Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de ranga » 19 Mar 2012, 15:15

apsalba scrie:Sau poate că doriți ca asociațiile să populeze și fomiștii să culeagă de unde nu au semănat?
Solutia ar fi ca asociatiile sa puna o taxa suplimentara pentru tronsonul respectiv de apa. Dar ce te faci cu Dunarea sau cu raurile mari? tu vrei sa zici ca vreodata cineva va popula aceste ape? nici nu au nevoie, pentru ca se pot regenera singure daca nu ar exista braconieri. Taxa actuala de 30ron ar acoperi lejer paza pentru aceste ape dar banii se duc in alte buzunare. Mai nou, observ ca-ti largesti larg buzunarele sa pice si la tine ceva.
Am inteles ca te lauzi cu niste senatori. Despre cine-i vorba? Hai c'o punem de-un reportaj, la "Romania Te Iubesc", iti promit!

Ia sa vedem ce frumos dansezi alaturi de fomistii care-ti tin spatele. :twisted:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Mar 2012, 15:17

Ai auzit rău. Am ținut federația în afara imixtiunii politice. Și așa va rămâne.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 19 Mar 2012, 15:21

Sau poate că doriți ca asociațiile să populeze și fomiștii să culeagă de unde nu au semănat?
Sa-mi spui si mie cu populezi Dunarea pe zona de frontiere , pui plasa sa nu treaca la sarbi sau la bulgari ?
Eu platesc permis sa pescuiesc sportiv si aia pe malul celalalt pescuiesc la grenada si la curent , da ai ceva la cap :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 19 Mar 2012, 15:22

apsalba scrie:Ai auzit rău. Am ținut federația în afara imixtiunii politice. Și așa va rămâne.

Da da...te cred.
O voi face preventiv, sa stim si noi ce ai de gand si daca ce faci, e legal. Ca cireasa de pe tort, luam si faptele din urma, cu tot tacamul, adica concursuri fara premii, actele de la asociatia pe care ai pus'o pe butuci si multe altele.
Ce zici, te-ai distra sa apari la tv in calitate de parat? Eu da si voi insista personal sa te pun pe scena. Daca ma gandesc bine, pica bine de tot cu alegerile. :lol:

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 19 Mar 2012, 15:26

apsalba scrie:flydb,
Dacă în acest articol nu exista expresia „după caz” puteam să fiu de acord cu tine. Numai că fiecare citește din lege numai ce vrea.
De ce nu citești și următorul articol?
Art. 2 OUG 23/2008
.........................
271. pescar sportiv - persoana fizică deţinătoare a unui permis de pescuit recreativ/sportiv, eliberat de asociaţiile de pescari sportivi legal constituite;
Atunci ai înțelege ce înseamnă acel „după caz”.
Dar, eu nu sunt pescar sportiv , eu vreau permis de pescuit recreativ/sportiv emis de ANPA si eliberat direct de aceasta. Este asa de greu de priceput ca nu vei dobandi exclusivitatea in eliberarea acestor permise, in veci?

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 19 Mar 2012, 15:38

gata fanica, te-am rezolvat! :lol:
sa tii telefonul aproape ca o sa fii cautat. vorbesc serios!

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 19 Mar 2012, 15:40

Domnule "apsalba" ,chiar daca ma injura toti, aveti respectul meu pentru faptul ca ati invins o agentie doar pe baza unui cuvant "sportiv", dar pe care ati stiut sa-l speculati.
Cine a fost avocatul care v-a reprezentat in instanta si ati reusit acest lucru, ca il duce mintea ?

Oricum cred ca ANPA va remedia "greseala" si lucrurile se vor schimba in bine, pentru noi pescarii de agrement.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Mar 2012, 15:52

Stefan Popescu a scris
O să te invit la balta de la Lancrăm, care de săptămâna asta este concesionată de CS Cetate Alba Iulia.
:shock: :shock: Clubul Cetate Alba Iulia a concesionat-o de la F.N.P.S.R.??Si o sa mai fie valabil abonamentul pentru antrenamente acordat domnului Matty??Ce impresie si-a facut la antrenamente domnul Matty,despre impunatoarea pista de concurs -antrenamente,Lancram??Nu de alta ,dar niste alaba-iulieni circotasi din fire,raspindesc tot felul de zvonuri false,cum ca balta ar fi folosita pe post de rampa de gunoi,ca e superbraconata,ca nu mai tine peste...Ei lasa ,ca nu stiu ei ce 'persona non grata'ii paste.. :D :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 19 Mar 2012, 15:59

Ce agentie a invins ?
Ca tot ANPA elibereaza permisele iar de la ANTS nu vede CIS ul pentru federatie :lol:
A vazut cineva actele prin care pescuitul este recunoscut ca sport de ANST ??? :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 19 Mar 2012, 16:02

Chiar crezi ca "apsalba" sta degeaba..urmatorul pas al lui va fi ca pescuitul sa fie recunoscut ca sport de ANST, pun pariu ca acum cu asta i-si bate capul.

Scrie răspuns