
http://www.caib.es/govern/archivo.do?id=391970
Intri pe pagina si dai in jos , pana unde scrie "que tengo qe presentar para obtener la licencia" , care vrea sa zica "ce acte tre sa prezint ca sa pot obtine licenta" , surpriza

, nimeni nu cere afilieri la cluburi , CIS si alte tampenii !
Poti sa-ti traduci litera cu litera toata tarasenia , sa vezi cat ii de simplu !
Dar , daca te manca sa participi la concursuri sub egida FIPS CIPS , atunci da , tre sa te inscrii in federatia spaniola de pescuit si casting , platesti o licenta federala si poti participa la acele concursuri , ai aici pagina federatiei ,vezi exemplu fata de pagina ta, unde tu "vom face si vom drege" , ordine si ministere , si altele bullshit tipical by Popescu , astia au concursuri , locatii si data , cum ii si normal .
http://www.fepyc.es/
Si acuma sa-ti spun ceva care o sa te zgarie la ficati mai minciuna !
Atata vreme cat nu ai intentie sa participi la competii sub egida FIPS CIPS , poti participa la toate celelalte fara licenta federativa ! De ex. io , la sfarsitu lui aprile ma duc la un open de jigging pe mare ! Cat se poate de oficial , dar fara federatie , chiat ca pot participa si federali in cazu asta ! Fara CIS si alte pretentii absurde by Popescu
De vreau , ma duc la concursuri in Franta , sau Italia , oriunde in lume fara sa am licenta federala niciunde !
Pricepi mai minciuna ? Is convins , doar ca nesimtirea ii si aia pezenta
Azi am alergat pe pista 5 km , ce vrea sa zica asta , ca tre sa ader la un club de atletism si sa ma federalizez , daca maiine dau la sac musai sa ma inscriu la un club de box cu CIS si federal , viine vara si trec la inot , activitate cat se poate de sportiva , ce vrei sa zici , ca ma inscriu intr-un club federal , ca de nu nu mai pot sa inot , sau ca va trebui sa inot in mare dupa regulamentu federal , ca asa ziceai , ca si aia de joaca miuta in spatele blocului joaca dupa regulile federatie de fotbal !
Popescule , fa-ti rezervare , ca daca il cazeaza pe Gerula inaintea ta asta ocupa toate paturile din salon cu Iuliusz , Allspark , Alex , etc.