Nu. Legea spune doar de asociațiile de pescari sportivi.semlecangheorghe scrie:Si daca nu au C.I.S.,ci sint constituite doar in scopul pescutului de placere,recreativ,pot elibera permise??
Permis pescuit 2012!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Permis pescuit 2012!
-
Mister Fisherman
- veteran

ANPA spune altceva
Sa intelegem ca ANPA nu stie ce spune ?Permisele de pescuit recreativ-sportiv se eliberează de ANPA nominal atât la persoane fizice cât şi la Asociaţiile de pescari sportivi care deţin Autorizaţii de pescuit recreativ/sportiv, prin structurile sale regionale.
Cei interesaţi pot suna la sediile filialelor regionale şi la ANPA-sediul central din Bucureşti sau puteți accesa programul de primire documente şi eliberare permise de pescuit recreativ/sportiv
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Nu. ANPA nu știe ce spune și unii vor trage ponoase în urma acestui fapt. Fiecare răspunde pentru ce face.
-
Mister Fisherman
- veteran

Pai lamureste tu problema , nu mai face afirmatii evazive .
Spune clar ,daca tot esti "pe felie" , cine are dreptul si cine nu are dreptul sa elibereze permise ?
Adica pescarii neafiliati nu mai au dreptul la permis daca nu le obtin decat de la asociatii cu CIS sau cum sta treaba ?
Spune clar ,daca tot esti "pe felie" , cine are dreptul si cine nu are dreptul sa elibereze permise ?
Adica pescarii neafiliati nu mai au dreptul la permis daca nu le obtin decat de la asociatii cu CIS sau cum sta treaba ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Nu o zic eu, o zice legea:Mister Fisherman scrie:Pai lamureste tu problema , nu mai face afirmatii evazive .
OUG 23/2008.
Art. 2
.......................................
27.1. pescar sportiv - persoana fizică deţinătoare a unui permis de pescuit recreativ/sportiv, eliberat de asociaţiile de pescari sportivi legal constituite;
O să aflați în curând deznodământul. Azi am cerut dizolvarea AJVPS Alba, care ne fugărește membri asociației și cei care se fac că controlează o taie la fugă când apare câte unul de-al nostru ca să nu se afle cine sunt.

-
Mister Fisherman
- veteran

Defineste ce insemna pentru tine eliberat de asociaţiile de pescari sportivi legal constituite
Adica astea care elibereaza acum permise o fac ilegal ?
Vreau sa obtin un permis , si vreau sa stiu si eu care sunt asociatiile alea legal constituite , sa nu platesc degeaba permisul .
Pune aici o lista cu asociatiile astea care elibereaza permise legal . Si nu incerca sa te eschivezi ca insemna ca minti
Vreau sa obtin un permis , si vreau sa stiu si eu care sunt asociatiile alea legal constituite , sa nu platesc degeaba permisul .
Pune aici o lista cu asociatiile astea care elibereaza permise legal . Si nu incerca sa te eschivezi ca insemna ca minti
http://frpsc.ro/cluburi-sportive/Mister Fisherman scrie:Defineste ce insemna pentru tine eliberat de asociaţiile de pescari sportivi legal constituite
Ai un răspuns complet. Identic cu Registrul de evidență ANTS.
Cele care eliberează acum permise și nu dețin CIS-uri, riscă să fie dizolvate. AJVPS Alba o să fie exemplu.
-
Mister Fisherman
- veteran

Si daca astia nu elibereaza decat la membri cluburilor , si eu nu vreau sa devin membru , in situatia asta, trebuie sa platesc comision sau doar 30 lei cat face permisul ?
Taxa de 30 de lei este ilegală și va fi anulată. Ideea este ca permisul să se găsească la magazinele de pescuit, nu la cine știe cine.