Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ticairlandezu
veteran
veteran

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de ticairlandezu » 19 Mar 2012, 14:25

apsalba scrie:O să aflați în curând deznodământul. Azi am cerut dizolvarea AJVPS Alba, care ne fugărește membri asociației și cei care se fac că controlează o taie la fugă când apare câte unul de-al nostru ca să nu se afle cine sunt. :lol: :lol: :lol: :lol:

De mult am asteptat asta...sta-i pohta ce-am pohtit!!!!...pentru cei care nu cunosc, AJVPS Alba, este asociatia care a pus pe butuci, defuncta FNSPR :wink: :lol: :lol: :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 19 Mar 2012, 14:26

apsalba scrie:Prețurile respective sunt stabilite prin hotărârile AG a fiecărei structuri sportive. Voi recomanda ca la eliberare să se semneze și un angajament din care să reiese că beneficiarul consimte să respecte regulamentele și legislatia în vigoare privind practicarea pescuitului sportiv și care să însoțească permisul de pescuit sportiv, sau respectivele obligații să fie înscrise direct pe permis. Ca în spațiul UE.
MINCINOSULE ... sunt cu permisul de pescuit in mana si asa ceva nu este scris, iar italia din cate stiu eu face parte din UE (chiar e membru fondator) ... deci din nou MINTI CU NERUSINARE !

ar putea printre alti si SF sa se uite la permisul lui de pescuit daca sunt precizate aberatiile cu consimtitul pe care le scoti pe gura ... deci din nou dovedesti doar cat esti de MINCINOS !!!
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 19 Mar 2012, 14:30

apsalba scrie:D.le rcorbu,
Cum explicați dumneavoastră faptul că pe tot cuprinsul legii se face referire doar la pescarii sportivi și nu la altfel de pescari? Vedeți spre exemplificare și HG 1016/2008.
In OUG 23/2008 apare termenul de sportiv/recreativ ceea ce inseamna ca se recunosc si pescarii recreativi pe langa cei sportivi
si la fel si in HG nr. 1016/2008 apare termenul de recreativ/sportiv deci recunoaste si pescarul recreativ

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Mar 2012, 14:33

ticairlandezu scrie:
apsalba scrie:O să aflați în curând deznodământul. Azi am cerut dizolvarea AJVPS Alba, care ne fugărește membri asociației și cei care se fac că controlează o taie la fugă când apare câte unul de-al nostru ca să nu se afle cine sunt. :lol: :lol: :lol: :lol:

De mult am asteptat asta...sta-i pohta ce-am pohtit!!!!...pentru cei care nu cunosc, AJVPS Alba, este asociatia care a pus pe butuci, defuncta FNSPR :wink: :lol: :lol: :lol:
Alexandru Constantin,
FNPSR funcționează bine merci, iar în curând va fuziona cu FRPS. Așa, de amorul artei. Asociațiile membre FNPSR au început deja să-și ia CIS-uri. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: La AJVPS Alba sunt niște rinoceri care trăiesc din cotizațiile luate de la pescari și vânători. Noi nu din asta trăim. Asta este diferența. O să te invit la balta de la Lancrăm, care de săptămâna asta este concesionată de CS Cetate Alba Iulia.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Mar 2012, 14:36

rcorbu scrie:
apsalba scrie:D.le rcorbu,
Cum explicați dumneavoastră faptul că pe tot cuprinsul legii se face referire doar la pescarii sportivi și nu la altfel de pescari? Vedeți spre exemplificare și HG 1016/2008.
In OUG 23/2008 apare termenul de sportiv/recreativ ceea ce inseamna ca se recunosc si pescarii recreativi pe langa cei sportivi
si la fel si in HG nr. 1016/2008 apare termenul de recreativ/sportiv deci recunoaste si pescarul recreativ
Nu ați înțeles. Toate referirile la persoane sunt clare: „pescar(i) sportiv(i)”.
Referirile la pescuit sunt exprimate ca recreativ/sportiv. V-am subliniat chiar în citatul dumneavoastră.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 19 Mar 2012, 14:38

anem scrie:
apsalba scrie:Prețurile respective sunt stabilite prin hotărârile AG a fiecărei structuri sportive. Voi recomanda ca la eliberare să se semneze și un angajament din care să reiese că beneficiarul consimte să respecte regulamentele și legislatia în vigoare privind practicarea pescuitului sportiv și care să însoțească permisul de pescuit sportiv, sau respectivele obligații să fie înscrise direct pe permis. Ca în spațiul UE.
MINCINOSULE ... sunt cu permisul de pescuit in mana si asa ceva nu este scris, iar italia din cate stiu eu face parte din UE (chiar e membru fondator) ... deci din nou MINTI CU NERUSINARE !

ar putea printre alti si SF sa se uite la permisul lui de pescuit daca sunt precizate aberatiile cu consimtitul pe care le scoti pe gura ... deci din nou dovedesti doar cat esti de MINCINOS !!!
astept un raspuns la minciuna scoasa mai sus .... sau poate astepti sa fie sters si mesajul asta !!!
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Mar 2012, 14:42

Poate îți cumperi unul din Ungaria, Spania, Olanda, Germania. Italia, pe unde cari tu bagajele, a fost tot timpul un stat aparte. Dovadă faptul că găzduiește specimene ca tine. Se vede după vocabular câte prune ai în traistă. :lol: :lol: :lol:
PS Nu te deranjază bătăturile din palmă când pescuiești? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat 19 Mar 2012, 14:43 de către apsalba, modificat 1 dată în total.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 19 Mar 2012, 14:43

Sau vreti sa spun eu..caruia nu-i trebuie nici macar permis de pescuit, decat pentru anumita specie/specii de peste(salmon) :wink:
Si cu toate astea sunt membru in Federatia Irlandeza(membra UE) de pescuit, afiliata la CIPS

Imagine

Regulile si condiitile de pescuit recreative si sportive sunt promulgate de Fisherie Board...organism guvernamental similar cu ANPA.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 19 Mar 2012, 14:44

beneficiarul consimte să respecte regulamentele și legislatia în vigoare privind practicarea pescuitului sportiv
Asta insemna ca platim permis sa pescuim C&R sau 5kg de peste ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Mar 2012, 14:45

Costică Irlandezu,
Am cerut și eu ceva relații despre tine de la cei care te cunosc. Răspunsul a fost unanim; ăsta a fost tot timpul un membru! :lol: :lol: :lol:

Gata pe azi. Plec la șantierul din Orăștie. Nu vii și tu fishermann? Ai ce să vezi. Am început lucrările la al doilea lac.
Ultima oară modificat 19 Mar 2012, 14:47 de către apsalba, modificat 1 dată în total.

Scrie răspuns